De waarheid achter de hartaandoening van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

De waarheid achter de hartaandoening van Miley Cyrus
De waarheid achter de hartaandoening van Miley Cyrus
Anonim

Door haar gedurfde modestatements en opvallende optredens, stra alt Miley Cyrus de sfeer uit dat ze onverschrokken en onoverwinnelijk is. In haar carrière tot nu toe heeft ze eindeloze kritiek en terugslag gekregen van de media en haar fans voor alles, van haar garderobe tot haar liedjes tot haar dansen op haar levensstijl, maar ze laat haar nooit naar beneden halen door haatvolle meningen. Hoewel de voormalige Hannah Montana-ster niet te stoppen lijkt, verraste ze fans toen ze in haar memoires aankondigde dat ze daadwerkelijk aan een hartaandoening lijdt.

Sinds ze openhartig is over haar hartgezondheid, is Cyrus ook eerlijk geweest over andere problemen waarmee ze in haar persoonlijke leven wordt geconfronteerd, zoals de pandemie-gerelateerde angst waarmee ze te maken heeft gehad in de nasleep van COVID-19. Achter de schermen heeft Cyrus verschillende stappen ondernomen om voor haar gezondheid te zorgen, waaronder het volgen van een gezond eetplan en het opnemen van veel lichaamsbeweging en activiteit in haar routine. Dit is de waarheid achter de hartkwaal van de popster en hoe ze voor zichzelf zorgt als de camera's uit zijn.

Opening over haar gezondheid in haar memoires

In haar memoires Miles to Go vertelde Miley Cyrus veel persoonlijke informatie die ze nog nooit eerder met fans had gedeeld. Een van de grootste onthullingen was dat ze worstelt met een hartaandoening die tachycardie wordt genoemd en die wordt gekenmerkt door een onregelmatige hartslag.

Cyrus verzekerde fans dat de aandoening gelukkig niet levensbedreigend is. Maar het zit haar wel dwars: “Het type tachycardie dat ik heb is niet gevaarlijk. Het zal me geen pijn doen, maar het stoort me wel", schreef ze in haar autobiografie. "Er is nooit een moment op het podium dat ik niet aan mijn hart denk."

Fans hebben Cyrus geprezen voor het doen van openhartige bekentenissen in het verleden en haar bekentenis over haar hartaandoening was niet anders.

Wat is tachycardie?

Tachycardie is een aandoening waarbij het hart meer dan 100 keer per minuut klopt. Ter vergelijking: een normale hartslag in rust voor een gemiddeld volwassen mens ligt tussen de 60 en 100 slagen per minuut. Er zijn verschillende hartritmestoornissen die kunnen leiden tot tachycardie.

Zoals Cheat Sheet meldt, zijn er meerdere soorten tachycardie, elk gedifferentieerd door welk deel van het hart de onregelmatige hartslag veroorzaakt. Over het algemeen kan een snelle hartslag eigenlijk als normaal worden beschouwd, zolang het maar in verhouding staat tot iemands leeftijd en het activiteitsniveau dat ze doen.

Gezondheidsproblemen door haar veganistische dieet

Cyrus heeft zich ook opengesteld voor fans over haar andere gezondheidsproblemen, waaronder die die voortkomen uit het strikte veganistische dieet dat ze volgde van 2013 tot 2019. Ik was heel lang veganist en ik heb vis moeten introduceren en omega's in mijn leven omdat mijn hersenen niet goed functioneerden', zei Cyrus in een interview met Joe Rogan op de podcast The Joe Rogan Experience (via Indian Express).

Hoewel veel mensen die een veganistisch dieet volgen gezond zijn vanwege het monitoren van de voedingsstoffen die ze krijgen van plantaardig voedsel en het nemen van supplementen, kan deze levensstijlkeuze gezondheidsproblemen veroorzaken voor degenen die het volgen zonder eerst met een arts te overleggen.

Cyrus onthulde ook dat ze hevige heuppijn ervoer en over het algemeen "behoorlijk ondervoed" was bij het volgen van het dieet. Sinds ze vlees en gluten weer in haar dieet heeft opgenomen, voelt ze dat ze "veel scherper" is.

Vanuit ethisch oogpunt vond de zangeres het erg moeilijk om van haar veganistische dieet af te komen, en ze herinnerde zich dat ze huilde de eerste keer dat haar ex-man haar vis op de grill kookte.

Gezond blijven met Pilates

De 'Wrecking Ball'-zangeres zorgt ook voor haar gezondheid door een actieve levensstijl en gevarieerd bewegingsregime aan te houden. Volgens Elle begon ze in 2013 met een Pilates-oefening en heeft ze die sindsdien volgehouden.

Ze traint naar verluidt een half uur als ze Pilates doet, waarbij ze een breed scala aan oefeningen doet, waaronder ab-crunches.

Een yogaroutine

Cyrus wordt ook beschouwd als een fan van yoga als een vorm van gezonde lichaamsbeweging en beoefent tot twee uur per dag, zes dagen per week. Ze houdt vooral van Ashtanga-yoga en het is bekend dat ze op Instagram over haar beoefening post.

Dit type yoga richt zich op kracht en cardiovasculaire conditie door middel van ademhalingsoefeningen.

Schoon blijven

Naast haar geïnformeerde dieet- en bewegingskeuzes, heeft Cyrus ook de beslissing genomen om een schone levensstijl te volgen om voor haar gezondheid te zorgen. Dat betekent wegblijven van illegale middelen, waaronder alcohol en drugs.

In het verleden heeft Cyrus openlijk gesproken over het gebruik van marihuana en ecstasy, maar naar verluidt stopte hij in 2017 met die levensstijl. “Ik gebruik geen drugs, ik drink niet, ik ben nu helemaal clean! zei ze (via Elle). De popster zou ook zijn gestopt met roken in een poging een gezondere levensstijl te leiden.

Aanbevolen: