Behati Prinsloo werd brutaal in elkaar geslagen over de buitensporige gezichtstatoeage van Adam Levine

Inhoudsopgave:

Behati Prinsloo werd brutaal in elkaar geslagen over de buitensporige gezichtstatoeage van Adam Levine
Behati Prinsloo werd brutaal in elkaar geslagen over de buitensporige gezichtstatoeage van Adam Levine
Anonim

Als we het hebben over machtsparen in Hollywood, hebben twee namen de hele media in de schijnwerpers gestaan sinds de dag dat geruchten over dat ze opdoken tot de dag van de geboorte van hun eerstgeborene. De leadzanger van Maroon 5, Adam Levine, is halsoverkop verliefd op Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo vanaf de dag dat ze elkaar begonnen te zien. Maar is hun avontuurlijke liefde ten onder gegaan door Adams nieuwste tatoeage? Onlangs hebben fans van Adam gemengde gevoelens over zijn nieuwste tattoo-onthulling, omdat ze zijn vrouw Behati de schuld geven.

Heeft Behati Prinsloo Adam Levine gedwongen een gezichtstatoeage te laten zetten? Wat zeggen fans over Adam die deze tatoeage krijgt? Ging het paar alleen maar een grap uit, of is Adams buitensporige tatoeage echt? Blijf lezen om erachter te komen …

Heeft Adam Levine echt een gezichtstatoeage?

Adam Levine's leven buiten Maroon 5 draait voornamelijk om muziek (nog steeds) en zijn gezin. Na minder dan drie decennia te hebben gespeeld als de shirtloze zanger van Maroon 5, waagde Adam zich aan andere carrièrepaden, zoals coach zijn in The Voice. Maar niets bereidde hem voor op het leven als vader, want hij en zijn 10-jarige partner Behati Prinsloo verwelkomden hun eerste dochter Dusty Rose in 2016 en Gio Grace in 2018.

Ondanks het ingaan van een andere fase in zijn leven, namelijk het vaderschap, blijft Adam Levine net zo gek en spontaan als drie decennia geleden. In de late maanden van 2021 stond Adam opnieuw bovenaan de krantenkoppen toen hij en Behati een rode loper-evenement bijwoonden dat fans volkomen schokte toen ze de 43-jarige zagen met zijn nieuwe gezichtstatoeage.

Adam Levine bevestigt echter dat zijn tattoo met zwarte roos op het gezicht nep was om de reacties van zijn woedende fans te verdrijven. Het bracht onmiddellijk alle woedende reacties tot bedaren, inclusief de reacties die Behati de schuld gaven van Adams schijnbaar echte tatoeage.

Waarom kreeg Adam Levine een roos-tatoeage?

Adam Levine laat vaak een tatoeage zetten om waanzinnig spontane redenen. In 2021 liet de zanger een nektatoeage zetten omdat 'Instagram plat ging'. Hij pronkte er ook mee op Instagram en ondertitelde zijn bericht: "Wijze man zei ooit… 'wanneer Instagram uitv alt… je keel tatoeëren…' was zijn naam [zijn tatoeëerder]."

Na zijn meest recente tatoeagekreet kreeg Adam Levine echter niet echt een rozentatoeage op zijn gezicht. Hij voegde er ook aan toe dat een tatoeage op zijn gezicht het minst waarschijnlijk is omdat hij te veel van zijn uiterlijk houdt.

In een Instagram-verhaal gericht aan zijn moeder zei Adam: "Ik [Adam Levine] heb geen tatoeage op mijn gezicht. Ik ben te ijdel voor die [fans] die mij kennen om te weten. Ik ben te ijdel om een tatoeage op mijn gezicht te krijgen. Ik zal de rest van dit [lichaam] tatoeëren, maar nee, het gezicht moet hetzelfde blijven."

Fans speculeren echter dat zijn tijdelijke tatoeage een publiciteitsstunt zou kunnen zijn die hij bedacht om het nieuw opgerichte tequilamerk Calirosa van hem en zijn vrouw te promoten.

Behati Prinsloo onthulde de gezichtstatoeage van Adam Levine op Instagram

Naast het bijwonen van de rode loper, pronkte de Victoria's Secret Angel ook met de tijdelijke gezichtstatoeage van Adam Levine in een Instagram-verhaal met het achtergrondgeluid van haar lachen.

Het zette veel van Adams fans op het verkeerde been, omdat ze dachten dat zij degene was die achter de tatoeage van haar man zat. Omdat ze wisten hoe spontaan Adam is, aarzelden zijn fans niet om hun ongenoegen over Behati Prinsloo op sociale media te uiten, in de veronderstelling dat ze Adam eindelijk een deuk in zijn gezicht had gegeven met een tatoeage.

Is de gezichtstatoeage van Adam Levine voor Behati Prinsloo?

Nadat Adam zijn zogenaamd 'nieuwe' gezichtstatoeage debuteerde, kreeg hij al snel gemengde reacties van fans. Zijn vrouw Behati kreeg meer negatieve reacties waarin ze uiting gaven aan hun teleurstelling over haar omdat ze hem dit spontaan had laten doen.

Dankzij het Instagram-verhaal van Adam Levine dat de geruchten over zijn gezichtstatoeage ophelderde, stierf het bashen op Behati echter snel. De voormalige coach van The Voice verduidelijkte ook dat het geen betekenis heeft, in tegenstelling tot speculaties dat hij zijn gezichtstatoeage voor Behati zou hebben laten zetten.

Hoewel de zanger van Maroon 5 een tatoeage voor Behati Prinsloo heeft laten zetten, zat die niet op zijn gezicht. Op zijn vingers getatoeëerd, zijn de woorden "TRUE LOVE" voor Behati en hun twee dochters.

Fans freaked out over Adam Levine's gezichtstatoeage

Het is niet nieuw voor Adam om negatieve reacties van fans te ontvangen vanwege zijn acties, zoals eerder moest hij ook reageren op reactie van fans vanwege zijn reactie toen een vrouw hem op het podium vastgreep.

Het is niet nieuw voor fans van Maroon 5 om opgewonden te raken om de leden, vooral Adam Levine, op het podium te zien, maar de opwinding van een fan toen de band optrad tijdens het 8e jaarlijkse We Can Survive-concert van Audacity leidde haar om naar het podium te gaan en Adams arm te grijpen. Zoals andere fans beschreven, trok de zanger zich snel terug met een 'walgelijk' gezicht.

Toen fans erachter kwamen dat Adam later dat jaar een ogenschijnlijk echte gezichtstatoeage had, raakten ze opnieuw in paniek, maar het leek alsof Adam Levine er niet zo erg door rammelde. Met hoe brutaal de fans van Maroon 5 de laatste tijd fysiek of virtueel naar Behati zijn geweest, lijkt Adam Levine nog steeds in zijn typische geanimeerde maar openhartige persoonlijkheid te zijn.

Aanbevolen: