Wat heeft Sofia Richie gedaan sinds de scheiding met Scott Disick?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Sofia Richie gedaan sinds de scheiding met Scott Disick?
Wat heeft Sofia Richie gedaan sinds de scheiding met Scott Disick?
Anonim

Sofia Richie heeft altijd in de schijnwerpers geleefd, maar haar media-aandacht nam dramatisch toe toen ze met Scott Disick begon te daten. De twee gingen drie opeenvolgende jaren met elkaar uit en in de loop van hun relatie werden ze constant onder de loep genomen vanwege hun aanzienlijke leeftijdsverschil. Disick was maar liefst 16 jaar ouder dan Richie, en de critici waren luidruchtig over hoe erg hen dat irriteerde.

Na een tijdje samen te zijn geweest, werd Richie omhelsd door de ex van Scott Disick en de moeder van zijn drie kinderen, Kourtney Kardashian,en bracht hij zelfs tijd door met zijn kinderen op een regelmatige basis. Hun relatie was vol strijd en Disicks verslavingsproblemen werden een probleem dat rehabilitatie vereiste. Ze hebben het samen zo goed mogelijk doorstaan, maar zoals gemeld door Fox News, leidden Scott's gewoonten en zijn onvermogen om afstand te nemen van Kourtney Kardashian uiteindelijk tot hun breuk. Sofia begon een nieuw leven en heeft haar tijd prima gevuld zonder Scott Disick aan haar zijde.

10 Ze probeert Lionel Richie te stylen

Sofia Richie wordt geroemd om haar onberispelijke flair voor mode en wordt door fans over de hele wereld bewonderd om haar precisie voor detail als het gaat om het samenstellen van haar look. Ze heeft een echt kenmerkende stijl en heeft geprobeerd haar beroemde vader, Lionel Richie, onderweg wat stijladvies te geven. Fans willen misschien haar gevoel voor mode nabootsen, maar US Weekly meldt dat haar vader terugvecht en zijn eigen ding doet, bewerend dat hij "het modespel doodt".

9 Sofia Richie ontvolgde Scott Disick

Sofia Richie had een tumultueuze relatie met Scott Disick, en het was er een waar haar familie niet dol op was. Lionel Richie zei luid dat hij zich zorgen maakte over Scott's staat van dienst met verslavingsproblemen en dat het leeftijdsverschil echt niet goed zat. Uiteindelijk konden Richie's geliefden haar overtuigen om Scott in het verleden te verlaten en officieel verder te gaan. Ze verbaasde fans over de hele wereld toen ze Scott niet zo stil ontvolgde op sociale media.

8 Ze gaat uit met Elliot Grainge

Singelstatus duurde niet lang voor Sofia Richie. Na een aantal keer samen gespot te zijn, maakten zij en Elliot Grainge hun relatie Instagram officieel. Grainge is een muziekmanager voor een onafhankelijk bureau en heeft de carrières van een aantal succesvolle artiesten gelanceerd, waaronder Tekashi 6ix9ine. Hij is 27 jaar oud, waarmee hij slechts vier jaar ouder is dan Richie, en de twee zijn sinds april onafscheidelijk, maar de twee zijn al jaren vrienden. Ze hebben hun relatie naar een hoger niveau getild en hebben hun romance regelmatig met fans gedeeld op sociale media.

7 Ze werkte samen met '8 Other Reasons'

Sinds haar breuk met Scott Disick, is Sofia Richie gefocust op het monopoliseren van haar liefde voor mode. Ze versterkte haar business game door samen te werken met 8 Other Reasons om een trendy nieuwe modelijn te lanceren. Haar kenmerkende look omvat een verscheidenheid aan stijlopties voor elk budget en omvat sprankelende emmerhoeden, metalen tassen, kleurrijke sjaals, zonnebrillen en een verscheidenheid aan sieradenopties. Dankzij Richie kunnen fans nu accessoires dragen in de stijl van beroemdheden.

6 Vieren in stijl

Een breuk doormaken is nooit gemakkelijk, maar Richie heeft haar nieuwe leven in stijl gevierd. Ze is gespot terwijl ze met vrienden naar beneden gaat, jetset met haar beste meisjes, en tijd besteedt aan het koesteren van de andere relaties die op de achtergrond kwamen toen ze met Disick was. Of het nu een nachtje in de stad is of een privéjet naar haar favoriete bestemming, Richie is altijd bezig geweest met haar actieve sociale leven.

5 Sofia Richie deelt tijd met Jaden Smith

Jaden Smith en Richie zijn al jaren goede vrienden en brengen de afgelopen maanden steeds meer tijd samen door. De twee werden zelfs samen gespot tijdens het Labor Day-weekend toen ze met een groep andere vrienden in Malibu op het strand gingen. De twee zijn al meer dan tien jaar vrienden en zijn momenteel niet romantisch met elkaar verbonden, ondanks het feit dat ze in het verleden een korte affaire hebben gehad. Ze hebben datinggeruchten ontkend die suggereerden dat ze deze zomer het vuur op hun liefde hadden gedraaid.

4 Ze siert de omslag van een tijdschrift

Sofia Richie maakt modellenwerk gemakkelijk met haar moeiteloze poses en verbluffende looks. De natuurlijke schoonheid heeft dit jaar veel succes gehad met haar modellencarrière en is opgenomen in een aantal advertenties en tijdschriften. L'Officiel Brasil had Richie op hun omslag, en binnen enkele seconden nadat deze functie op haar Instagram-pagina was geplaatst, werd deze overspoeld met lof en complimenten van Richie's aanbiddende fans.

3 Ze had een hete zomermeid

Richie heeft absoluut een hete meidenzomer gehad en ze pronkte met elk moment ervan op sociale media. Om ervoor te zorgen dat Scott Disick spijt heeft van hun breuk, heeft Richie eindeloze bikinifoto's en foto's van zichzelf op het strand gepost en plezier gemaakt met haar favoriete mensen. Natuurlijk staan haar stijlkeuzes op punt in elke post, en haar fans komen massaal naar elke gelegenheid om te zien wat ze van plan is.

2 Darya Hope Endorsement Gig

Gewijd aan het laten groeien van haar toch al ongelooflijke vermogen van $ 8 miljoen, heeft Sofia Richie een reeks goedkeuringen van grote merken aangenomen, die gelijk staan aan even grote looncheques. Een van haar meest recente goedkeuringscampagnes was met Darya Hope, en had Richie's onberispelijke gezicht dat de perfecte match was voor deze huidverzorgingslijn. Darya Hope heeft een strakke lijn producten die niet hard zijn voor het gezicht of het milieu.

1 Ze kreeg de reisbug

Een snelle blik op Sofia Richie's sociale media-accounts bevestigt dat ze zeker is gebeten door de reismicrobe. Richie is aan een aantal reizen begonnen, sommige met vrienden en andere met haar vriend, Elliot Grainge. Snapshots op boten, stranden en natuurlijk de strip in Las Vegas, hebben allemaal hun weg gevonden naar haar Instagram-pagina en hebben heel veel liefde van fans gegenereerd.

Aanbevolen: