Fans denken dat dit het grofste moment was op de Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het grofste moment was op de Howard Stern Show
Fans denken dat dit het grofste moment was op de Howard Stern Show
Anonim

Waar begin je eigenlijk? Bruto momenten en The Howard Stern Show zijn hand in hand gegaan sinds de zelfverklaarde King Of All-media eind jaren zeventig de ether in kwam schreeuwen. Dus, hoe kies je de meest walgelijke? Tegenwoordig heeft Howard zich ontwikkeld tot een eersteklas interviewer voor beroemdheden. Terwijl hij een aantal van zijn enorm hilarische en ongepaste staf capriolen voor zijn die-hard fanbase houdt, is hij duurzaam gekalmeerd sinds zijn dagen als shock jock. Sommige fans hebben Howard om deze reden in de steek gelaten, maar de meesten zijn bij de radiolegende gebleven. Ze weten dat Howard in zijn persoonlijke leven altijd behoorlijk tam is geweest en de meeste van zijn meest schokkende dingen op de radio deed voor amusement en om de boel op te zwepen bij zijn bedrijfsleiders en de censoren. Hij verbood zelfs een van zijn stafleden uit zijn huis omdat hij gedrag in de lucht in zijn persoonlijke leven had opgenomen. Maar Howard's show laat nog steeds af en toe een brutaal moment toe.

Of het nu gaat om telefoontjes van fans, overdreven onthullende persoonlijke verhalen van Howard, zijn co-host Robin Quivers en zijn staf, of regelrechte grappen, er is geen gebrek aan grove momenten om uit te kiezen in de geschiedenis van Howard. Voor dit artikel zullen we ons concentreren op wat fans op Reddit en de algemene internetclaim de grofste dingen waren versus onthullingen tijdens interviews of telefoontjes. Concreet zullen we het hebben over het moment dat altijd bovenaan ieders lijst verschijnt. Wees gewaarschuwd … dit is ronduit grof en sommigen zouden het als aanstootgevend kunnen zien. Hoewel fans van Howard Stern dat waarschijnlijk niet kunnen schelen. Laten we eens kijken…

De runners-up tot het meest grove moment in de geschiedenis van de Stern Show

Elke keer dat Richard Christie of Sal Governale naar de show komen, bieden ze meestal een walgelijke anekdote. In het geval van Richard staat hij bekend als een van de meest onhygiënische (maar onaangenaam beleefde) mensen op aarde. Maar zijn verhalen over de metro, zijn jeugd die opgroeide op een landelijke boerderij in Kansas en zijn tijd in een opslagfaciliteit, bieden meestal een hoop brute momenten. Zowel Richard als Sal zijn ook betrokken geweest bij de meest weerzinwekkende stunts van de show. Ze zijn meestal naakt. En ze doen meestal iets waar hun ouders hard van ineenkrimpen. Het is dus geen verrassing dat ze uiteindelijk te zien waren in de recente 'Grossest Week Ever'-special van The Stern Show op Howard 101 op SiriusXM.

Velen op Reddit beweren dat wat Richard met Sal deed om kaartjes voor Metallica te krijgen, het grofste was ooit op The Howard Stern Show, evenals het deel dat Richard deed met Sarah Silverman.

Howard Sterns werknemer Wolfie is de koning van de conventies en heeft een aantal van de meest in het oog springende stukjes gedaan over real-life bijeenkomsten. Op veel Reddit-lijsten is het Bronie-Con-evenement als het grofste naar voren gekomen, net als de Water Of Life Convention en Ball Bash, maar het is meestal Fist Fest (we zullen er niet meer over zeggen) dat als het grofste wordt gezien. Het is zelfs zo idioot dat we je er niet eens meer details over kunnen geven.

Bovendien waren leden van Howard Stern's Wack Pack ook veel te zien in hun recente 'Grossest Week Ever'-special. In het bijzonder Jeff The Vomit Guy, die een aantrekkingskracht heeft op … nou ja … je raadt het al, en Will The Farter, die een ongelooflijk talent heeft om op commando wind door te geven. Als dat stom klinkt, is het dat ook… maar het is ook ronduit indrukwekkend… en tegelijkertijd walgelijk. Vooral toen hij het in het gezicht van Erik deed om Erik een prijs te laten winnen.

Maar zelfs Richard Christie kan Jeff The Vomit Guy niet aan. In een recent interview met Howard 101 beweerde Richard dat Jeff The Vomit Guy de ergste geur heeft van alle Wack Pack-leden… en dat is een grote uitspraak van een man die zijn tanden poetste met een gebruikte handdoek en vaak niet naar het toilet gaat naar de badkamer gaan. Producent Gary Dell'Abate heeft het ook moeilijk met Jeff, en deze segmenten zijn meestal het grofst.

Het was echter een wedstrijd op The Stern Show die volgens de meeste fans de meest grove was.

De wedstrijd waarbij veel mensen hun radio uitzetten

Hoewel we hier niet op de korrelige details kunnen ingaan, zou de naam van de wedstrijd je een duidelijke indicatie moeten geven van waarom fans op YouTube en Reddit zeggen dat dit het grofste moment was in de geschiedenis van Stern Show … En dat is het grootste Aambei wedstrijd. Hoewel The Stern Show meestal geen visueel medium is, zorgden ze ervoor dat dit segment in het begin van de jaren 2000 onbewerkt op Howard TV werd uitgezonden, toen Howard veel 'grover' was dan hij nu is.

Hoewel de wedstrijd helemaal over-the-top was en niet voor veel mensen, was het eigenlijk voor een goed doel. Niet alleen waren hun artsen betrokken bij het geven van gedegen medisch advies voor het veelvoorkomende medische probleem, maar er werd ook geld ingezameld.

Hoe dan ook, dit Howard Stern Show-evenement was ronduit walgelijk om te luisteren, laat staan te kijken.

Aanbevolen: