Wat is er gebeurd met het landgoed van Chadwick Boseman sinds zijn overlijden?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het landgoed van Chadwick Boseman sinds zijn overlijden?
Wat is er gebeurd met het landgoed van Chadwick Boseman sinds zijn overlijden?
Anonim

De MCU is de thuisbasis van enkele van de grootste films in de geschiedenis, waarvan sommige de box office-records gaan breken. Deze films worden geleid door uitstekende performers die hun rollen tot in de puntjes vervullen. Tot op heden zijn maar weinig acteurs zo goed geweest in de franchise als Chadwick Boseman als Black Panther.

Voorafgaand aan zijn tragische overlijden, had de acteur veel aan de hand in het leven, en hoewel de franchise zonder hem doorgaat, blijft zijn nalatenschap bestaan.

Onlangs werd de nalatenschap van Boseman eindelijk verdeeld, iets wat meer tijd in beslag nam dan verwacht. Laten we eens kijken naar de carrière van Boseman en hoe zijn nalatenschap werd verdeeld na zijn overlijden.

Chadwick Boseman was een ongelooflijke acteur

In de jaren 2000 maakte acteur met de naam Chadwick Boseman zijn weg naar Hollywood om het groot te maken. Boseman was niet meteen een succes, maar uiteindelijk begon hij zijn talenten te tonen wanneer hij de juiste kansen kreeg. Uiteindelijk werd de getalenteerde acteur een superster.

Vroege rollen waren cruciaal in zijn carrière die van de grond kwam, en de zaken liepen hoog op toen hij voor het eerst Black Panther speelde in Captain America: Civil War. Vanaf dat moment was alles goed voor Boseman.

De acteur speelde in verschillende opmerkelijke MCU-films, waaronder zijn solo-uitje, Black Panther, dat meer dan $ 1 miljard opleverde aan de kassa. Voeg een paar Avengers-films toe en kondigde toekomstige titels aan, en de toekomst van Boseman was rooskleuriger dan ooit.

Fans namen elke seconde van zijn tijd op het grote scherm op, maar in augustus 2020 waren ze geschokt door het nieuws van zijn onverwachte overlijden.

Het passeren van Chadwick Boseman werd privé gehouden

Volgens de BBC , is de Amerikaanse acteur Chadwick Boseman, vooral bekend van het spelen van Black Panther in de populaire Marvel-superheldenfranchise, op 43-jarige leeftijd overleden aan kanker. Hij stierf thuis in Los Angeles met zijn vrouw en familie aan zijn zijde, aldus een verklaring op sociale media.

Boseman kreeg vier jaar geleden de diagnose darmkanker, maar had de informatie niet openbaar gemaakt."

Dat laatste is de sleutel, want niemand wist wat er aan de hand was met de gezondheid van de ster. Sommige mensen op sociale media hadden gemerkt dat zijn enthousiasme in openbare optredens leek af te nemen, maar ze hadden geen idee dat de ster tegen kanker vocht.

Fans en voormalige co-sterren uitten hun schok over zijn overlijden, en ze toonden hun steun voor de familie.

Tijdens de NAACP Image Awards 2021 nam Boseman's vrouw namens hem de prijs in ontvangst en hield ze een gedenkwaardige toespraak.

"Zoals altijd zou hij alle eer en glorie aan de allerhoogste God geven. Hij zou zijn moeder en vader bedanken, en hij zou de voorouders eren zoals we hem nu eren. Bedankt NAACP Image Awards voor hij geeft hem altijd zijn bloemen", zei ze toen ze de prijs in ontvangst nam. "Hij was een ongewone artiest en een nog ongewoner persoon. Maar de manier waarop we hem verloren is helemaal niet ongewoon. Niet in onze gemeenschap," zei ze.

In een verrassende wending is Boseman overleden zonder testament. Het is enige tijd geleden sinds die tragische dag en onlangs circuleerden zijn namen in de krantenkoppen nadat zijn nalatenschap was verdeeld.

Wat gebeurt er met zijn landgoed

Dus, wat is er onlangs gebeurd met het landgoed van Chadwick Boseman?

"Volgens gerechtelijke documenten via Shadow and Act zal de nalatenschap van Boseman worden verdeeld tussen zijn ouders, Leroy en Carolyn Boseman, en zijn vrouw, Taylor Simone Ledward. juridische kosten zijn hoger dan normaal en zijn $ 3.8 miljoen landgoed wordt nu gewaardeerd dichter bij $ 2,3 miljoen of $ 2,5 miljoen, met verkooppunten die tegenstrijdige bedragen noemen. 50 procent van dat bedrag gaat naar zijn weduwe, terwijl elke ouder 25 procent krijgt, " Complexe rapporten.

Eindelijk weet zijn familie hoe de zaken verdeeld zullen worden.

De site gaf ook enig inzicht in het huwelijk van Boseman met Ledward.

"Boseman begon met Simone Ledward te daten voordat hij in 2016 de diagnose kanker kreeg, en zijn familie bevestigde dat ze voor zijn dood privé waren getrouwd. "Hij stierf in zijn huis, met zijn vrouw en familie aan zijn zijde", de verklaring van zijn familie gelezen toen zijn overlijden werd aangekondigd. Ze vroeg een rechter in oktober 2020 om haar een beheerder van zijn landgoed te maken, "vermeldde de site.

De wereld zal nooit de kans krijgen om nog een Chadwick Boseman te zien, en hoewel zijn overlijden onvoorstelbaar moeilijk is geweest voor zijn familie, is de verdeling van zijn landgoed ten minste één ding van hun bord.

Aanbevolen: