Heeft 'SNL' Tina Fey verteld dat ze 35 pond moet verliezen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'SNL' Tina Fey verteld dat ze 35 pond moet verliezen?
Heeft 'SNL' Tina Fey verteld dat ze 35 pond moet verliezen?
Anonim

Tijdens haar middelbare schooltijd begon Tina Fey de acteermicrobe te krijgen. Langzaam maar zeker zou ze naar dat doel toe gaan werken.

Haar eerste pad was improvisatiekomedie, zoals zoveel andere grootheden uit het verleden. Haar droom was om 'SNL' te halen en hoewel het een worsteling was om daar te komen, deed ze precies dat in een rol achter de schermen als schrijver.

Ze heeft veel geleerd van het optreden, vooral als het erop aankomt een leidende rol op zich te nemen.

"Toen ik hoofdschrijver werd bij 'SNL', was dat het begin. Je neemt de schetsen van andere mensen, en je neemt ze niet weg en mishandelt ze. Je probeert daar bij hen te zitten om zoek uit: "Hoe kunnen we u helpen de beste versie te maken van wat u hoopte te doen?"

Haar carrière nam een vlucht en het lijkt erop dat haar gewicht dat ook deed… Tijdens haar run op de show konden fans het niet helpen, maar merkten een dramatisch gewichtsverlies door de jaren heen. Fey ging naast Oprah zitten, bevestigde de geruchten en besprak het gewichtsverlies.

We zullen dat onderwerp bespreken, samen met 'SNL' in de eerste plaats en wat ze tegenwoordig doet.

Op 'SNL' komen was niet gemakkelijk

Ten tijde van haar auditie eind jaren '90, voelde Fey zich positief op weg naar haar try-out, aangezien het woord was dat de show achter de schermen wilde diversifiëren.

Voorafgaand aan haar auditie kreeg ze één simpel advies: maak de zinnen van Lorne Michaels niet af.

"Het enige advies dat iemand me had gegeven over een ontmoeting met Lorne was: 'Wat je ook doet, maak zijn zinnen niet af'", herinnert de 30 Rock-ster zich. "Een actrice uit Chicago die ik kende, had blijkbaar die fout gemaakt en ze geloofde dat het haar de baan kostte. Toen ik uiteindelijk zijn kantoor binnen werd geleid, ging ik zitten, vastbesloten het niet te verknallen.”

Natuurlijk volgde Fey dat advies niet op… en ze deed precies het tegenovergestelde en onderbrak de baas halverwege de zin. Op dat moment was ze er volgens Cheat Sheet van overtuigd dat de baan niet van haar was.

"Na wat waarschijnlijk, realistisch gezien, tien seconden was, kon ik het niet meer aan en flapte ik eruit: 'Pennsylvania. Ik kom uit Pennsylvania, een voorstad van Philadelphia'", onthulde de Sisters-ster, " net toen Lorne eindelijk klaar was met zijn gedachte, 'Chicago'. Ik was er zeker van dat ik het verpest had. Ik herinner me niets anders dat in die vergadering gebeurde, want ik bleef maar naar het naambordje op zijn bureau staren."

Desalniettemin kreeg ze de baan als schrijver en het veranderde haar carrière ten goede. Het bleek dat het ook haar gezondheid drastisch verbeterde.

35 pond verliezen tijdens haar run op de show

Niet alleen steeg haar vermogen tot $ 75 miljoen, maar ze genoot ook van het voordeel van het verbeteren van haar gezondheid. Fans vragen zich af of het gewichtsverlies te maken had met haar SNL-rol voor de camera. Dat lijkt echter niet het geval te zijn.

"Ik had maat 12 toen ik naar de show kwam, en toen had ik echt te maken met mijn stress met Krispy Kremes."

Stress speelde ook een rol toen ze in 2004 de eerste vrouwelijke schrijver van de show werd. Een groot deel van haar gewichtsverlies heeft te maken met eetgewoonten, zelfs als ze vals speelde met haar dieet, het was op een tamme manier gedaan.

"Ik neem een banaan en een aardbei en doe er een bevroren, koele zweep op met een scheutje chocolade, en zeg tegen mezelf dat het een bananensplit is," zei ze.

Wat ze ook deed, het heeft zeker gewerkt. Succes blijft Fey volgen tijdens haar post-SNL-leven.

Bloeiende carrière na de show

Ze keerde een paar keer terug naar SNL sinds ze de show verliet. Ze heeft echter verklaard dat deelname aan de show niet handig zou zijn voor haar carrière, gezien het gevoelige huidige politieke klimaat.

Fey blijft doorgaan op andere wegen en zoals ze met Variety besprak, zou regisseren misschien in haar toekomst kunnen liggen.

"Ik heb erover nagedacht, maar ik heb echt respect voor regisseurs die in beelden denken. Het mooie van tv is dat een showrunner hands-on dingen met de acteurs kan doen zonder na te hoeven denken over de dekking of camera Ik heb het altijd overgelaten aan mensen voor wie het echt hun roeping is. Ik heb nooit een regisseur willen zijn die er alleen was om ervoor te zorgen dat mensen het script niet parafraseren."

Wat betreft SNL, maak je geen zorgen, ze kijkt nog steeds regelmatig naar de show samen met haar dochter.

Aanbevolen: