Pierce Brosnan zal James Bond nooit betreuren

Inhoudsopgave:

Pierce Brosnan zal James Bond nooit betreuren
Pierce Brosnan zal James Bond nooit betreuren
Anonim

In een recent interview met Chris Godfrey van Guardian, herinnerde Pierce Brosnan zich zijn eenzame verleden, besprak hij het vaderschap en zijn familie, en sprak hij over de tijd dat hij door de producers van James Bond naar de stoep werd geschopt nadat hij Die Another had uitgevoerd Dag in 2002.

Helemaal geen spijt

Brosnan speelde ongetwijfeld het personage van James Bond met veel enthousiasme en eerlijkheid, en gaf de 007-agent een dimensie waarmee we allemaal konden sympathiseren. Na Sean Connery werd hij geprezen als een van de beste James Bond-acteurs ooit. Maar net als alle Bonds moest ook Brosnan worden veranderd, aangezien de franchise een reboot nodig had voor de post-Bourne-wereld.

De producenten, Barbara Broccoli en Michael Wilson hadden de Remington Steele-ster genoemd terwijl hij in het huis van Richard Harris op de Bahama's zat.

"Het spijt ons zo", had Barbara gezegd en Michael voegde eraan toe dat Brosnan een geweldige James Bond was.

Alles wat de 67-jarige ster zei was: "Heel erg bedankt. Tot ziens." En dat was het. Hij was inderdaad volkomen geschrokken en werd gewoon 'op de stoep getrapt met de manier waarop hij naar beneden ging'.

Maar de Golden Eye-acteur zei dat er geen enkele spijt was, omdat hij geen spijt in zijn wereld laat komen omdat het alleen maar tot meer ellende en meer spijt leidt. Blijkbaar heeft de Ierse acteur en activist gezegd dat Bond zijn een geschenk is dat blijft geven en hem in staat heeft gesteld een prachtige carrière te hebben.

Eens een verbintenis, voor altijd een verbintenis

Sommige van Brosnans Bond-films zijn GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999) en Die Another Day (2002).

Hij zei verder dat als je eenmaal gebrandmerkt bent als een Bond, het voor altijd bij je is.

"Dus je kunt er maar beter vrede mee sluiten en je kunt dat maar beter begrijpen als je door die deuren loopt en de mantel oppakt om James Bond te spelen."

Blijkbaar verklaarden de auteurs van Some Kind of Hero dat Brosnan te veel geld wilde hebben om de vijfde Bond-film te draaien. De producers waren al in gesprek over de reboot en kozen uiteindelijk Daniel Craig om op te treden als Bond in Casino Royale in 2006, vanwaar hij vervolgens groot succes boekte.

Maar nu heeft Brosnan niets te maken met de franchise, afgaande op het feit dat hij in een interview met Esquire, toen hem werd gevraagd naar zijn huidige kijk op de Bond-films, simpelweg zei: "niet mijn aap, niet mijn circus."

Vereerd en trots om een 007-agent te zijn

Hoewel hij Daniel Craig bewondert voor zijn werk in de Bond-films. Brosnan erkende dat de 52-jarige Britse acteur fantastisch werk had geleverd. Toch vindt Brosnan dat het hoog tijd is dat vrouwen de rollen van James Bond overnemen.

"Ik denk dat we de jongens het de afgelopen 40 jaar hebben zien doen. Ga uit de weg jongens en zet een vrouw daarboven!" vertelde hij aan de Hollywood Reporter, maar voegde eraan toe dat producer Barbara Brocolli het niet zou laten gebeuren. Tenminste, niet op hun wacht.

Brosnan had ook gesproken over de hoogtepunten van zijn carrière en onthulde dat James Bond een zekere betekenis en diepe trots heeft.

"Ik zal tot mijn sterfdagen naar hem worden gevraagd - het hoort gewoon bij het territorium, " zei hij, eraan toevoegend dat Bond een geliefd personage voor hem is. Brosnan was vereerd om de rol te spelen en hij verjongde een franchise die te lang inactief was geweest.

Brosnan speelt nu de hoofdrol in Youth, een sci-fi-thriller die wordt geregisseerd door Brett Marty en mede is geschreven door Marty, Josh Izenberg en Amelia Whitcomb.

Aanbevolen: