‘Real Housewives Reunion’: Fans zijn TeamGarcelle nadat ze in elkaar geslagen werd

Inhoudsopgave:

‘Real Housewives Reunion’: Fans zijn TeamGarcelle nadat ze in elkaar geslagen werd
‘Real Housewives Reunion’: Fans zijn TeamGarcelle nadat ze in elkaar geslagen werd
Anonim

De explosieve Real Housewives reünie van gisteravond in Beverly Hills was vol drama.

De dames gingen het podium op om een aantal dingen die in de loop van het afgelopen seizoen zijn gebeurd, opnieuw te bekijken, en Dorit Kemsley en Lisa Rinna werden beiden gezien als een aanval op Garcelle Beauvais.

Dorit en Lisa klaagden dat Garcelle "passief" is

In de aflevering van gisteravond probeerden twee van de castleden hun problemen met Beauvais op te lossen.

Tijdens de reünie klaagde Kemsley dat Garcelle onzin over haar praatte in persoonlijke interviewclips.

"Je zegt niet veel als we samen zijn of in iemands gezicht, en dan zeg je het in de biechtstoelen," vertelde ze haar.

Toen zowel Beauvais als gastheer Andy Cohen erop proberen te wijzen dat Dorit haar vroeg om directer te zijn, legde ze uit dat "een passief-agressieve prik met een glimlach" niet is wat ze bedoelde.

Kemsley wierp toen schaduw naar Garcelle en zei dat ze moest proberen relevant te blijven.

Toen ze verder gingen met Lisa, zei ze dat ze boos was dat Garcelle geen kwestie ter sprake bracht die ze had over een racistische opmerking die Rinna maakte tot de reünie.

Hoewel Beauvais probeerde zichzelf te verdedigen en uit te leggen dat ze haar niet vertrouwt, leek Lisa het niet te willen horen - maar bood uiteindelijk een wapenstilstand aan en gaf Garcelle een knuffel.

Fans op Twitter kondigden aan dat ze TeamGarcelle waren

Nadat de reünie was uitgezonden, zeiden veel mensen dat ze het niet leuk vonden hoe Lisa en Dorit Garcelle samensmolten en dat ze haar niet echt wilden horen.

“De manier waarop Dorit en Rinna met Garcelle praten, past niet in mijn geest. Waarom hebben ze die energie nooit met de andere vrouwen???” een persoon zei.

De manier waarop Rinna en Dorit met Garcelle praten, is WALGELIJK en het is schokkend dat ze dachten dat ze allemaal sympathiek of smakelijk zouden overkomen. Het geeft "bitter jaloers en boos dat Garcelle de weggelopen fanfavoriet/onbetwiste nieuwe koningin van rhobh is", schreef een andere kijker.

Anderen lachten om hoe Dorit probeerde te zeggen dat Garcelle, die al tientallen jaren in de schijnwerpers staat, niet relevant is.

En als het om Lisa Rinna ging, zeiden mensen dat ze achter Garcelle stonden.

Het wordt zeker interessant om te zien hoe de meiden het volgend seizoen, dat deze maand begint te filmen, met elkaar opschieten.

Aanbevolen: