Fans denken dat Denzel Washington 'onderbenut' is in Hollywood

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Denzel Washington 'onderbenut' is in Hollywood
Fans denken dat Denzel Washington 'onderbenut' is in Hollywood
Anonim

Fans hebben misschien specifieke gevoelens over de carrière van Denzel Washington in Hollywood, maar de waarheid is dat hij het behoorlijk goed heeft gedaan. Na tientallen jaren in de filmwereld is Denzel een gerespecteerde acteur die lang niet zoveel negatieve pers krijgt als andere sterren.

Niet alleen dat, hij wordt ook beschouwd als een serieuze professional, vooral omdat hij zijn eigen connecties niet gebruikte om zijn zoon in de industrie te laten beginnen. Het probleem, zeggen fans, is dat de talenten van Denzel Washington ernstig onderbenut worden.

Fans zeggen dat Denzel een van de beste acteurs ter wereld is

Fans zijn tot nu toe in de war over de lofbetuigingen van Denzel Washington. Ze lijken te denken dat hij gewoon over het hoofd wordt gezien in Hollywood, deels omdat hij zo'n sterke hoofdrolspeler is; hij heeft geen hoofdrollen nodig om de kost te verdienen.

Het is waar, hij heeft achter de schermen wat problemen gehad met andere beroemdheden. Het gerucht gaat dat Quentin Tarantino jarenlang een hekel had aan Denzel, hoewel fans niet kunnen doorgronden waarom.

Maar toen Ellen Pompeo enkele minachtende opmerkingen maakte over Denzels directeurschap op de set van 'Grey's Anatomy', zat er bijna niemand in haar hoekje. In plaats daarvan was de algemene veronderstelling dat Ellen een diva was, en Denzel had gelijk.

Dus waarom is Denzel zo "onderbenut", zoals fans beweren?

Fans denken dat Denzel voorzichtig is met zijn carrière

Net als andere topacteurs denken fans dat Denzel "zijn projecten en rollen op een zeer berekende manier aanpakt". Sommige fans speculeren zelfs dat Denzel een specifieke "formule" heeft voor de rollen die hij op zich neemt.

Ten eerste wijzen ze erop dat Washington de neiging heeft om optredens te kiezen waar hij met dezelfde regisseurs werkt. Vervolgens lijkt hij ervan te genieten de hoofdrolspeler te zijn in een "heldhaftige" rol.

De combinatie van het werken met mensen met wie hij omgaat (en die een goede reputatie hebben) en het alleen accepteren van spraakmakende hoofdrollen betekent dat Denzel erg kieskeurig is over zijn acteertraject.

Bovendien, zeggen fans, het is niet zo dat hij het geld nodig heeft en dus elke rol die hem wordt aangeboden moet accepteren. En, redeneren ze, als hij een secundaire rol zou accepteren, zou het gewoon niet werken; hij zou het "lood" uit het water blazen.

Maar de bottom line? Denzel Washington heeft de vrijheid om "een rol te kiezen voor onderscheidingen, voor loyaliteit of voor spotlight", en het is een strategie die voor hem werkt.

Dat gezegd hebbende, zijn formule is niet foutloos; niet al zijn rollen zijn een grote hit, dus zelfs als hij onderbenut is, is hij ook niet perfect.

Aanbevolen: