Bobby Shmurda wordt gesleept voor deze vreemde buikdansvideo

Inhoudsopgave:

Bobby Shmurda wordt gesleept voor deze vreemde buikdansvideo
Bobby Shmurda wordt gesleept voor deze vreemde buikdansvideo
Anonim

Na een tijd te hebben uitgezeten voor roekeloos gevaar, wapenbezit en samenzwering, is hij opnieuw de maatschappij ingegaan als een… buikdanseres?

Fans hebben al zijn bewegingen gevolgd sinds hij werd vrijgelaten, en ze werden net getrakteerd op een meest bizarre buikdansvideo die een heleboel seksuele toespelingen opleverde.

De buikdansclip staat ver af van het imago van een slechte jongen, een ex-gevangene waar deze rapper op pochte om zijn muziekcarrière te versnellen, en fans bespotten hem zwaar omdat hij deze zeer vreemde dansshow opvoert.

De bewegingen zijn overdreven en de sfeer past gewoon niet bij het beeld dat hij voor zichzelf heeft gecreëerd, waardoor fans een enorme kans hebben om zijn inspanningen op het gebied van reguliere berichten te trollen.

Bobby's buikdansen

Bobby Shmurda is in verband gebracht met enkele van de grootste zwaargewichten in de muziekindustrie. Met vrienden en supporters zoals Snoop Dogg, Rowdy Rebel en Quavo is het duidelijk dat de bemanningsleden van Shmurda allemaal rapsheets hebben die net zo lang en ingewikkeld zijn als die van hem. Zijn imago is ruw, stoer en vol street cred in de rapgame.

Het lijkt erop dat hij het imago van de bad boy probeert af te werpen door zijn publiek tegenwoordig op een heel andere manier aan te spreken. Na 6 lange jaren in de gevangenis te hebben gezeten, is het veilig om te zeggen dat Bobby veel redenen heeft om het op te dansen en zijn nieuwe leven en hervonden vrijheid te vieren, maar fans denken niet dat hij de juiste benadering heeft gekozen met deze specifieke danspasjes.

De buikdansvideo die Shmurda uitbracht, dient als een 'how-to' les, en krijgt een verleidelijke en zeer suggestieve draai die niet verloren ging bij zijn fans. Elke ronddraaiende beweging bracht fans steeds dichter bij het lachen terwijl ze een absolute bespotting van zijn inspanningen maakten.

Hoewel de meesten het erover eens zijn dat zijn lichaam in topvorm is, lieten de bewegingen veel te wensen over.

Fans zijn een harde 'nee'

Fans houden niet van deze danssessie en trollen Shmurda door te zeggen dat het meer lijkt op een bizarre buikdansclip.

De spot ging verder met opmerkingen als; "Geef hem de tijd om zich aan te passen aan het nieuwe jaar, hij is momenteel in 2015, " "wat is hij eigenlijk aan het doen?" en "Ze kregen hem goed in de gevangenis", evenals; "De gevangenis heeft hem veranderd ??‍♂️," en "Oh, hij is nu Shakira!"

Anderen schreven; "Stop Bobby, stop alsjeblieft," en "deze gast is hella Zesty geweest sinds hij thuiskwam, " en "Meneer.. Heb je die beweging in de gevangenis geleerd…LLS ik vind het niet leuk."

Extra commentaar inbegrepen; "oh nee, wat is er met deze man gebeurd toen hij in de gevangenis zat," en "probeer alsjeblieft niet schattig of sexy te zijn, het bad boy-ding was veel heter."

Aanbevolen: