KUWTK': Khloe Kardashian wordt gesleept voor het verwachten van een verontschuldiging van Jordyn Woods

Inhoudsopgave:

KUWTK': Khloe Kardashian wordt gesleept voor het verwachten van een verontschuldiging van Jordyn Woods
KUWTK': Khloe Kardashian wordt gesleept voor het verwachten van een verontschuldiging van Jordyn Woods
Anonim

Het was lang geleden in februari 2019 dat het schokkende nieuws over de affaire van Tristan Thompson en Jordyn Woods de krantenkoppen haalde. Kylie Jenner, de aanstaande vader van Khloé's ongeboren baby en de beste vriendin van haar zus, had de relatie met de familie Kardashian op zijn kop gezet.

Nu, een volle 2 jaar later, na het verwerken van vele emoties, en verschillende reeksen van woede en verdriet over de kwestie, Khloé Kardashian beweert dat ze Jordyn volledig heeft vergeven, ondanks dat ik geen verontschuldiging van haar heb ontvangen.

Onmiddellijk nadat ze die verklaring hadden afgelegd, sleepten fans Khloé Kardashian mee omdat ze in de eerste plaats een verontschuldiging verwachtten en legden ze de nadruk op hoe belachelijk de loutere suggestie van die verontschuldiging zelfs is.

Khloé eist vergeving op

Natuurlijk, toen de affaire tussen Thompson en Woods werd onthuld, waren de eerste schokgolven die door dit verhaal werden veroorzaakt, significant. Khloé en Tristan waren onmiddellijk op de vlucht, ze was dagen verwijderd van het krijgen van zijn baby, en Kylie Jenner had abrupt haar oude beste vriend verloren.

Iedereens wereld stond op zijn kop en de schade werd gevoeld door de hele Kardashian-clan.

Na al die tijd heeft Khloé haar emoties verwerkt en heeft ze zich geconcentreerd op het uitwerken van dingen met Tristan.

Ze zei; "Ik heb Kylie intiem verteld dat het me echt niets kan schelen als Kylie weer haar vriendin wil zijn. Mijn zussen zijn veel belangrijker voor mij dan welke wrok of kwestie dan ook die ik zou hebben met een ander persoon. Als ik Tristan in mijn leven, moet ik dezelfde vergeving en acceptatie van andere mensen toestaan."

Khloé beweert nu Jordyn te hebben vergeven voor haar daden, "ondanks" dat ze geen verontschuldiging heeft ontvangen. Dit is het deel waar fans aan vast zitten. Ze herinneren Khloé eraan dat haar focus helemaal verkeerd is.

Fans Drag Khloe

Fans begonnen Khloé behoorlijk hard te slepen nadat ze de verklaring over Jordyn's verontschuldiging had afgelegd. Reacties stroomden meteen binnen, zoals; 'Waarom zou ze zich verontschuldigen voor iets wat je man heeft gedaan?' en "gehersenspoeld, smh." Een andere fan zei; "um, ze moet zich verontschuldigen? het maakt niet uit hoeveel ze hem sloeg, je man had niet moeten afdwalen. Deze is op hem."

Anderen vermeld; "wauw, ze moet zich verontschuldigen? Khloe, dit is de schuld van je man," evenals; "Je baby-papa heeft zich ook niet bij jou verontschuldigd lol en kijk…." en "Meisje, je bent nog steeds bij hem, dus wat een verontschuldiging ga je doen??, en ook: "Ik zou me ook niet hebben verontschuldigd met de manier waarop ze haar hebben gesleept."

Een andere fan schreef zelfs; "Khloe, jij koestert een langere wrok jegens Jordyn dan de man die de toezegging aan JOU heeft gedaan. LAAT HET LOS."

Aanbevolen: