Wordt Braunwyn Windham-Burke ontslagen en vervangen door haar beste vrienden op 'RHOC'?

Inhoudsopgave:

Wordt Braunwyn Windham-Burke ontslagen en vervangen door haar beste vrienden op 'RHOC'?
Wordt Braunwyn Windham-Burke ontslagen en vervangen door haar beste vrienden op 'RHOC'?
Anonim

Na veel gepraat over een nieuwe cast voor RHOC, begonnen fans te zoemen toen ze zagen dat Heather Dubrow een verrassende comeback maakt, en mensen staan te popelen om seizoen 16 van de Real Housewives te zienvan Orange County.

Emily Simpson komt volgend seizoen terug, samen met Shannon Beador en Gina Kirschenheiter, en er zullen ook een paar nieuwe castleden zijn. Het blijkt dat twee van hen Braunwyn Windham-Burke kennen, die niet meer in de serie zit. Laten we eens kijken.

Een nieuwe cast

Nadat ze nieuwsgierig waren naar Braunwyn Windham-Burke die stopte met RHOC, ontdekten fans dat ze was ontslagen, en nu zullen enkele van haar vrienden in de show zijn.

Er is nieuws dat Braunwyns vrienden zich bij de cast zullen voegen: volgens All About The Tea zullen Dr. Jennifer Armstrong en Noella Bergener in The Real Housewives of Orange County te zien zijn.

Dit is absoluut enorm nieuws in de Real Housewives-community. Dr. Jen Armstrong is een inwoner van Newport Beach die bevriend is met Braunwyn en Noella zou ook bevriend zijn met Braunwyn. Omdat ze elkaar allemaal kennen, roept dat de vraag op of Braunwyn het komende seizoen een paar optredens kan maken, dus fans zullen moeten afwachten of dat gebeurt.

In de publicatie staat dat Heather Dubrow Nicole James volgt, een andere vrouw die zich bij de cast zou hebben gevoegd, op Instagram.

Het is absoluut logisch dat RHOC een aantal nieuwe castleden zou hebben, aangezien fans daar al een tijdje over praten, en aangezien mensen dankzij Braunwyn een beetje bekend zijn met deze vrouwen, verklaart dat ook waarom ze zijn aangenomen.

Noella Bergener en dr. Jennifer Armstrong

Volgens The Hollywood Gossip legde een bron aan The Sun uit: "Noella komt aan boord als castlid voor het nieuwe seizoen, hoewel Braunwyn niet zal terugkeren. Ze hebben haar uitgeprobeerd voordat de ontslagbeslissingen werden genomen Ze heeft een goede chemie met andere potentiële nieuwe castleden."

Braunwyn sprak over haar vriendin Noella op RHOC en ze legde uit: "Noella is het leven van het feest. Ze houdt niets achter. Ze is onbeschaamd zichzelf", aldus The Hollywood Gossip.

Volgens irealhosuewives.com wonen Noella en haar man James, die advocaat is, in Newport met hun jonge dochter en zoon. De publicatie vermeldt dat James ook een vader is van een jongen uit een andere relatie.

Braunwyn heeft gesproken over haar vriend Dr. Jennifer Armstrong, die microneedling op haar buik deed. Volgens Bravotv.com plaatste Braunwyn in januari 2021 een foto op haar sociale media en schreef: "5 dagen post [microneedling] op mijn buik!!"

De website merkt op dat deze procedure betekent dat kleine naalden de aanmaak van collageen in de huid stimuleren.

Dr. Armstrong heeft een indrukwekkende Instagram-aanhang van 21.3k, en ze deelt meer over de procedures die ze doet als cosmetisch chirurg.

Braunwyn's leven na de show

Volgens People heeft Braunwyn haar verdriet genoemd omdat ze klaar was met haar dagen op RHOC.

Ze deelde haar gevoelens met de publicatie en zei: "Ik ben ongelooflijk verdrietig dat ik volgend jaar niet terug kan komen naar The Real Housewives of Orange County. Ik heb genoten van elk moment dat ik huisvrouw ben, en ik ben zo trots op mijn tijd in de show - de goede, de slechte en de tussenliggende. Het voelt revolutionair om te zeggen, maar ik was in staat om nuchter te worden en nuchter te blijven op reality-tv. Dat is iets waarvoor ik eeuwig dankbaar zal zijn En ik kwam naar buiten en werd de eerste homoseksuele huisvrouw in de geschiedenis van de franchise. Wat een ongelooflijke eer om op terug te kijken, vooral tijdens Pride Month."

De publicatie meldde dat Brauwnyn nu Fernanda Rocha ziet, die in het zesde seizoen op RHOC was.

Cheat Sheet meldde dat Heather Dubrow zei dat het filmen is begonnen voor seizoen 16, wat zeker spannend is. Mensen begonnen te vragen of Heather en Shannon Beador dit seizoen vechten, en Heather zei: Nou, natuurlijk kan ik niet echt commentaar geven op wat er in de show gebeurt. We zijn pas een paar weken geleden begonnen met filmen.”

Het is geweldig dat het volgende seizoen wordt gefilmd, want in maart 2021 zei Andy Cohen tegen Variety: "De status van OC op dit moment is dat we even pauzeren. We hebben geen haast om in productie gaan." Hij noemde de kwestie van het veranderen van de cast en zei: "Er is een duidelijke hoop van de fans dat er een soort van opschudding is. En ik denk dat we alles analyseren. Ik denk dat we ook gewoon heel bewust wilden zijn. Ik bedoel, dit is duidelijk de show waarmee alles voor deze franchise begon. En het is heel belangrijk, en het is belangrijk dat we het goed blijven doen.”

Aanbevolen: