Emily In Paris 2' wordt al gesleept voor deze outfits

Inhoudsopgave:

Emily In Paris 2' wordt al gesleept voor deze outfits
Emily In Paris 2' wordt al gesleept voor deze outfits
Anonim

Ja, Emily is nog steeds in Parijs.

Het veel bekritiseerde personage (gespeeld door het echte leven Polly Pocket Lily Collins) is nog niet uit Frankrijk gegooid, met seizoen twee van 'Emily in Paris' net om de hoek.

De 'first look' van dat seizoen is zojuist uitgekomen, en je kunt hem hier bekijken:

Is de garderobe van de cast nog steeds wat de Fransen 'trés gauche' noemen? Veel fans denken van wel.

Ze noemen 'Emily' tegenwoordig "basic, saai en slecht op elkaar afgestemd" op de socials van Lily Collins, plus op accounts die gewijd zijn aan mode en stijl.

Dit is precies waarom sommige critici het niet voelen.

'Erger dan seizoen één'

IG-stijlaccount @Diet_Prada deelde deze verzameling van Emily's looks met zijn op mode gerichte volgers, en ze hadden er geen goede dingen over te zeggen.

"Hmmm niet al te zeker" was de meest positieve opmerking, van celebrity stylist @StyleMeSausan.

"Ik zweer dat de stylingafdeling een hekel heeft aan dat meisje", leest een ander, waarbij meer wordt gesuggereerd: "Ze doet te veel en laat de ontwerper er plakkerig uitzien."

Tweets over Emily's mode (zoals deze van moderedacteur Tyler McCall) maakten soortgelijke opmerkingen, zoals "Ik heb nog nooit een slechte styling zo goed gezien."

Ontwerper anders gedaan

Afbeelding
Afbeelding

Veel modebewuste fans lijken het erover eens te zijn dat, hoewel Emily merkkleding heeft, ze op echt onflatteuze manieren is gestyled die het uiterlijk van wat ze draagt "goedkoper" maakt.

"Ze zijn allemaal designer, maar ze laat ze er prachtig uitzien", luidt een topcommentaar op @Diet_Prada dat momenteel 2.960 likes heeft.

"Zo'n talent", grapt een ander, "waardoor alles Forever 21 lijkt."

Mode-illustrator Richard Haines onderstreepte ook het standaardpunt met zijn opmerking: "Ik kan dit krijgen bij Sweetgreen."

Afbeelding
Afbeelding

Het gedateerde aspect van de outfits bleef ook niet onopgemerkt…

"Hi-lo-rokken horen thuis in de jaren 2010", betoogde een populaire opmerking, "waar ze nooit hadden mogen bestaan."

Nog steeds beter dan de 'SATC'-reboot?

'Emily in Paris' heeft een stijlvol zusje: 'Sex and the City.' De legendarische kostuumontwerper Patricia Field is verantwoordelijk voor de initiële garderobes en stijlprofielen van beide shows. Ze doet echter NIET de tot nu toe onpopulaire 'SATC'-reboot (en sommige mensen denken dat dat het beste is).

"Aan de mensen die de nieuwe stylisten van de vervolgserie Sex and the city beledigen en de schuld geven aan Patricia Field's afwezigheid, kijk hier alsjeblieft naar", schreef een fan op een IG-verzameling van 'Emily in Paris 2 ' outfits.

Een andere commentator verdedigde Patricia in een andere modegerichte IG-thread: "De garderobe is al meer bevredigend dan alles wat ik uit de SATC-reboot heb gezien. Houd van of haat de show - het is een genot om naar te kijken."

Of we nu schaduw willen werpen of lovende woorden, we wedden dat de meeste van deze critici op 22 december zullen afstemmen. Haat kijken telt nog steeds voor beoordelingen, toch?

Aanbevolen: