Waarom is John Stamos gaan settelen met zijn vrouw, Caitlin McHugh?

Inhoudsopgave:

Waarom is John Stamos gaan settelen met zijn vrouw, Caitlin McHugh?
Waarom is John Stamos gaan settelen met zijn vrouw, Caitlin McHugh?
Anonim

In 2015 grapte John Stamos, 58, dat zijn "eierstokken rammelen", verwijzend naar zijn wens om binnenkort kinderen te krijgen. Hij wist niet dat hij twee jaar later verloofd zou zijn met zijn toekomstige vrouw Caitlin McHugh, 35. De twee stapten in 2018 in het huwelijksbootje en zijn nu ouders van de driejarige Billy Stamos. Maar het was niet zo eenvoudig om daar te komen voor de acteur.

Jarenlang dachten fans dat ze de dag niet zouden zien dat de Full House-ster zou settelen, voornamelijk vanwege verschillende controverses in zijn romantische leven die leidden tot zijn playboy-'façade'. Dus iedereen was verrast toen hij met McHugh trouwde, die hem schijnbaar 'rechtstreeks' maakte. Dit is wat Stamos er echt toe bracht om zich op 55-jarige leeftijd bij haar te vestigen.

De ironische eerste ontmoeting van het stel

In hetzelfde jaar zei Stamos dat zijn "eierstokken rammelen", begon hij McHugh te zien. Moet een paar gekke manifestatiekrachten zijn geweest. De twee hadden elkaar echter 4 jaar eerder ontmoet. Het was op de set van Law & Order: SVU in 2011. "Ik speelde een man die zo egoïstisch was dat hij dacht dat hij zijn nageslacht moest verspreiden, dus hij had ongeveer 60 kinderen of zoiets", herinnerde de grootvader zich van dat moment.

"Hij prikte gaten in condooms en zo. En, ironisch genoeg, was Caitlin een van de meisjes met wie ik probeerde voor de gek te houden en een baby te krijgen, "vervolgde hij. Ze zagen elkaar weer toen McHugh's kamergenoot speelde in een aflevering van Fuller House. Ze zat in het publiek toe te kijken. "Ik liep naar binnen, ik ging, 'Hé, ben je me aan het stalken?' Ze zei: 'Nee…' Daarom hou ik van haar', vertelde Stamos aan People."Ze zegt: 'Wat? Nee. Ik heb nog geen twee keer aan je gedacht.'"

Waarom John Stamos met Caitlin McHugh trouwde

De gekke babykoorts van Stamos was waarschijnlijk een grote factor in zijn beslissing om McHugh ten huwelijk te vragen. Candace Cameron Bure, de tegenspeler van Full House, onthulde dat de acteur de "babyfluisteraar" van de cast was. "Hij is de beste met kleine baby's en kinderen," zei Bure. "Dus hij zou zelf kinderen moeten hebben, maar zo niet, dan zijn er genoeg tv-kinderen om rond te gaan."

In 2017 vertelde Stamos aan ET dat "het een tragedie zou zijn als ik geen kinderen zou hebben" met McHugh, die op dat moment nog steeds zijn verloofde was. "Ik heb eindelijk de juiste vrouw gevonden - de perfecte vrouw", zei hij. Hij voegde eraan toe dat zijn ouders "waarschijnlijk neerlachten" en dat "ze van haar zouden houden" omdat "ze een zachtaardige, vriendelijke, gracieuze ziel is die een goede moeder zou zijn."

"Ze was gewoon een leuk, heel mooi normaal meisje", vertelde Stamos in 2021 aan Howard Stern."En ik moest tegen mezelf zeggen dat dit is wat ik denk dat ik nodig heb. Dus ik stopte er alles in, denkend dat als het niet werkt, dat oké is, dan [ik] zou weten hoe ik alles in een relatie moet stoppen - een serieuze relatie, en dat is wat er gebeurde."

In een recent interview met People zei het stel dat ze meteen wisten dat ze samen een gezin wilden stichten. Stamos kon het niet helpen, maar gutste ook over de opvoedingsvaardigheden van zijn vrouw. "Je bent gewoon de beste moeder en ik heb geweldige moeders gezien, ik heb een geweldige moeder, jij hebt een geweldige moeder", zei hij.

"Maar je bent gewoon ongelooflijk en als ze zegt dat ze aan het leren is en ze heeft opvoedingshulpmiddelen," vervolgde hij. "Ik maak soms een grapje omdat het een beetje hippie-dippy is, maar godzijdank! Hoe gelukkig ben ik dat iemand zoveel om ons kind geeft? Je zou haar zo geduldig en zo aardig en zo liefdevol met hem moeten zien."

Hij voegde eraan toe dat McHugh hem inspireerde om nuchter te worden toen ze begonnen te daten."Ze kwam langs en ik schreef het toe aan je weet wel, mijn leven op orde te brengen en een beter persoon te zijn en nuchter te worden en zo", bekende hij. "Dus toen het rondkwam, herkende ik het meteen en ik zei: 'Daar moet ik goed voor zijn en het laten werken.'" Hij zei dat iemand zo goed als zijn vrouw niet bij hem in de buurt zou willen zijn als ze elkaar in zijn buurt hadden ontmoet. eerdere jaren.

Hun zalige huwelijk

Stamos vroeg McHugh in oktober 2017 ten huwelijk in Disneyland, haar favoriete plek ter wereld. De acteur had een aantal romantische clips van Disney en Pixar samengesteld, met het einde van Sebastian uit De kleine zeemeermin die zei: "Vraag het maar aan het meisje." Twee maanden na hun verloving kondigde het stel op Instagram aan dat ze hun eerste kind verwachtten. Snel vooruit naar nu, alles is goed in het huis van Stamos, en de acteur zou niet dankbaarder kunnen zijn dat hij heeft waar hij altijd van heeft gedroomd.

Aanbevolen: