Dit is wat we weten over de dochter van Anna Wintour, Bee Shaffer

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de dochter van Anna Wintour, Bee Shaffer
Dit is wat we weten over de dochter van Anna Wintour, Bee Shaffer
Anonim

De Vogue-legende is niet alleen een icoon, ze is ook een moeder! Ja, Anna Wintour is niet alleen een harde criticus, ze is ook een hippe moeder en - wacht maar - oma. Stel je voor dat je 's werelds grootste en meest weelderige mode-icoon als je moeder of grootmoeder hebt? De hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue en Met Gala-organisator wordt binnenkort voor de derde keer oma, wat betekent dat ze binnenkort weer kleine merkkleding kan kopen….

Hoewel modeliefhebbers misschien de ingewikkelde details van het leven van de modekoningin kennen, weten velen niet veel over haar succesvolle dochter, Bee Shaffer. En hoewel Wintour bekend staat om haar kenmerkende look met haar donkere monturen en haar onveranderde kapsel, is haar dochter zonder twijfel haar nakomelingen. De twee lijken zo op elkaar dat het moeilijk te geloven is dat de chique Wintour eigenlijk een moeder is, aangezien ze meer op zussen lijken. Maar behalve dat ze allebei knap zijn, willen we delen wat er te weten v alt over Shaffer.

Laten we een kijkje nemen in het leven van Wintour's enige dochter!

8 Gekregen van haar mama

Als je net zo geobsedeerd bent door Wintour als wij, weet je al dat haar hoofd om 22:15 uur het kussen raakt. scherp! En als een van de meest succesvolle vrouwen in de mode-industrie gedurende meer dan twee decennia, doet ze zeker iets goed.

Nou, de appel v alt niet ver van de boom, en Shaffer heeft toegegeven de strikte gewoonte van haar moeder over te nemen! Toen Shaffer ging zitten om met Teen Vogue te praten, gaf ze toe: "Het enige dat ik van mijn moeder heb geërfd, is dat ik er echt van hou om vroeg naar bed te gaan." Als Anna Wintour onze moeder was, zouden we waarschijnlijk hetzelfde doen.

7 Maak tijd

Wat heeft Shaffer nog meer geleerd van haar botte moeder met mode-icoon? Om altijd en op tijd te verschijnen!

Te laat komen, om wat voor reden dan ook, hoeft niet per se met Wintour te vliegen, en dat geldt ook niet voor haar enige dochter. Te laat komen zit haar niet in het bloed, omdat ze is opgevoed om altijd punctueel te zijn. In een gesprek met Teen Vogue wierp Shaffer enig licht op hoe het was om op te groeien onder het roer van de Amerikaanse Vogue en zei: "Ik ben erg stipt, zo ben ik opgevoed. Het is zo gemakkelijk om op tijd te zijn, je hebt moet gewoon tijd maken voor dingen."

En ja, dat houdt ook in dat ze ervoor moet zorgen dat ze op tijd is op het jaarlijkse Met Gala van haar moeder, ondanks de extravagante outfit die ze misschien moet aantrekken.

6 hechte relatie

Anna Wintour lijkt misschien de meest intimiderende vrouw ter wereld, maar als het om haar kinderen gaat - Bee heeft een broer genaamd Charles - is Wintour aardig en zacht.

In de film The Devil Wears Prada, die losjes is gebaseerd op Wintour, speelt Meryl Streep haar, en het enige dat de film niet liet zien, was hoe Wintour haar enige dochter ertoe zou brengen om met haar samen te werken. Laten we eerlijk zijn, als Wintour onze moeder was, zouden we 'Take Our Kids To Work Day' zeker niet erg hebben gevonden.

Wintour ging in op haar rol als moeder en noemde het belangrijk voor Shaffer om te zien dat vrouwen net zo hard werken als mannen. Het hoofd van Vogue zei: "Ik zou proberen ze mee te nemen als ik kon, zodat ze een beetje konden ervaren en zien wat een werkdag inhield."

5 Geen fashionista

Verrassend genoeg trad Shaffer niet in de voetsporen van haar moeder!

Hoewel ze de dubbelganger van haar moeder is en zeker netjes opruimt, komt haar liefde voor mode niet overeen met die van haar iconische moeder. Wintours ongebreidelde enthousiasme voor mode had niet zoveel invloed op haar dochter als je zou denken. Shaffer, de brunette schoonheid, sprak met Teen Vogue over haar gevoel voor mode en beweerde dat ze het tegenovergestelde is van haar moeder. "Ik ben nooit erg fashion-forward geweest. Ik draag eigenlijk altijd hetzelfde…" We weten niet zeker of de vrouw achter de zware zwarte zonnebril het daarmee eens is!

4 Anna Wintour 2

Ze trad wel in de voetsporen van haar moeder als het op haar carrièrepad aankwam.

Shaffer heeft journalistiek in haar DNA, dus net als de Amerikaanse Vogue-hoofdredacteur, heeft Shaffer haar opleiding journalistiek gestudeerd. Ze legde Teen Vogue haar beslissing uit om het veld op te gaan en zei: "Mijn grootvader was een redacteur en mijn oom is een redacteur. Het is duidelijk dat mijn moeder een redacteur is." Het zit duidelijk allemaal in de familie.

Wie weet, als Wintour besluit de zonnebril los te laten en het haar te laten groeien, zal Shaffer misschien de beruchte rol van haar moeder in de modewereld overnemen.

3 Een entertainmentoptreden

Na het afronden van haar opleiding verscheen Shaffer niet aan de deur van Vogue in afwachting van een baan. In plaats daarvan belandde de onafhankelijke en hardwerkende vrouw in de entertainmentindustrie.

Als dochter van een van de meest invloedrijke mode-editors, nam Shaffer een andere weg en kreeg uiteindelijk een even opwindende baan op Late Night met Seth Meyers. Bijna vier jaar lang was Shaffer de producer van de Amerikaanse talkshow. Het bleek een onvergetelijke werkervaring te zijn, want toen Shaffer de show verliet, plaatste ze een foto via Instagram met het bijschrift: "Bedankt, @latenightseth, voor een onvergetelijke drieënhalf jaar. Wat een geweldige kans om ontmoet zoveel Hamilton castleden."

2 Mevr. Aan Mevr

Bee Shaffer heeft een ring om haar vinger en heeft de achternaam Carrozzini aangenomen!

De afgestudeerde van Columbia is sinds 2018 een getrouwde vrouw en noemt Francesco Carrozzini haar Italiaanse hengst. Het paar werd voor het eerst gekoppeld in 2016 en het was meteen een match made in fashion heaven; De overleden moeder van Carrozzini was de hoofdredacteur van Vogue Italia. In 2018 gingen ze door en maakten de zaken officieel door in het huwelijksbootje te stappen tijdens een intieme ceremonie in Wintours weelderige huis in New York. Details van hun huwelijk zijn verspreid, omdat volgens Page Six telefoons en het gebruik van sociale media niet waren toegestaan.

1 Een baby onderweg

Te midden van een wereldwijde pandemie kondigde Shaffer in juli aan dat zij en haar echtgenoot Francesco Carrozzini hun eerste kind verwachten!

De modieuze aanstaande moeder stra alt en mocht pronken met haar prinsessenjurk op het jaarlijkse grote feest van haar moeder - het Met Gala - met een babybuil. Laat het aan de kleindochter van het Vogue-icoon over om op het felbegeerde evenement te verschijnen voordat ze zelfs maar geboren is. De baby zal ongetwijfeld het modegen hebben!

Aanbevolen: