Kris Jenner wordt op sociale media gesleept vanwege het handelsmerk van deze alledaagse zin

Kris Jenner wordt op sociale media gesleept vanwege het handelsmerk van deze alledaagse zin
Kris Jenner wordt op sociale media gesleept vanwege het handelsmerk van deze alledaagse zin
Anonim

Kris Jenner is de moeder die je Kim, Kourtney, Khloe, Kylie, Kendall en Rob heeft gekocht. Houd van ze of verafschuw ze, het lijkt alsof ze hier zijn om te blijven. Tijdens haar jaren als moeder van de Kardashian-Jenners heeft ze minstens één miljardair en een supermodel gevormd.

Maar nadat Kris een handelsmerk had ingediend voor een iconische zin uit een aflevering van Keeping Up With The Kardashians uit 2007, kreeg ze reacties op de sociale media.

De 64-jarige was aanwezig om haar dochter Kim te steunen terwijl ze naakt poseerde tijdens een fotoshoot.

Ja, terwijl Kim poseerde voor Playboy, zei Kris tegen haar tweede geborene: "Je doet het geweldig lieverd." Het plan is dat de moeder van zes de lijn gaat gebruiken voor kleding zoals 'jassen, jurken, schoenen, hoofddeksels, jassen, truien, loungewear, rompertjes, sjaals en zelfs babyrompers'.

Evenals andere producten, waaronder "haarborstels, woondecoratie, draagzakken, tijdschriften, kalenders, wenskaarten, accessoires en cosmetica", aldus Page Six.

De reactie op sociale media was natuurlijk snel en snel.

"Kris Jenner dient handelsmerk in voor de slogan 'You're doing amazing sweetie'. Geef het aan die familie, ze zullen geld verdienen met alles wat ze kunnen, " merkte een fan op.

"Kris Jenner die een handelsmerk aanvraagt voor de zin 'je doet het geweldig lieverd' is het meest Kris Jenner-ding dat ik het hele jaar heb gelezen," grapte een ander.

"Kris Jenner probeert de uitdrukking 'Je doet het geweldig lieverd' als handelsmerk te gebruiken. Ik weet niet wat de deal is, maar ik wed dat het is wat ze buiten de camera zei terwijl Ray J zijn ding deed, "tweette een fan.

Als ze groen licht krijgt, zal dit niet het eerste zijn dat Kris als handelsmerk heeft.

In 2015, na een strijd van twee jaar, heeft Jenner het woord 'momager' als handelsmerk geregistreerd.

Ze werd aanvankelijk afgewezen nadat het merkenbureau beweerde dat de naam te veel leek op een bestaand handelsmerk dat iemand had voor 'momanger'.

Ondertussen gebruikt Kris haar managementvaardigheden om haar beroemde vrienden te helpen.

Ellen DeDeGeneres heeft naar verluidt zich tot Jenner gewend voor steun terwijl ze steeds weer wordt geconfronteerd met een "giftige" werkplekcultuur in haar show.

Een insider vertelde The Sun dat de momager een "pijler van kracht" is geweest voor zowel Ellen als vrouw Portia.

"Als iemand schandaal kent, is het Kris, en ze is een echte steunpilaar geweest voor Ellen in deze moeilijke tijd, ze vond het erg geruststellend", zei de bron.

"Ellen is jarenlang geliefd geweest bij de kijkers en dit heeft haar begrijpelijkerwijs hard getroffen. Ze wil hiervan terugkomen en haar publiek bewijzen dat er dingen gaan veranderen."

Kris heeft het allemaal gedaan met Keeping Up With The Kardashians, ze weet hoe ze een storm moet doorstaan.

Aanbevolen: