Is de dochter van Michael Douglas, Carys Zeta-Douglas, stiekem aan het daten met een veel oudere man?

Inhoudsopgave:

Is de dochter van Michael Douglas, Carys Zeta-Douglas, stiekem aan het daten met een veel oudere man?
Is de dochter van Michael Douglas, Carys Zeta-Douglas, stiekem aan het daten met een veel oudere man?
Anonim

Het lijkt zowel moeilijk als vermakelijk te zijn om op te groeien met beroemde ouders, en Carys Zeta-Douglas is eerlijk geweest over het feit dat ze de dochter is van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. Het paar heeft hun plaats in Hollywood de afgelopen decennia zeker verstevigd, omdat ze in talloze populaire films hebben gespeeld.

Fans zijn nieuwsgierig naar de zoon van het stel, Dylan, aangezien hij nu volwassen is, en ze vragen zich ook af of hun dochter, Carys, met een oudere man uitgaat. Laten we eens kijken.

Michael's opmerkingen

Fans zijn nieuwsgierig om meer te weten te komen over de kinderen van Michael Douglas, en fans vragen zich af of Carys, de dochter van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones, een relatie heeft met een oudere man. Hoewel ze dat waarschijnlijk niet is, omdat er geen informatie is over haar relatiestatus, of dat ze een vriend heeft, deelde de acteur ooit zijn gedachten over het datingleven van zijn dating.

Volgens Us Weekly zei Michael, toen Carys 16 was, dat als ze een relatie had met een ouder iemand, "Ik denk dat ik er dood aan zou gaan. Ik zou proberen haar te steunen, maar ik zou heel goed opletten."

De acteur legde ook uit: "Catherine en ik hebben erover gepraat. We zijn heel dicht bij de komst van het eerste vriendje, ze is erg kieskeurig geweest, maar ze staat precies op het punt."

Carys is nu 18 en Michael Douglas is 77, en hij zei dat mensen dachten dat hij haar grootvader was.

Volgens People zei Michael dat toen hij het afstuderen van Carys van de middelbare school vierde, iemand zei dat hij haar grootouder was en dat het absoluut ongemakkelijk was. Hij verscheen in The Kelly Clarkson Show en zei: "Ik moet je zeggen Kelly, het is een beetje ruw als je de deur uitgaat en de andere ouders zeggen:" Oh gefeliciteerd … je moet zo trots zijn op je kleindochter.'"

Het leven van Carys

Er is niet veel over Carys en haar datingleven, maar ze is vaak geïnterviewd over het kind zijn van beroemde acteurs.

Toen Carys met haar moeder op de cover van het tijdschrift Town and Country verscheen, legde Carys uit hoeveel ze van mode houdt. Ze zei: "Mode is zo belangrijk in mijn leven geweest, omdat mijn moeder als een mode-icoon voor me is. Ik kijk altijd in haar kast." Carys noemde ook een stuk van Catherine's kledingkast waar ze dol op is, en hoewel het natuurlijk gebruikelijk is dat dochters van de kleding van hun moeder houden, klinkt deze bijzonder speciaal: "Ze heeft dit ene ding, en het is helemaal te gek. Het is deze roze kimonojas, maar hij heeft deze vacht en deze franjes. Het is gewoon zo cool.”

Catherine Zeta-Jones vertelde Entertainment Tonight dat zij en haar man wilden dat Dylan en Carys normaler waren dan hun bekendheid zou doen vermoeden, en dat kinderen die in Manhattan wonen beslist te snel groot kunnen worden. De actrice zei over haar kinderen: "Ze zijn ongelooflijk volwassen voor hun jonge jaren. Ze snappen het, en dat is gewoon iets [waarvan] ik denk dat ik gewoon geluk heb gehad."

Carys lijkt een goede band met haar ouders te hebben. Haar Instagram-account staat vol met foto's met haar ouders of gewoon met haar moeder. Het blijkt dat Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas dezelfde verjaardag delen: 25 september. Dat is echt gaaf en moet elk jaar weer zorgen voor een leuk en speciaal feest. Carys schrijft elk jaar een lief berichtje voor haar ouders op haar Instagram-account. In september 2018 deelde ze een oudere familiefoto en schreef in het bijschrift: "Gefeliciteerd met mijn mooie ouders, de mensen die me constant inspireren en me alles hebben geleerd wat ik weet. Ik heb ontzag voor jullie allebei en voor de goedheid die je hebt. brengen aan de wereld. Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen. xx carys."

In september 2021 schreef Carys: "Een tien minuten te laat verjaardagsbericht voor de beste ouders ter wereld. Ik dank je voor alles wat je vandaag en elke dag doet. Ik hou van je."

Carys en haar moeder zijn ook samen op enkele covers van tijdschriften verschenen, waaronder Town And Country en Vanity Fair, en ze lijken absoluut een moeder/dochter-connectie te hebben.

In augustus 2021 deelde Catherine Zeta-Jones het emotionele en opwindende moment waarop Carys naar de universiteit vertrok en schreef: "Mijn dochter Carys bereidt zich voor op de universiteit!!! Heel schattig alarm!! De weg naar hoger onderwijs begint op de badkamervloer, met beperkte tanden, (dus het lisp) en een passie voor boeken." Catherine voegde eraan toe dat ze nostalgisch werd door naar kindervideo's van Carys te kijken en grapte: "Vertel haar niet dat ik dit heb gepost."

Fans zijn blij om te zien dat de familie deze mijlpaal viert en het is echt leuk om te zien hoe dichtbij ze lijken te zijn.

Aanbevolen: