Hier is hoe Willow Smith is veranderd sinds "Whip My Hair"

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Willow Smith is veranderd sinds "Whip My Hair"
Hier is hoe Willow Smith is veranderd sinds "Whip My Hair"
Anonim

Muzikant Willow Smith was voorbestemd om een ster te worden sinds de dag dat ze werd geboren - met ouders als Will Smith en Jada Pinkett Smith moest het gebeuren. Tegenwoordig is Willow een van de meest spraakmakende jonge rocksterren in de industrie en het lijdt geen twijfel dat de jonge artiest indruk zal blijven maken op iedereen met haar muziek.

Vandaag bekijken we hoeveel de ster is veranderd sinds haar debuuthit 'Whip My Hair'. Van uitgroeien tot een sterke vrouw tot het volledig veranderen van haar muziekstijl - blijf scrollen om te zien hoe Willow Smith is geëvolueerd!

10 In 2010 trapte Willow Smith haar muziekcarrière af met het nummer 'Whip My Hair'

We trappen de lijst af in 2010 toen Willow Smith haar debuutsingle 'Whip My Hair' uitbracht. Op dat moment was de dochter van Will Smith en Jada Pinkett Smith slechts 9 jaar oud. Het nummer piekte uiteindelijk op nummer 11 in de Billboard Hot 100 en het bewees zeker voor iedereen dat Willow een zeer getalenteerde muzikant is.

9 waarna ze tekende bij Jay-Z's platenlabel Roc Nation

Nadat "Whip My Hair" een enorm succes werd, kreeg Willow Smith een contract van Jay-Z's platenlabel Roc Nation en werd ze zomaar de jongste artiest die bij het label tekende. Na haar debuutsingle bracht de muzikant het nummer "21st Century Girl" uit, maar helaas was het lang niet zo succesvol als "Whip My Hair".

8 In 2015 bracht de zangeres haar debuutalbum 'Ardipithecus' uit

In 2015 bracht Willow Smith haar debuutalbum Ardipithecus uit, een mix van alternatieve R&B en experimentele pop.

Het album produceerde twee singles, "Why Don't You Cry" en "Wait a Minute!" - geen van beide had veel commercieel succes. Na haar debuutalbum bracht Willow Smith er nog drie uit - The 1st in 2017, Willow in 2019 en Lately I Feel Everything in 2021.

7 In 2018 begon ze co-hosting van de talkshow 'Red Table Talk'

In 2018 nam Willow Smith deel aan de Facebook Watch-talkshow Red Table Talk, die ze samen met haar moeder Jada Pinkett Smith en grootmoeder Adrienne Banfield-Norris presenteerde. De talkshow - die momenteel vier seizoenen telt - stelde kijkers in staat om alle drie de vrouwen een stuk beter te leren kennen en het liet zeker zien hoeveel rolmodel haar moeder en grootmoeder zijn voor Willow Smith. In de show kwam de muzikant onlangs uit als polyamorous. Dit is wat Willow Smith zei:

"Met polyamorie heb ik het gevoel dat de belangrijkste basis de vrijheid is om een relatiestijl te kunnen creëren die voor jou werkt en niet alleen in monogamie te stappen, want dat is wat iedereen om je heen zegt dat het juiste is om te doen. Dus ik had zoiets van: 'Hoe kan ik de manier waarop ik relaties benader met dat in gedachten structureren?' Ook onderzoek doen naar polyamorie, de belangrijkste redenen waarom echtscheidingen plaatsvinden, is ontrouw."

6 En dat jaar werd ze ook 18

Als je bedenkt dat Willow Smith al sinds 2010 in de schijnwerpers staat, vergeet je gemakkelijk hoe jong de ster nog is. Op 31 oktober 2018 werd de zangeres 18 en eind deze maand wordt ze 21 jaar. Het lijdt geen twijfel dat we Willow Smith hebben zien opgroeien en het is veilig om te zeggen dat de muzikant zich in de toekomst zal blijven ontwikkelen.

5 In 2021 bracht ze de single 'Transparent Soul' uit met Travis Barker

Op 27 april 2021 bracht Willow Smith het nummer "Transparent Soul" uit met Blink-182-drummer Travis Barker op drums. "Transparent Soul" was een enorm succes en werd al snel erg populair op het videoplatform TikTok. Het nummer bereikte uiteindelijk nummer één in de Billboard Rock Streaming-hitlijst.

4 En daarmee maakte ze officieel de overstap van r&b/pop naar rockmuziek

Dit jaar bracht Willow Smith haar vierde studioalbum Lately I Feel Everything uit en daarmee veranderde ze het genre van haar muziek volledig. Het album is een mix van poppunk, alternatieve rock en emo indierock en tot nu toe heeft ze er behoorlijk wat succes mee gehad. Dit is wat Willow Smith zei over het zijn van een rockartiest:

"Ik heb het al zoveel jaren gezien, de haat die zelfs niet alleen zwarte vrouwen [krijgen] maar mensen van verschillende kleuren, die niet wit zijn, die in de rockmuziek en in deze ruimte willen komen. Ik hoop alleen dat ik jonge zwarte meisjes kan laten zien dat… ondanks het feit dat mensen ons zeggen: 'We moeten niet naar deze muziek luisteren, we moeten ons niet zo kleden, we moeten niet op deze manier zingen', we doen en doe het ten volle."

3 Willow Smith werd een groot mode-icoon

Zelfs toen "Whip My Hair" uitkwam, was het duidelijk dat Willow Smith van mode houdt en niet bang is om verschillende stijlen te verkennen. Tegenwoordig staat de zangeres bekend om haar edgy punkrockstijl en het is veilig om te zeggen dat Willow Smith zich graag uitdrukt door middel van haar uiterlijk. Fans over de hele wereld kijken zeker op naar de ster vanwege haar authentieke en unieke stijl.

2 Dit jaar werd ze ook uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen van Time Magazine

Dit jaar werd Willow Smith opgenomen in de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld van Time magazine. Naast de zangeres zijn andere beroemdheden die de lijst hebben gehaald onder meer Britney Spears, Dolly Parton, Billie Eilish, Kate Winslet, Lil Nas X, Kamala Harris, evenals Willow Smith's moeder Jada en grootmoeder Adrienne.

1 Ten slotte is ze geen kind meer

En tot slot, het afronden van de lijst is de grootste manier waarop Willow Smith is veranderd sinds "Whip My Hair" - ze is geen kind meer. Dit jaar wordt de zangeres 21 en het is duidelijk dat ze is uitgegroeid tot een zeer onafhankelijke en creatieve vrouw die precies weet wat ze wil met haar leven en haar carrière. Willow Smith is zeker een van de grote rolmodellen van haar generatie!

Aanbevolen: