Ontslagen door 'Real Housewives': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Ontslagen door 'Real Housewives': waar zijn ze nu?
Ontslagen door 'Real Housewives': waar zijn ze nu?
Anonim

Sinds The Real Housewives in 2006 op tv-schermen werd geïntroduceerd, is de serie uitgegroeid tot een franchise. Uitbreidend naar steden als New York City en Atlanta, hebben kijkers door de jaren heen veel huisvrouwen zien komen en gaan. Hoewel velen vrijwillig besluiten de show te verlaten, worden velen ook om verschillende redenen ontslagen. Dit kan variëren van te controversieel zijn, niet genoeg drama brengen, problemen met producenten of gewoon omdat ze hun gang hebben gegaan.

Of ze nu bekendheid verwierven of wonderen van één seizoen werden, velen worden nieuwsgierig naar wat de voormalige huisvrouwen na de show van plan zijn. Sommige zijn hetzelfde gebleven als op de show, terwijl sommige zelfs ten goede zijn verbeterd. Hieronder staat een lijst van wat sommige voormalige huisvrouwen hebben gedaan sinds ze de populaire Bravo-franchise hebben verlaten.

10 Brandi Glanville

Onbevreesd en onbeschaamd stond Brandi Glanville bekend als de wortel van het drama in The Real Housewives of Beverly Hills. Ze had met name ruzie met zussen Kim en Kyle Richards, Adrienne Maloof, Joyce Giraud, Lisa Vanderpump en Lisa Rinna. Bravo gaf Glanville een terugkerend contract na het vijfde seizoen, wat betekent dat ze niet langer een diamant zou vasthouden. Ondanks dit, heeft ze af en toe optredens gemaakt sinds het verlaten van de show. Glanville heeft haar reality-tv-carrière voortgezet in shows zoals Celebrity Big Brother's Britse en Amerikaanse edities, E!'s Famously Single en meer. Daarnaast host ze de Brandi Glanville Unfiltered podcast.

9 Kelly Dodd-Leventhal

Net als Glanville was ook voormalig RHOC-ster Kelly Dodd-Leventhal geen onbekende in constante vetes. Na een 15e seizoen dat veel fans teleurstellend vonden, werd Dodd-Leventhal uit de show gelaten naast de kortstondige huisvrouwen Braunwyn Windham-Burke en Elizabeth Lyn Vargas. Hoewel Bravo's reden voor haar ontslag de show wilde vernieuwen, beweerde ze dat haar conservatieve overtuigingen de reden waren. In oktober 2020 trouwde ze met voormalig Fox News-correspondent Rick Leventhal en begon later een Patreon-exclusieve podcast met hem getiteld Unmasked.

8 Phaedra-parken

Zelfverklaarde "zuidelijke schoonheid" Phaedra Parks speelde in The Real Housewives of Atlanta van seizoen drie tot negen. Ze werd ontslagen vanwege een controverse waarbij voormalige vriend en co-ster Kandi Burruss betrokken was, die haar valselijk beschuldigde van aanranding. Sinds haar vertrek verscheen ze in seizoen 15 WEtv's Marriage Boot Camp: Reality Stars met toenmalig vriendje Medina Islam. Parks, een advocaat en begrafenisondernemer, vertelde haar Instagram-volgers onlangs dat ze "nu actrice aan de lijst kunnen toevoegen", waarmee ze een rol verdienen in de anthologiereeks Covenant op de Allblk-streamingservice.

7 Dorinda Medley

Een favoriet bij fans sinds ze zich bij de cast voegde, werd Dorinda Medley na seizoen 12 van The Real Housewives of New York City losgelaten. Ondanks dat kijkers niet dol zijn op haar gedrag jegens mede-ster Tinsley Mortimer, willen velen ook dat Medley terugkeert na een teleurstellend 13e seizoen. Sinds haar vertrek is ze verschenen op Bravo's Million Dollar Listing: New York en RHONY co-ster Bethenny Frankel's reality-serie The Big Shot met Bethenny op HBO Max. In augustus 2021 bracht Medley haar memoires uit met de titel Make It Nice, waarin ze opende over haar opvoeding en de strijd tegen anorexia uit het verleden.

6 Joyce Giraud

Ondanks dat ze pas in het vierde seizoen van Beverly Hills verschijnt, lijkt actrice en voormalige verkiezingskoningin Joyce Giraud het niet slecht te doen sinds ze de bijl kreeg. In 2014 creëerde en produceerde de inwoner van Puerto Rico Rica, Famosa, Latina, een Spaanstalige realityserie geïnspireerd op The Real Housewives. Ze verkoopt ook schoonheids-, haar- en huidverzorgingsproducten op haar officiële website. Daarnaast keerde ze terug naar haar terugkerende rol als Angel bij de revival van Tyler Perry's House of Payne in 2020. Hoewel Lisa Vanderpump en haar voormalige huisvrouw uit Beverly Hills het aanvankelijk niet met elkaar eens waren, hebben de twee sindsdien een vriendschap gesloten.

5 DeShawn Snow

Bekend als een van de oorspronkelijke huisvrouwen van Atlanta, was DeShawn Snow's tijd op reality-tv van korte duur. Toen de show voor een tweede seizoen werd verlengd, was Snow het enige castlid dat geen contract kreeg, in een interview met Essence dat producenten haar vertelden dat ze "te menselijk was voor een circusshow". Met andere woorden, ze bracht niet genoeg drama in tegenstelling tot medesterren Nene Leakes en Kim Zolciak-Biermann. Sinds haar vertrek heeft ze in onroerend goed gewerkt en leeft ze weg van de schijnwerpers en voedt ze haar drie zonen op. Bovendien scheidde ze in 2010 van voormalig basketballer Eric Snow nadat zijn ontrouw aan het licht kwam.

4 Cindy Barshop

Net als bij Snow duurde de voormalige huisvrouw Cindy Barshop uit New York City ook één seizoen. Ontslagen omdat Bravo de NYC-serie een make-over wilde geven, heeft de moeder van twee het goed voor zichzelf gedaan sinds ze de show verliet. In 2017 opende ze de VSpot Medi Spa, waar ze behandelingen en producten biedt voor de seksuele gezondheid van vrouwen. Ze was voorheen single en heeft sinds 2019 een relatie met gezondheids- en fitnessexpert Jay Cardiello. In datzelfde jaar vertelde Barshop aan People Magazine dat een van haar tweeling onlangs uit de kast kwam als transgender.

3 Adrienne Maloof

Dochter van miljardair George J. Maloof Sr. en ex-vrouw van Botched plastisch chirurg Paul Nassif, voormalig huisvrouw uit Beverly Hills, Adrienne Maloof, bleef prominent aanwezig in rijke sociale scènes. In het derde seizoen van RHOBH had ze met name ruzie met Brandi Glanville en beschuldigde ze haar van het lekken van informatie dat Maloof haar drie zonen had gekregen via draagmoederschap. Ze onthulde later aan haar castmates dat ze zou gaan scheiden, en ze woonde de reünie van seizoen drie niet bij, wat een van de redenen was voor haar ontslag. Sinds ze reality-tv verliet, begon ze supplementen te verkopen met Drinkade om katers te helpen. Ondanks een rommelige scheiding onderhouden zij en Nassif nu een betere relatie en poseren ze in oktober 2021 voor een foto met hun zoon.

2 Tamra Rechter

Bekend om haar frequente uitbarstingen en familiedrama, was de voormalige huisvrouw van Orange County, Tamra Judge, geen onbekende in het delen van persoonlijke problemen met miljoenen kijkers. De ondergang van haar huwelijk met ex-man Simon en haar vervreemde relatie met oudste dochter Sydney waren slechts enkele van de problemen die op televisie werden uitgezonden. Sinds haar ontslag uit de show na het 14e seizoen, keerde Judge terug naar het werken in onroerend goed en verkocht ze samen met haar man Eddie een CBD-productlijn genaamd Vena. De twee blijven hun Cut Fitness-sportschool in de OC exploiteren. Judge heeft het ook goedgemaakt met haar dochter en ex-man, aangezien de laatste sinds vorig jaar tegen keelkanker vecht.

1 Alex McCord

Originele NYC-huisvrouw Alex McCord lijkt haar leven ten goede te hebben veranderd. Omdat Bravo de RHONY-cast na het vierde seizoen in 2011 wilde vernieuwen, werd McCord samen met Jill Zarin, Kelly Bensimon en Cindy Barshop uit de show ontslagen. Jaren later verschenen McCord en echtgenoot Simon van Kempen op VH1's Couples Therapy en verhuisden later met hun twee zonen naar van Kempens geboorteland Australië. In 2017 werd onthuld dat ze psycholoog werd, waarop haar voormalige baas Andy Cohen haar feliciteerde. In juli verscheen ze in de Australische ochtendtalkshow Studio 10 om haar nieuwe onderneming als 'lachyoga'-instructeur te laten zien.

Glanville, Parks, Medley en Judge zijn onlangs klaar met filmen voor het tweede seizoen van The Real Housewives Ultimate Girls Trip, dat volgend jaar in première gaat op Peacock.

Aanbevolen: