Dit is het gerucht van Keanu Reeves dat weigert te sterven

Inhoudsopgave:

Dit is het gerucht van Keanu Reeves dat weigert te sterven
Dit is het gerucht van Keanu Reeves dat weigert te sterven
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel dingen aangenomen over Keanu Reeves. En het lijkt alsof hij nogal een privépersoon is, dus het is moeilijk om vast te stellen wat hij echt denkt over die geruchten over hem. Het is soms ook moeilijk om geruchten en feiten uit te bannen.

Een goed voorbeeld? Zijn relatie met Alexandra Grant; mensen hebben misschien jarenlang hun koppel vermoed, maar het werd niet bevestigd totdat Keanu eindelijk zijn leidende dame op een rode loper debuteerde.

Andere aspecten van zijn beroemdheid zijn even moeilijk te onderscheiden. Zoals welke rollen hij zal spelen, of welke filmfranchises hij zal herleven. Het is echter niet zozeer dat hij de dingen met opzet geheim houdt. Soms houdt Keanu zelf van de geruchten die beginnen, zelfs als ze nooit uitkomen.

Fans hebben Keanu afgeluisterd om één gerucht te omarmen

Eeuwen geleden begon het gerucht dat Keanu Reeves Doctor Strange zou spelen. Zeven jaar geleden, in een Reddit AMA, schreef een fan aan Keanu dat er veel geruchten waren dat hij de rol op zich zou nemen. Interessant is dat Keanu antwoordde dat hij "pas onlangs" over het gerucht had gehoord en dat het hem enigszins intrigeerde.

Rond diezelfde tijd gaf Keanu zelfs een interview met Screen Rant waarin hij toegaf dat hij niet veel wist over Doctor Strange, maar dat hij van plan was om 'het te gaan bekijken'. Toen de interviewer dat duh bevestigde, Keanu zou geweldig geschikt zijn voor de magische rol, antwoordde Keanu dat hij van "dat soort dingen" hield.

Dus toen een Redditor uitlegde dat Keanu die Doctor Strange zou worden hen gelukkig zou maken, zei de acteur dat hij zijn agent moest bellen.

Het gerucht is nooit gestorven (en zou kunnen uitkomen)

Wat interessant is aan dit Doctor Strange-gerucht, is dat het letterlijk nooit stierf, en zes jaar later, in 2020, waren er nog steeds veel krantenkoppen die het potentieel voor Keanu om lid te worden van de MCU spuugden. Als Keanu zelf geen veto heeft uitgesproken over de suggestie, redeneren fans, zal het misschien uiteindelijk gebeuren.

Het enige probleem is dat het lijkt alsof Keanu volgens fans ook perfect zou zijn voor een handvol andere rollen. Sommigen zeggen dat Keanu een heel ander personage zou moeten spelen, terwijl hij zelf heeft gezegd dat hij Wolverine graag had gespeeld.

Hoe dan ook, fans hoopten dat Keanu uiteindelijk zijn perfecte match zou vinden in de MCU, met veel Redditors die grappen maakten over het maken van koppen als 'Redditors overtuigen Keanu Reeves om een filmrol te spelen.' Het is echter niet te vergezocht, want Keanu is een man van het volk.

Aanbevolen: