Waarom Quentin Tarantino uiteindelijk besloot om zich te settelen met vrouw Daniella Pick

Inhoudsopgave:

Waarom Quentin Tarantino uiteindelijk besloot om zich te settelen met vrouw Daniella Pick
Waarom Quentin Tarantino uiteindelijk besloot om zich te settelen met vrouw Daniella Pick
Anonim

Theoretisch gezien zouden regisseurs de mensen zijn die de meeste macht hebben op filmsets. In werkelijkheid zijn er echter veel regisseurs die niet zoveel controle hebben, aangezien filmsterren en producenten meer autoriteit op hun sets uitoefenen. Als het echter om Quentin Tarantino gaat, lijdt het geen twijfel dat hij degene is die de show op zijn sets leidt. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar rapporten te kijken over hoe het is om met Tarantino te werken of in gedachten te houden dat de beste films van Quentin allemaal een vergelijkbare stijl hebben.

Als gevolg van het feit dat Quentin Tarantino zo'n kenmerkende stijl heeft en bijna al zijn films zeer succesvol zijn geweest, is hij een van de beroemdste regisseurs in de geschiedenis geworden. Het is niet verwonderlijk dat dat ertoe heeft geleid dat Tarantino's persoonlijke leven veel in de roddelbladen is beland, gedeeltelijk omdat hij in verband is gebracht met enkele opmerkelijke sterren. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op waarom Tarantino zich, na jaren met verschillende vrouwen te hebben verbonden, heeft laten settelen met zijn vrouw Daniella Pick?

Wie heeft Quentin Tarantino in het verleden gedateerd?

Tijdens de tijd dat Quentin Tarantino in de publieke belangstelling stond, is één ding altijd heel duidelijk geweest: de man heeft nooit een tekort aan meningen. Immers, wanneer Tarantino wordt geïnterviewd, hoeft de persoon die met hem praat alleen maar een onderwerp naar voren te brengen waar Quentin om geeft en de regisseur zal een tirade uitbarsten die doordrenkt is met verwijzingen naar de popcultuur. Ondanks hoe uitgebreid hij gewoonlijk is, is Tarantino vaak stil gebleven als het gaat om het onderwerp van zijn romantische leven.

Als gevolg van het feit dat Quentin Tarantino zelden over zijn liefdesleven praat, zijn veel van de relaties die de regisseur zou hebben gehad slechts geruchten. Zo gaat het gerucht dat Tarantino in 2014 met Uma Thurman is uitgegaan, in 2002 met Vivica A. Fox en in 1995 met Kathy Griffin.

Naast zijn geruchten over relaties, is het bekend dat Quentin Tarantino met verschillende vrouwen uitging voordat hij met zijn vrouw verwikkeld raakte. Met name Tarantino en Mira Sorvino dateerden van 1996 tot 1998 en ze heeft gesproken over de liefde die ze deelden. Het is ook bevestigd dat Tarantino een relatie heeft gehad met Shar Jackson, Serah Henesey, Julie Dreyfus en Sofia Coppola volgens whosdatedwho.com.

Wat zorgde ervoor dat Quentin Tarantino ging settelen met zijn vrouw Daniella Pick?

Tijdens de eerste jaren van Quentin Taratino's relatie met Daniella Pick, leek het er niet op dat hij ooit van plan zou zijn om zijn gedrag te veranderen door door het gangpad te lopen. Per slot van rekening gingen Tarantino en Pick van 2009 tot 2017 met elkaar uit zonder verloofd te zijn. Bovendien, hetzelfde jaar dat hij met Pick begon te daten, zei Tarantino iets tegen GQ waardoor het leek alsof hij prioriteit gaf aan het maken van films boven daten of een vader.

"Als ik een film maak, doe ik niets anders. Het draait allemaal om de film. Ik heb geen vrouw. Ik heb geen kind. Niets kan me in de weg staan. De hele (expletieve) wereld kan naar de hel gaan en in vlammen opgaan. Het kan me niet schelen. Dit is mijn leven."

Ondanks die opmerking die het heel duidelijk maakte dat huwelijk en vaderschap niet snel op de agenda stonden, zei Tarantino iets dat de deur naar de mogelijkheid opendeed. "Ik zeg niet dat ik nooit zal trouwen of een kind zal krijgen voordat ik 60 ben. Maar ik heb tot nu toe de keuze gemaakt om deze weg alleen te gaan. Omdat dit mijn tijd is. tijd om films te maken."

Het bleek dat de opmerkingen van Quentin Tarantino over het huwelijk in 2009 een voorbode waren van wat komen ging. Het duurde tenslotte tot 2017 voordat hij zich zou verloven. Bovendien ging Tarantino in 2018 trouwen en de afgelopen jaren had hij het over het vooruitzicht om met pensioen te gaan en nog veel meer films te maken. Gezien het feit dat Tarantino nu getrouwd is en vader van één, is het logisch dat hij de uitgang in de gaten houdt op basis van zijn eerdere opmerkingen.

Zelfs als we weten dat Quentin Tarantino een andere mindset moest krijgen voordat hij ging trouwen, blijft de vraag: wat heeft zijn prioriteiten veranderd? Heeft Tarantino besloten om een familieman te worden en was Pick op dat moment de persoon in zijn leven of speelde zij een rol in de beslissing van de regisseur om zich te settelen? Volgens wat hij in 2019 aan AP News vertelde, was Pick de inspiratie achter de vestiging van Tarantino. “Ik ben pas zes maanden geleden getrouwd…. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan - en nu weet ik waarom: ik wachtte op het perfecte meisje.”

Aanbevolen: