Waar is Carolyn Kepcher, Trumps rechterhand op 'The Apprentice', vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is Carolyn Kepcher, Trumps rechterhand op 'The Apprentice', vandaag?
Waar is Carolyn Kepcher, Trumps rechterhand op 'The Apprentice', vandaag?
Anonim

Als je een van de eerste vijf seizoenen van The Apprentice van Donald Trump hebt gezien, is er een gezicht dat je niet zou hebben gemist. Een heteroseksuele vrouw met blond haar, achter in de dertig en altijd aan de zijde van Trump in de show. Carolyn Kepcher is een in New York geboren zakenvrouw die op de middelbare school van deur tot deur producten van Avon had verkocht tot chief operating officer van de Trump Golf Properties.

On The Apprentice, diende ze als de rechterhand van Trump, naast haar collega George H. Ross, die executive vice-president en ook senior counsel in de Trump Organization was. Ze was constant aanwezig op die gespannen momenten in de bestuurskamer voordat de onheilspellende "Je bent ontslagen" Trump-mantra aan het einde van elke aflevering tegen ten minste één deelnemer werd uitgesproken.

Kepcher was in totaal vijf seizoenen (75 afleveringen) rechter voordat ze zelf door Trump werd ontslagen. De beschuldiging tegen haar was dat het feit dat ze op tv was, haar een te grote ster had gemaakt om zich als voorheen op zaken te concentreren, en ze werd de deur gewezen. 15 jaar nadat ze in The Apprentice ook werd vervangen door de dochter van Trump, Ivanka, is dit wat Kepcher heeft uitgespookt.

Niet geboren in geld

Kepcher werd geboren in januari 1969 in Westchester County in New York City. Ze was niet met geld geboren en ging naar Mercy College met een volleybalbeurs. Terwijl ze daar was, studeerde ze een marketingopleiding en werkte ze tegelijkertijd aan haar eerste baan - als manager in een restaurant in Manhattan.

Na haar studie kreeg ze een baan als verkoopdirecteur bij een golfclub. Haar paden zouden die van Trump kruisen toen de toekomstige POTUS de golfclub kocht. Hij zou onder de indruk zijn van haar zakelijk inzicht en na verloop van tijd promoveerde hij haar: eerst tot algemeen directeur en later tot chief operating officer van twee van zijn golfclubs - een in Briarcliff Manor, New York en de andere in Bedminster, New York. Jersey.

Carolyn Kepcher de leerling
Carolyn Kepcher de leerling

Tegen de millenniumwisseling had haar betrokkenheid bij de Trump-organisatie haar bijna aan de top gebracht. Trump beschouwde haar als een vertrouweling. In 2004 schreef ze een boek met de titel Carolyn 101: Business Lessons From the Apprentice's Straight Shooter. In hetzelfde jaar voegde ze zich bij haar baas in de eerste twee seizoenen van wat een van de beste realityshows van de jaren 2000 zou worden.

Heeft haar zichtbaarheid gegeven

The Apprentice werd al snel een nationale en wereldwijde sensatie, met topscores voor elk seizoen. Binnen twee jaar had NBC al vijf seizoenen gefilmd en uitgezonden. Voor Kepcher had haar tijd op de show haar zichtbaarheid gegeven zoals ze nog nooit eerder had gedaan. Het betekende echter ook dat ze minder tijd en ruimte had om zich te concentreren op haar dagelijkse taken als COO.

In een interview in 2005 met Women's He alth Magazine werd haar gevraagd hoeveel tijd ze daadwerkelijk mocht doorbrengen in de twee golfclubs die ze beheerde.'Niet zoveel als ik zou willen - ongeveer een of twee keer per maand,' antwoordde ze. "En dat is wanneer ik The Apprentice niet fotografeer of betrokken ben bij het promoten ervan, wat tegenwoordig de hele tijd is."

"Maar het is een groot voordeel voor een vrouw om een goed rondje golf te kunnen spelen. Waarom? De meeste mannen verwachten niet dat vrouwen zo goed spelen als zij. Als ze dat kunnen, verdienen ze een zeker respect dat hen zeker helpt in zakelijke relaties."

Niet langer gefocust op zaken

In augustus 2006, twee maanden na het einde van seizoen 5 van The Apprentice, kwam het nieuws dat Kepcher was ontslagen bij de Trump Organization. Er was geen officiële verklaring van Trump zelf, maar een inside-bron geciteerd door de New York Post beweerde dat ze 'een prima donna' was geworden.

Trump Ivanka-leerling
Trump Ivanka-leerling

"Op The Apprentice zijn ging haar naar het hoofd", beweerde de genoemde bron. "Ze was niet langer gefocust op zaken. Ze hield toespraken voor $ 25.000 en deed aanbevelingen. Ze dacht dat ze een freaking filmster was."

Een paar maanden nadat ze Trump en zijn show verliet, werd ze benaderd door Microsoft. De softwaregigant wilde dat ze een van de drie juryleden zou zijn van een realityshow die ze aan het ontwikkelen waren. Het concept is echter nooit op tv gekomen. Kepcher begon haar eigen bedrijf, Carolyn & Co., waar ze sindsdien werkt.

Ze zei dat haar doel bij het oprichten van het bedrijf was om 'een breed scala aan diensten en hulp te bieden aan carrièrevrouwen' gezien haar achtergrond, ervaring en 'zeer unieke kijk op wat er nodig is om een succesvolle vrouw te worden in de hedendaagse competitieve marktplaats.'

Aanbevolen: