‘WandaVision’: Kat Dennings wordt openhartig over terugkeer naar de MCU na 8 jaar

Inhoudsopgave:

‘WandaVision’: Kat Dennings wordt openhartig over terugkeer naar de MCU na 8 jaar
‘WandaVision’: Kat Dennings wordt openhartig over terugkeer naar de MCU na 8 jaar
Anonim

De 2 Broke Girls-acteur speelde de stagiaire van Jane Foster in twee MCU-films!

Het is acht jaar geleden dat ze haar rol in de MCU opnieuw vertolkte, dus de acteur is natuurlijk heel blij om terug te zijn.

Kat Dennings kan niet geloven dat ze deel uitmaakt van WandaVision

De acteur verscheen virtueel op Good Morning America en vertelde alles over WandaVision.

Terugkijkend op haar reis in de MCU, zei Dennings: "Ik ben zo opgewonden om terug te zijn. Toen ik dat telefoontje kreeg, was ik stomverbaasd."

"Ik was blij dat ik maar in één film zat, laat staan in twee films, en het was zo lang geleden. Ik kon het niet geloven," zei ze.

De acteur sprak over het geheimzinnige karakter van Marvel Studios en hoe ze zelden informatie aan acteurs gaven, dus de films waren niet verpest voor fans.

Toen ze speelde in Thor en later de vervolgfilm, werd ze gevraagd om meerdere NDA's te ondertekenen en wist ze alleen van de rol van haar personage in de film, en werd ze in het ongewisse gelaten over de rest.

Er is iets veranderd tijdens WandaVision, want Dennings kreeg alle afleveringen van tevoren! "Dat was een nieuwe ervaring," zei ze.

In plaats van het script door te nemen tot de laatste WandaVision-aflevering, besloot de acteur het niet te doen.

"Terwijl we schoten, nam ik de beslissing om niet te veel te weten. Ik wilde alleen weten wat mijn personage wist, wat waarschijnlijk gewoon slecht acteren is… maar het maakt het vandaag gewoon makkelijker om met je te praten, ik weet het niet' Ik heb niet het gevoel dat ik te veel lieg, " vertelde ze.

De acteur onthulde ook dat ze het geweldig zou hebben gevonden als de serie een aflevering van Boy Meets World opnieuw had gemaakt, aangezien het haar favoriete sitcom was toen ze opgroeide.

Kat Dennings had enige controle over wat haar personage Darcy Lewis zou eten in WandaVision, aangezien ze veel tijd zou doorbrengen bij S. W. O. R. D. basis, het mysterieuze stadje Westview blootleggen en samenwerken met agent Monica Rambeau en FBI-agent Jimmy Woo.

"Het was geschreven dat Darcy ramen en chips zou eten," zei ze.

Omdat Marvel zo'n hoog niveau heeft, kwamen ze naar me toe en zeiden: Wat voor chips denk je dat Darcy als personage zou eten?

"Ik had zoiets van, nou, ze is nu een volwassene, weet je, ze is een wetenschapper, dus misschien de gebakken."

Aanbevolen: