Chris Pratt had ooit een date met zijn tv-zus

Inhoudsopgave:

Chris Pratt had ooit een date met zijn tv-zus
Chris Pratt had ooit een date met zijn tv-zus
Anonim

Chris Pratt's liefdesleven lijkt altijd een onderwerp van gesprek te zijn en ach, we kunnen hetzelfde zeggen voor andere dingen in zijn persoonlijke leven, ten goede of ten kwade… Als tiener begon hij als ober voor ' Bubba Gump ', wat het klassieke verhaal is van proberen het te maken, terwijl je er een andere baan bijhoudt.

Voorafgaand aan zijn bekendheid op 'Parks and Rec' verscheen de acteur in een andere show, die ook als een groot probleem voor zijn carrière kan worden beschouwd, gezien de bekendheid die hij eraan toevoegde, ' Everwood'.

Het bleek dat hij verschillende nauwe connecties had met het WB-drama, en bovendien eindigde hij in die tijd met een van zijn co-sterren. Vreemd genoeg was het niet zomaar een co-ster, het was zijn zus in de show… Laten we eens kijken hoe het allemaal uitpakte.

'Everwood' was een onderschatte hit

Voorafgaand aan zijn bekendheid op 'Parks And Rec', kreeg Chris Pratt een enorme boost door ervaring op te doen in de WB-show 'Everwood'. Hij speelde de rol van Bright Abbott.

Het was niet alleen een geweldige leerervaring voor de acteur, maar hij was ook in staat om nauwe banden te leggen, de cast hield van hun ervaring samen met de acteur.

De meesten zouden toegeven dat de show een langere duur verdiende, die vier seizoenen en 89 afleveringen duurde. De show kan vandaag nog steeds worden genoten op streamingplatforms. Bovendien heeft de maker van de show, Greg Berlanti, gesproken over de mogelijkheid dat de show in de toekomst terugkeert.

"Als ze het zouden vragen, zouden we er serieus over praten."

“Eerlijk gezegd was het moeilijk om mensen te laten praten over het op een platform krijgen. Nu het op Seed staat, zal dat hopelijk genoeg bekendheid krijgen zodat ze verleid worden om iets anders te gaan doen.”

Wie weet echt wat de toekomst in petto heeft en of er ooit een reboot zal plaatsvinden. Wat we wel weten, is dat Pratt een aantal geweldige bijdragen heeft geleverd, vooral achter de schermen.

Chris Pratt maakte een geweldige indruk op de show

Zelfs toen was hij nog relatief onbekend bij de massa, zijn castmates zagen iets bijzonders. Volgens zijn tv-stiefvader had de acteur al vroeg belangrijke sterkwaliteiten: "Ik vertelde hem dat hij een ster zou worden. En hij had alle kwaliteiten. Geweldige persoonlijkheid. Hij was een knappe blanke jongen," Beasley zei lachend. "Ik had geen idee dat hij Chris Pratt, Chris Pratt zou worden, maar hij is gewoon een geweldige kerel. En hij verdient alles wat hij krijgt."

Bovendien zou hij, volgens zijn castmates naast de S alt Lake City Tribune, zeker achter de schermen kunnen eten. Het lijkt duidelijk, hij was altijd een goede tijd om in de buurt te zijn.

'''Hij zou gaan zitten en een take doen, en hij zou eten', zei Tom Amandes, die de vader van Pratt's personage, Bright Abbott, speelde. "En we zouden knippen noemen, en hij zou nog steeds eten."

“Hij zou eten gedurende de vier uur dat we een scène zouden opnemen”, zei VanCamp.

Toen de show ten einde liep, zette hij zijn succes voort met de 'O. C. ', en later zou zijn carrière voor altijd veranderen als Andy Dwyer op ' Parks and Rec '.

Het bleek dat er achter de schermen van 'Everwood' ook dingen veranderden in zijn persoonlijke leven, aangezien hij een hechte band kreeg met een bepaalde castmate, een die de fans niet zouden verwachten gezien zijn geschiedenis in de show.

Hij ging kort uit met zijn tv-zus, Emily VanCamp

Hij had korte tijd een relatie met zijn co-ster op de WB-show, Emily VanCamp.

Natuurlijk, het is niet de eerste keer dat een castlid met zijn co-ster uitgaat, maar het is een beetje hoofdbrekend gezien het feit dat de twee broer en zus waren in de show. Ironisch genoeg zou VanCamp ook uitgaan met een andere broer of zus, Dave Annable, terwijl hij op ' Brothers &Sisters' was.

Er is niet veel over hun relatie, de twee hielden het stil.

Beiden zijn tegenwoordig verder gegaan, de 35-jarige VanCamp is een trotse moeder en sinds 2018 getrouwd met Josh Bowman. De Canadese actrice geniet nog steeds veel succes in haar carrière, vooral op het kleine scherm.

Wat Chris Pratt betreft, het is eerlijk om te zeggen dat zijn liefdesleven altijd een hot topic is geweest in de media. De 42-jarige had eerder een huwelijk met Anna Faris, dat van 2009 tot 2018 bijna tien jaar duurde. De scheiding overrompelde iedereen. Slechts een jaar later hertrouwde Prat en stapte hij samen met Katherine Schwarzenegger in het huwelijksbootje. De acteur is ook een trotse vader van twee.

Het is duidelijk dat het broer en zus-duo dat in het echte leven is uitgegaan, sindsdien wat volwassen is geworden.

Aanbevolen: