Dwayne Johnson wordt openhartig over wat hem doet verscheuren

Dwayne Johnson wordt openhartig over wat hem doet verscheuren
Dwayne Johnson wordt openhartig over wat hem doet verscheuren
Anonim

Dwayne Johnson draagt zijn stoere maar super sympathieke persoonlijkheid uitzonderlijk goed, maar vertrouw erop en geloof dat deze acteur af en toe emotioneel wordt.

De 49-jarige, die een van de best betaalde acteurs in Hollywood is, ging onlangs zitten voor een interview met Vanity Fair, en vertelde de publicatie het enige dat zijn zachte kant triggerde om naar buiten te komen.

Als hij aan zijn drie dochters denkt, is de worstelaar-gedraaide acteur niet bang om in tranen te stikken.

"Ik zou aan mijn baby's kunnen denken en emotioneel kunnen worden", gutste de vader van drie. 'Ik kan aan mijn baby's denken en oude, traditionele liedjes van de eilanden horen, Samoaanse liedjes, Hawaïaanse liedjes. Ze zullen me emotioneel maken. Dus ja, er zijn [een] handvol dingen die me emotioneel zullen maken."

De Jumanji-ster stond op, dichtbij en persoonlijk verder in het interview, en besprak alles, van de relatie die hij deelt met zijn familie tot de ups en downs die hij heeft meegemaakt in zijn succesvolle acteercarrière.

Johnson heeft zich opgewerkt om een van de best betaalde acteurs in Hollywood te worden, met meer dan $20 miljoen per project.

En ondanks zijn wereldwijde faam en status op de A-lijst, vindt Johnson het nog steeds in zichzelf om mensen met waardigheid en respect te behandelen.

“Het is de filosofie om elke dag naar je werk te gaan. Iedereen als gelijkwaardige partners zien. En kijken naar de studio als gelijkwaardige partners, 'zei hij.

“En kijken naar de bemanning, ongeacht waar je bent, hetzij op het oproepformulier of anderszins, als gelijkwaardige partners - met respect en nederigheid, en met respect voor het proces en alle andere mensen die is er net zoveel tijd in steken, net zoveel hard werken en zweten, zo niet meer.

“En ik denk dat het altijd belangrijk voor me is geweest om altijd oprecht te zijn en iemand in de ogen te kijken. En als je zegt dat je iets gaat doen, doe het dan.”

Er is een heel goede reden waarom Johnson een van de meest geliefde acteurs ooit is. Zijn vriendelijkheid is aanstekelijk en zijn hart van goud heeft laten zien hoe toegewijd hij is om een geweldig persoon, echtgenoot en vader te zijn. Hoe kan iemand niet het gevoel krijgen dat een van de stoerste mannen ter wereld zijn gevoelige kant laat zien?

Aanbevolen: