Zo zagen het leven en vermogen van Amy Schumer eruit in 2021

Inhoudsopgave:

Zo zagen het leven en vermogen van Amy Schumer eruit in 2021
Zo zagen het leven en vermogen van Amy Schumer eruit in 2021
Anonim

Amy Schumer's dramatische, komische capriolen hebben haar naar een indrukwekkend vermogen van $ 25 miljoen gebracht, en ze plukt volledig de vruchten van haar fortuin in 2021. Sinds de geboorte van haar zoon Gene, heeft Schumer kunnen pauzeren haar carrière en thuis blijven, haar volledige focus en aandacht op haar kleine man leggend en haar tijd en energie aan zijn ontwikkeling besteden.

Hoewel 2021 niet bijzonder gemakkelijk was voor Schumer, heeft ze enkele van de meest uitdagende momenten van het leven met vasthoudendheid en natuurlijk met haar kenmerkende gevoel voor humor doorstaan. Hier is een momentopname van de avonturen die Amy Schumer het afgelopen jaar heeft beleefd…

10 Amy Schumer zoog de familieliefde op

Amy Schumer genoot van de familietijd met haar dierbaren en kon onlangs genieten van de vreugde die haar zoon in het leven van haar vader heeft gebracht. Ze ging naar Instagram om een foto te delen van haar vader die interactie had met Gene, en het was meteen duidelijk dat ze een heel speciale band delen. De intergenerationele relaties in de foto's waren meteen een hit bij fans, die massaal naar haar pagina stroomden om deze gedenkwaardige momenten te bekijken.

9 Ze werd echt over gezichtsvullers

Amy Schumer verkende dit jaar de wereld van gezichtsvullers en ze ontdekte al snel dat deze procedure niet echt voor haar was. Nadat ze door het proces was gegaan, was ze niet blij met de algehele look die was bereikt, en zei ze gekscherend; "het bleek dat ik al vol zat." Op ware Schumer-manier behield Amy haar ongelooflijke gevoel voor humor terwijl ze deze beproeving frontaal onder ogen zag. Ze liet de camera draaien terwijl ze weer naar binnen ging om haar gezichtsvullers te laten oplossen.

8 Amy Schumer onderging een gezondheidsgerelateerde operatie

Vanuit gezondheidsoogpunt was 2021 een heel moeilijk jaar voor Amy Schumer. Ze onderging een operatie om haar baarmoeder en appendix te verwijderen, als gevolg van haar langdurige diagnose van endometriose. Tijdens een Instagram-video onthulde ze dat artsen veel bloed in haar baarmoeder vonden, en ze wist dat de operatie een noodzakelijke stap voorwaarts was om haar gezondheid te verbeteren. Ze documenteerde haar strijd vanuit haar ziekenhuisbed en betrok fans bij haar genezingsproces.

7 Ze reisde door het moederschap

Een deel van Amy Schumer's strijd in 2021 was het grimmige besef dat ze niet in staat zou zijn om nog een kind te verwekken. Zij en haar man Chris Fisher wilden Gene een broer of zus geven, maar haar gezondheidsproblemen verhinderden haar dat te doen. Terwijl ze worstelde met de uitdagingen die haar door haar gezondheidstoestand werden opgelegd, omarmde Schumer het moederschap met vasthoudendheid en was ze openhartig over haar worstelingen als een eerste keer moeder. Ze deelde vaak opvoedingsmomenten met andere moeders en stelde haar fans vragen over hun mening over onderwerpen als schermtijd voor kinderen, die in haar huishouden een duidelijk 'nee' zijn.

6 Amy Schumer en leeft haar beste pandemische leven

De pandemie woedde meedogenloos voort tot 2021, maar Amy Schumer weigerde haar te laten vertragen. Ze plaatste een reeks pro-vaccinberichten op haar sociale media en vertelde fans over haar ervaring toen ze West Side Story bijwoonde. Ze adviseerde haar fans om zich te maskeren en zich te laten vaccineren, en straalde toen van trots hoeveel plezier ze had in deze show. Amy leidt haar beste pandemische leven en weigert thuis te blijven en niets te doen.

5 Ze werkte samen met Hellman's voor een Super Bowl-commercial

In 2021 sloot Amy Schumer een enorme deal met Hellman's en scoorde ze een hoofdrol in een Super Bowl-commercial die door miljoenen fans werd bekeken. De advertentie van haar Hellman hield in dat ze een koelkast opende die gevuld was met containers met Hellman's mayonaise, en vervolgens naar de koelkast liep. Een schaduw van engelenvleugels verscheen toen, terwijl Schumer op het scherm veranderde in een engel.

Het scoren van een Supe Bowl-commercial vulde Schumer's portemonnee met een extra inkomstenstroom, wat haar toch al indrukwekkende nettowaarde van $ 25 miljoen opleverde.

4 Amy Schumer oogstte de lofbetuigingen voor 'The Humans'

Amy Schumer verzamelde de lof voor haar krachtige, emotioneel geladen rol in The Humans, waarin ze de grenzen van haar traditioneel komische rollen verlegde en haar acteercarrière naar een hoger niveau tilde. Schumer liet fans zien dat ze het in zich heeft om haar komische talenten om te zetten in een zeer dramatische acteerrol, en ze personifieerde haar karakter op alle mogelijke manieren. The Humans werd erkend als een van de 50 beste films van 2021 in de Verenigde Staten van Amerika. Dit is een drastische verandering ten opzichte van de kleinere rollen die ze in het verleden heeft gespeeld, en natuurlijk heeft ze met deze verschijning een nieuwe laag aan haar vermogen toegevoegd.

3 Ze bracht haar komische vibes naar een advertentie in Tampax

Bekrachtigingsovereenkomsten waren een lucratieve weg voor de inkomstenstroom van Amy Schumer en ze bleef succes zien met haar partner op langere termijn, Tampax. Ze trok een fabelachtig grappig tamponkostuum aan en ging de straat op om te verklaren; "Ik heb geen baarmoeder, maar niets houdt me tegen om Tamax te dragen." Ze bleef de straten op en neer paraderen in haar hilarische kostuum, lachend helemaal naar de bank met de enorme cheque die ze verzilverde voor haar goedkeuring van dit product.

2 Amy Schumer pleitte voor vrouwenrechten

Schumer heeft zich uitgesproken over haar sociale en politieke opvattingen, en een van de kwesties waaraan ze haar stem leende, was het recht voor vrouwen om te beslissen wat er met hun eigen lichaam gebeurt. Ze pleitte voor vrouwen om het recht op abortus te behouden en leende haar beroemdheidsstatus aan dit doel waar ze zo sterk in gelooft. Schumer bleek een echte leider te zijn in het zoeken naar verandering, en protesteerde in de frontlinie om ervoor te zorgen dat haar boodschap werd gehoord.

1 Ze werd ingeënt…. In stijl

Miljoenen mensen over de hele wereld stropen hun mouwen op om zich te laten vaccineren, maar geen van hen doet het zoals Amy Schumer deed. Ze deed er alles aan om ervoor te zorgen dat ze er op dit moment op haar best uitzag en haar vaccinavontuur volgepakt met veel plezier en gelach. Amy liep de vaccinkliniek binnen in een gouden glinsterende jurk die geschikt was voor de rode loper en gooide een vredesteken op toen ze met het vaccin werd geïnjecteerd. Daarna hing ze rond om grappen te maken en de frontliniewerkers te vermaken, terwijl ze hen enorme rekwisieten en woorden van dankbaarheid toewierp.

Aanbevolen: