10 Keer Brad Pitt en George Clooney's Bromance hadden ons doen sterven van het lachen

Inhoudsopgave:

10 Keer Brad Pitt en George Clooney's Bromance hadden ons doen sterven van het lachen
10 Keer Brad Pitt en George Clooney's Bromance hadden ons doen sterven van het lachen
Anonim

George Clooney en Brad Pitt zijn beide twee van de grootste, meest populaire acteurs die Hollywood ooit heeft voortgebracht, en - geloof het of niet - ze zijn ook de beste maatjes. Eerlijk gezegd zou dit feit niet helemaal als een verrassing moeten komen, aangezien deze twee naast elkaar hebben gehandeld in zoveel films, namelijk de Ocean's trilogie.

Niemand kan tientallen keren met dezelfde man op de set stappen zonder er een band mee op te bouwen. Een van de geneugten om deze twee samen in het openbaar te zien, is hun chemie zien bloeien. Veel van die chemie heeft geleid tot hard gelach. Hier zijn enkele van hun beste bromance-momenten waar je van moet grinniken.

10 Bericht voor de politie

Zoals je in de rest van deze lijst zult leren, is George Clooney op de set berucht omdat hij een grappenmaker is en bij veel van deze grappen wordt Brad Pitt als het slachtoffer gezien. Clooney sprak diepgaand over veel van zijn grappen tijdens een interview met Graham Norton, maar een die ons opviel, gebeurde op de set van Ocean's Eleven.

Zoals Clooney zich herinnerde, kwam hij een bumpersticker tegen in de vorm van een potplant met de tekst 'F the Police'. Zonder medeweten van Pitt, plantte Clooney het op Pitt's auto. Pitt vond het niet zo grappig toen een politieagent hem er echt voor aanhield.

9 Brad's Payback

Brad Pitt zou die niet liggend nemen. Dus toen het tijd was voor de tweede film, Ocean's Twelve - zoals hij vertelde in een interview voor The Project - besloot hij wraak te nemen met een eigen grap.

Hij schreef een brief waarin hij beweerde de publicist van George Clooney te zijn en stuurde die naar de hele crew. In de brief stond dat Clooney uiterst serieus was over zijn benadering van acteren en niet wilde dat iemand hem in de ogen keek of met hem sprak. Hij wilde ook dat mensen hem alleen noemden met de naam van zijn personage, Danny Ocean, of 'Mr. Ocean'. De crew hield deze act twee weken vol op de set.

8 Don Cheadle's Caught In The Middle

Als een ander cruciaal onderdeel van de Ocean's trilogie en goede vriend van zowel Brad Pitt als George Clooney, was het alleen maar logisch dat Cheadle verstrikt raakte in het midden van hun grapoorlogen, vooral toen Clooney probeerde terug te keren naar Pitt voor wat er gebeurde op de set van Ocean's Twelve.

Don Cheadle probeerde destijds een biopic te maken over Miles Davis - die uiteindelijk in 2015 het levenslicht zag als Miles Ahead - die hij wilde regisseren en in de hoofdrol wilde spelen. Als Pitt stuurde Clooney een brief tegen Cheadle die zei dat zijn eigen productiebedrijf had besloten zijn eigen Miles Davis-film te maken met Jamie Foxx in de hoofdrol, maar wilde dat Cheadle Charlie Parker zou spelen. Cheadle wist pas zes maanden later dat dit een grap was.

7 Dansoorlogen

Het lijkt alsof deze grappen nooit eindigen, aangezien de speelse gevechten tot ver in de late jaren 2000 bloedden. Gedurende deze tijd besloot Brad Pitt om hun grappen naar een geheel nieuw rijk te brengen.

Met de hulp van Ellen DeGeneres liet Brad Pitt ongrijpbare mannelijke dansers uit Chippendale naar het kantoor van George Clooney sturen. Toen, tijdens een persconferentie in 2009 op het Filmfestival van Venetië, met de hulp van Matt Damon, liet Brad Pitt een nog ongrijpbare mannelijke danser poseren als journalist voordat hij zijn liefde voor Clooney betuigde en zich plotseling uitkleedde met een druppeltje van een hoed. Clooney verliet de conferentie met een rood gezicht.

6 Een sexy uitje

Een pauze nemen van de aanhoudende grapoorlog ten gunste van het kijken naar een schattig moment. Tijdens een persinterview van Don Cheadle en Brad Pitt in afwachting van Ocean's Thirteen, zei Pitt sarcastisch dat hij en Clooney de hele tijd vechten op de set.

Voor de grap zei Cheadle dat hun spanning allemaal kwam doordat Pitt er nooit overheen kwam dat George Clooney hem dat jaar versloeg voor Sexiest Man Alive. Pitt speelde de grap uit en antwoordde - zijn trots inslikkend om dat te doen - dat Clooney de meest sexy man was die hij ooit op aarde zag. Pitt was zenuwachtig en smeekte toen om verder te gaan.

5 "Het was geen geit"

Het voelt alsof sommige van de beste Brad-Clooney-momenten worden gereserveerd voor wanneer ze weg zijn van de camera en dus krijgen we pas jaren later herinneringen aan hun avonturen te horen. Een geval waarin ze de scène deelden, was echter in een persinterview waarin Ocean's Twelve werd gepromoot.

Toen de interviewer vroeg naar de "geruchten" op de set (waarschijnlijk verwijzend naar hun grappen), begonnen Pitt en Clooney onmiddellijk met elkaar te kaatsen. Ze beloofden niet alleen dat de geruchten waar waren, maar ze beweerden dat "het geitenverhaal" - zoiets bestond niet - overdreven was… omdat het een schaap was.

4 "Ik vind hem niet leuk"

Tijdens een interview in 2012 met Brian Williams voor NBC's Rock Center, werd Clooney gevraagd om zijn eerlijke mening te geven over Brad Pitt. "Ik mag hem niet", zei hij botweg over de collega met wie hij al ontelbare keren had samengewerkt.

Het was duidelijk dat hij een grapje maakte en inmiddels weten we dat dit soort sarcastische beledigingen de manier zijn waarop Clooney en Pitt genegenheid voor elkaar tonen. Even later bekent Clooney eindelijk dat hij 'van zijn gezelschap geniet. Hij is een goede vriend'. Enkele seconden later beloofde hij dat hij aan een grap voor Pitt werkte die "een einde aan hem zou maken, zoals wij die kennen".

3 Hij is 5'2

Op weg naar de Oscars van 2012 werden zowel Pitt als Clooney genomineerd voor Beste Acteur; respectievelijk voor hun rollen in Moneyball en The Descendants. In de geest van vriendschappelijke concurrentie werd Clooney tijdens een persinterview gevraagd wat hij over Pitt kon zeggen dat onder zijn huid zou kruipen.

Clooney's antwoord? Ga op Pitt's hoogte, want hij is onderbewust dat hij 5'2 is. In het echte leven is Pitt eigenlijk vrij lang op 1.85m, maar Clooney verzekerde ons dat hij er alleen lang uitziet omdat Pitt hoge platformhakken draagt.

2 Verliezen van Brad Pitt

Leuk weetje: voordat Brad Pitt een ondersteunende rol kreeg voor wat bekend zou worden als zijn ster-optreden in de film Thelma and Louise, had een jonge tv-acteur genaamd George Clooney auditie gedaan voor de rol. Dit was lang voordat Pitt en Clooney elkaar zelfs maar ontmoetten.

Herinnerend aan dit feit aan The Hollywood Reporter's hoofdfilmcriticus Todd McCarthy, zei Clooney dat hij zichzelf er niet toe kon brengen om de film jarenlang te kijken omdat hij zo verbitterd was dan Pitt hem versloeg voor de rol. Natuurlijk, toen hij het eindelijk zag, was hij onder de indruk en gaf hij toe dat als hij zelf de rol had gekregen, hij het verknald zou hebben.

1 Stuur rozen

Als we terugdenken aan al deze momenten, realiseerden we ons dat het een tijdje geleden is dat we George Clooney en Brad Pitt persoonlijk hebben gezien. Er deden geruchten de ronde dat het misschien kwam doordat de twee de afgelopen jaren ruzie hadden, maar Pitt stopte die geruchten nadat hij eerder dit jaar zijn SAG Award had gewonnen.

Toen PeopleTV hem vroeg hoe Clooney hem zou feliciteren, riep Pitt niet alleen uit dat ze nog steeds vrienden waren, hij zei dat hij verwachtte dat Clooney rozen zou sturen. Dit is iets dat ons evenveel aan het lachen maakte als we huilden van ontzag dat de bromance voortleeft.

Aanbevolen: