Fans denken dat dit Hollywood-ex-paar 'een Bennifer zou kunnen trekken

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit Hollywood-ex-paar 'een Bennifer zou kunnen trekken
Fans denken dat dit Hollywood-ex-paar 'een Bennifer zou kunnen trekken
Anonim

Veel fans hebben gemengde gevoelens over de reünie van Bennifer. Sommigen vinden het schattig dat ze de weg naar elkaar hebben teruggevonden, terwijl anderen denken dat hun wilde PDA's in scène zijn gezet. Nou, ze gaan nog steeds sterk. Er waren zelfs geruchten dat Ben Affleck, 49, al ringen aan het bekijken was voor Jennifer Lopez, 52. Vanwege deze escalaties in hun relatie, vragen fans zich nu af of een ander geliefd Hollywood-ex-koppel "een Bennifer zou kunnen trekken".

Dat voormalige stel zou Andrew Garfield, 38, en Emma Stone, 32 zijn. De twee ontmoetten elkaar in 2010 tijdens het filmen van The Amazing Spider-Man. Na hun eerste publieke optreden als koppel in de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012, werden de twee onafscheidelijk. Drie jaar later brak het nieuws uit dat ze officieel uit elkaar waren. Maar fans geloven dat ze een Bennifer kunnen en moeten trekken. Dit is waarom.

Inside Emma Stone en Andrew Garfield's relatie

Laten we terugkijken op het OG Spider-Man-paar (geen schaduw voor de zelfverklaarde "gewoon vrienden", 25-jarigen, Zendaya en Tom Holland). Stone voegde zich bij de cast van The Amazing Spider-Man vanwege Garfield. "Het meest opwindende aan Spider-Man was de samenwerking met Andrew [Garfield]", vertelde ze aan MTV News. "Toen ik die auditie deed, dacht ik: 'Hij is zo geweldig, hij is zo'n ongelooflijke acteur.'"

In september 2021 herhaalde Garfield de gevoelens van de Easy A-actrice. "Het was alleen maar mooi", vertelde hij aan Variety over zijn tijd als Spider-Man. "Ik heb Emma [Stone] ontmoet en met haar en Sally Field samengewerkt."

Stone was net uit elkaar met Kieran Culkin in 2011. Maar zodra fans wisten dat ze single was, begonnen ze haar te koppelen aan Garfield. En het werkte. In november van dat jaar presenteerde de ster van La La Land Saturday Night Live. De mainstream-acteur voegde zich bij haar voor haar monoloog en hun chemie was voelbaar. Vier maanden later werden ze zoenend en hand in hand gespot in New York City. Na een maand kwamen ze als koppel naar buiten bij de Nickelodeon Kids' Choice Awards.

Waarom ze uit elkaar gingen

Het laatste grote evenement van het stel was het Met Gala 2014. Daarna begonnen fans te speculeren dat het niet goed ging tussen het paar. In februari 2015 werd Stone genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol bij de Oscars, maar ze ging alleen naar de ceremonie. Garfield was op dat moment bezig met het filmen van Silence in Taiwan, maar fans konden niet anders dan zich zorgen maken.

Ze hadden gelijk - twee maanden later kondigde US Weekly aan dat het paar uit elkaar was. Een bron zei dat Garfield "maanden op een donkere plaats had gezeten". Maar in juni werd Stone gezien met een stomerijtas met de naam van de Tick Tick Boom-acteur.

Ze vertelde toen aan Wall Street Journal: "Kijk, ik praat nooit over dit soort dingen om deze exacte reden - omdat het allemaal zo speculatief en ongegrond is. Als je eenmaal begint te reageren - als je eenmaal denkt: 'Nee, dat is niet waar' - dan zeggen ze: 'Nou, als we genoeg pushen, krijgen we een opmerking, dus laten we kijken wat we nog meer kunnen verzinnen.' Ik begrijp de interesse erin volledig, want ik heb het ook gehad. Maar het is zo speciaal voor mij dat het nooit goed voelt om erover te praten, dus ik praat er gewoon niet continu over."

Een jaar later wist iedereen dat de twee geen item meer waren. Er werd gemeld dat ze er in oktober 2015 mee waren gestopt. Ze hebben er nooit een officiële verklaring over afgelegd, maar in december 2016 vertelde Stone aan een tijdschrift dat ze nu single was.

In 2018 werden de twee samen gezien in New York City. Een bron zei dat ze "heel erg op een stel leken" en "heel dicht bij elkaar zaten en praatten". De insider merkte op dat de voormalige vlammen "beiden leken gelukkig" omdat "ze lachten en glimlachten." Even waren de fans hoopvol. Maar die mini-reünie leidde nergens toe.

Waarom fans denken dat ze weer bij elkaar moeten komen

Na hun stille breuk praatten de exen nog steeds liefdevol met elkaar. In een interview in 2017 met de Little Gold Men-podcast van Vanity Fair, zei Garfield dat hij nog steeds de 'grootste fan als artiest' van zijn ex-vriendin is. Hij voegde eraan toe: "Ik word constant geïnspireerd door haar werk. Ik word constant geïnspireerd door hoe ze zichzelf hanteert en vasthoudt. Dus voor mij was het een geluk om haar succes te kunnen zien en haar te zien opbloeien tot de actrice die ze is." En er is meer!

"We geven zoveel om elkaar, en dat is een gegeven, dat is zoiets onvoorwaardelijks", vervolgde de acteur. "Er is zoveel liefde tussen ons en zoveel respect… Het was ook geweldig om dat soort steun voor elkaar te hebben." Reddit-fans merkten op dat hun nabijheid na het uiteenvallen een goed teken is dat ze op een dag misschien weer bij elkaar komen.

"Emma Stone en Andrew Garfield hadden zo'n ingehouden breuk dat ik ze 20 jaar later willekeurig weer bij elkaar kon zien komen en ik zou niet knipperen", schreef een fan onder een "Koppels die een Bennifer kunnen trekken" draad. Een ander zei dat ze hopen het ex-paar samen in een rom-com te zien omdat "hun chemie altijd geweldig was om op het scherm te zien." Veel fans zijn het erover eens dat Stone en Garfield zeker een Bennifer zouden kunnen trekken. "Ik zie dat helemaal gebeuren", schreef iemand. Wat denken jullie?

Aanbevolen: