Steve Carell stopte bijna met Hollywood voor deze baan

Inhoudsopgave:

Steve Carell stopte bijna met Hollywood voor deze baan
Steve Carell stopte bijna met Hollywood voor deze baan
Anonim

Met een nettowaarde van $ 80 miljoen is het duidelijk dat Steve Carell het meer dan goed heeft gemaakt in de wereld van Hollywood. Net als iedereen worstelde de acteur echter al op jonge leeftijd met zijn carrièrepad. Hij manifesteerde niet altijd shows als 'The Office' en in plaats daarvan nam hij bijna een heel andere weg, buiten de acteerwereld.

We bekijken wat hem deed veranderen in de acteerwereld en wie zijn grootste invloeden waren bij het nemen van zo'n carrièrebeslissing. Daarnaast zullen we ook kijken naar de worstelingen onderweg, inclusief zijn agent die hem vertelde van veld te wisselen en het acteren achter zich te laten… gelukkig luisterde hij niet!

Tijdens de vroege stadia adviseerde zijn agent hem om elders werk te zoeken

Aan de slag gaan in elk type bedrijf kan moeilijk zijn, we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het is in de wereld van acteren, vol concurrentie.

In de beginfase van zijn carrière werkte Carell aan de theaterkant en daarnaast was hij ook een improvisatiecoach.

Wat zijn audities betreft, verliepen de zaken echter niet zo soepel. Voorafgaand aan zijn 'Dana Carvey Show'-auditie, raadde zijn oude agent hem aan ergens anders werk te zoeken als hij de rol niet zou krijgen de show.

Carell herinnerde zich de ervaring samen met Jimmy Fallon: Ik had een agent voordat ik auditie deed bij 'The Dana Carvey Show' - ik had een agent die me vertelde: 'Als er niet snel iets gebeurt, moet je weggaan van het bedrijf.” Mijn agent zei: “Het is voorbij.” En toen verhuisde ik naar New York, en ik kreeg dit en ze was mijn agent niet meer.”

Gelukkig bleef Carell bij zijn wapens en zou succes volgen. Hoewel hij in werkelijkheid, voorafgaand aan de situatie, dacht aan een carrière in een ander soort wereld.

Carell werd bijna advocaat

Het waren eigenlijk Carells eigen ouders die hem in de goede richting konden sturen. Naast Beller Magazine herinnert Steve zich hoe steunend zijn ouders waren toen hij niet kon kiezen tussen rechtenstudie en acteren.

Zijn ouders moedigden hem aan om een pad te volgen dat gevuld was met passie, iets wat de meeste ouders in die tijd niet deden.

"Mijn ouders waren allebei erg behulpzaam. Ik was van plan om rechten te gaan studeren, en ik zat vast omdat ik niet kon bedenken wat ik in het essay over mijn rechtenstudie moest zetten. Mijn ouders zaten me neer en zei: "Wel, wat wil je doen?" Ze wilden ervoor zorgen dat ik bezit nam van mijn leven, dat behoorlijk vooruitstrevend was, vooral uit het tijdperk waar ze vandaan kwamen."

"Het waren kinderen uit de depressietijd - en het hielp dat ik de jongste was - maar ik denk dat zoveel van de opvoeding van hun kinderen en hun leven gebaseerd was op het doen met wat je hebt en leven binnen je grenzen."

"Het was erg gestructureerd, weet je - je leert iets en dan ga je weg en doe je dat ding. Maar ze waren het tegenovergestelde. Ze zeiden: "Volg je hart. Het is jouw leven. Je moet doen wat maakt je gelukkig en het is het leven van niemand anders, het is zeker niet van ons, dus doe niet iets waarvan je denkt dat we willen dat je doet, want daar word je niet gelukkig van.”

Het was de juiste beslissing, want Carell blijft tot op de dag van vandaag op de top van zijn kunnen. Wat zo opmerkelijk is, is het feit dat hij zijn acteerspel blijft veranderen, jaar na jaar, zoals het lijkt.

Carell blijft gedijen in verschillende rollen

Succes vinden in een show als 'The Office' kan ook een beetje een nadeel zijn, aangezien fans moeite hebben om de acteur in een andere rol te zien.

Carell liet dit zijn acteercarrière echter niet afschrikken, hij slaagde erin enorm succes te behalen in de wereld van drama. Hij bloeit momenteel op 'The Morning Show', naast Jennifer Aniston, die ook uit de wereld van sitcoms komt.

Volgens Carell met The Talks hebben acteurs gewoon geen controle over wat anderen van hen denken: "Ik wil iemands mening over wat ik doe of waartoe ik in staat ben niet veranderen. Ik denk dat dat soort vertroebelt wat je doet of de keuzes die je maakt, weet je wel?"

"Als je keuzes maakt om iemand iets te bewijzen, heb ik niet het gevoel dat dat iemand ten goede komt. Dus als mensen me zien als een komische acteur of als een dramatische acteur of wat dan ook… Dat is prima! Ik voel me gewoon gelukkig dat ze een baan hebben en werken, zodat mensen kunnen denken wat ze willen."

Een verfrissende kijk op zijn zachtst gezegd. Aan het eind van de dag zijn we blij dat Steve het pad heeft gekozen dat hij heeft gekozen.

Aanbevolen: