Adam Devine's relatie met zijn vrouw Chloe Bridges is onaangenaam hartverwarmend, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Adam Devine's relatie met zijn vrouw Chloe Bridges is onaangenaam hartverwarmend, hier is waarom
Adam Devine's relatie met zijn vrouw Chloe Bridges is onaangenaam hartverwarmend, hier is waarom
Anonim

Adam Devine en Chloe Bridges hebben een van de liefste relaties in Hollywood - en hun schattige eerbetoon aan elkaar op Instagram is het bewijs.

The Pitch Perfect-ster, die binnenkort in zijn eigen Bumper-centric spin-off zal verschijnen, en The Carrie Diaries-actrice ontmoetten elkaar tijdens het werken aan slasher The Final Girls in 2014. Ze zijn samen sinds 2015 en uiteindelijk slaagden erin om in 2021 in het huwelijksbootje te stappen, nadat ze hun speciale dag hadden uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie.

6 Adam Devine wil Chloe Bridges achtervolgen nadat hij sterft

Devie is zo verliefd op Bridges dat hij vaak morbide grappen heeft gemaakt over wat er zou kunnen gebeuren nadat hij is overleden.

In één geval leek de acteur er vrij zeker van dat hij de Pretty Little Liars-actrice zal achtervolgen nadat hij sterft, net zoals de plot van de film Ghost.

GELUKKIGE VERJAARDAG CHLOE! Verdomme, ik hou van deze vrouw. Alles aan haar. Ik ben het grootste deel van haar twintiger jaren bij haar geweest en ik ben blij getuige te zijn geweest van wat een geweldige vrouw ze is geworden en ze wordt elk jaar beter', schreef hij in 2021.

"Ik hou van je Chloe en zal mijn best doen om je dag speciaal te maken en, nog belangrijker, elke dag voor de rest van je leven… of in ieder geval de mijne. Eigenlijk niet. Als ik het eerst sterf, kom ik terug zoals Patrick Swayze in Ghost, "voegde hij eraan toe.

Dit lijkt een terugkerend onderwerp te zijn, aangezien Devine ook in 2019 grapjes maakte over de eerste dood.

"Gefeliciteerd met de mooiste, slimste, leukste meid ter wereld @chloebridges! Ik hou van je chlo en kan niet wachten om nog 60 verjaardagen met je door te brengen. Misschien 50… ik weet het niet. Ik ga zeker dood eerst. Ik hou van je!"

5 Adam Devine en zijn vrouw Chloe Bridges zijn het perfecte gekke koppel

Donkere humor en dansmoves, het lijkt erop dat Devine en Bridges hun perfecte match hebben gevonden.

Het stel plaatst vaak foto's terwijl ze op pad zijn in Los Angeles, vooral wanneer ze samen basketbalwedstrijden bijwonen en hun danskunsten voor de camera laten zien.

"Ja, we komen twee keer per week naar Staples Center voor basketbal, maar we komen OOK voor dansen, wat net zo belangrijk is", schreef Bridges begin 2020, naast twee foto's van haar en Devine die dansen en gezichten trekken.

"Basketbal mama en papa hier om te zeggen dat we trots op je zijn! Maar we zullen nog trotser zijn als je de Lakers vandaag verslaat!" ze schreef een foto van haar en Devine op het veld.

4 Chloe Bridges vond één goede kant aan quarantaine: meer tijd doorbrengen met Adam Devine

Beide drukke acteurs zijn, betekent dat Bridges en Devine niet zoveel tijd met elkaar kunnen doorbrengen als ze zouden willen.

Tijdens de quarantaine veranderde de dynamiek duidelijk, zoals Bridges uitlegde in een reeks foto's van Devine die in 2021 werd gepost.

"Ik ben zo dankbaar dat we allebei weer aan het werk zijn, maar dat betekent ook dat ik deze man al een maand niet heb gezien en ik kijk terug naar mijn filmrol… dus geniet alsjeblieft van deze quarantaine-diavoorstelling van toen we elke minuut samen doorbrachten en het elke avond kip of garnalen was, want dat is eigenlijk alles wat we weten hoe we moeten koken, "schreef ze in mei vorig jaar.

3 Adam Devine is dol op gênante Chloe Bridges op Instagram

Devine en Bridges verspreiden serieuze Ryan Reynolds en Blake Lively-vibes terwijl hij haar vaak plaagt op sociale media.

Op Valentijnsdag 2020 plaatste Devine een reeks schattige foto's van Bridges die huilde tijdens films en commercials om de speciale dag te markeren.

"Fijne Valentijnsdag voor het mooiste meisje ter wereld. Ze is zelfs mooi als ze agressief huilt bij reclames en bij elke film. Ik hou van je @chloebridges en vergeef me alsjeblieft voor het plaatsen van de laatste foto met snot dat uit je gezicht komt, " grapte Devine.

Hij leunde ook volledig in het Instagram-verveelde vriendje-echtgenoot-cliché toen hij een foto van hem en Chloe plaatste waar ze naar de camera glimlacht terwijl hij voor de grap een oogwenk geeft.

"Ze wilde gewoon een mooie foto", schreef hij bij de foto.

2 Adam Devine en Chloe Bridges doorgetrokken ondanks alle obstakels

Devine en Bridges verloofden zich in oktober 2019 en zouden oorspronkelijk op een andere locatie trouwen. Toen 2020 en de pandemie plaatsvonden, verliepen de zaken echter niet volgens plannen. Net als veel andere stellen over de hele wereld moesten ook zij hun huwelijk heroverwegen.

"Begin oktober [2020] heb ik gepost dat we eindelijk een trouwlocatie en een date hadden afgesloten en dat we behoorlijk trots op onszelf waren… Maar sindsdien heeft die locatie alle evenementen in 2021 geannuleerd, dus het is terug naar de tekentafel!" Bruggen gedeeld in januari 2021.

"Is het plannen van een bruiloft tijdens een pandemie een verloren zaak? Mogelijk! Maar we zijn nog steeds aan het stoppen - gemaskerd en kwamen naar Mexico om iets kleiners te plannen, later, meer margarita-vol, en (als God het wil)) post-vaccin/veilig/covid-vrij."

1 Chloe Bridges en Adam Devine's bruiloft

En het is misschien niet gegaan zoals ze oorspronkelijk wilden, maar hun bruiloft zag er zeker leuk uit.

Bridges and Devine zei in oktober 2021 in Mexico "I do" in Mexico, omringd door familie en vrienden voor een driedaags feest van taco's en tequila, toespraken met open microfoon en veel tranen van de bruidegom.

Het koppel besloot hun herinneringen een paar maanden privé te houden voordat ze ze in december vorig jaar met hun fans deelde. Maar ze plaatsten niet zomaar een enkele carrousel, nee. Ze deelden meerdere berichten, wat alleen maar eerlijk is als je bedenkt hoe lang ze op hun grote dag hebben gewacht.

"Ok jongens, hier komen trouwfoto's!! Het worden meerdere berichten, dus geduld met me lol," waarschuwde Bridges haar volgers vorig jaar.

"We hielden het repetitiediner klein en vroegen onze ouders en het huwelijksfeest om een dag eerder naar Mexico te komen. En misschien was de beste beslissing die ik het hele weekend heb genomen, een open microfoon zodat iedereen/iedereen een toespraak kon houden - ze kwamen met grappen, zoals je kunt zien aan het enorme aantal tanden op deze foto's, " vervolgde ze, terwijl ze foto's van het diner deelde.

"WIJ ZIJN GETROUWD! Wat geweldig! We hebben het in Mexico gedaan en op wonderbaarlijke wijze ontweek iedereen COVID! Ik hou zo veel van Chloe en ik ben zo blij om haar mijn vrouw te noemen. [Absoluut] huilde veel tijdens de ceremonie", schreef Devine op 22 december 2021.

Aanbevolen: