Waarom Keanu Reeves weigert de telefoontjes van zijn vader te beantwoorden

Inhoudsopgave:

Waarom Keanu Reeves weigert de telefoontjes van zijn vader te beantwoorden
Waarom Keanu Reeves weigert de telefoontjes van zijn vader te beantwoorden
Anonim

Keanu Reeves wordt komende september 58 jaar en hij moet nog trouwen. Hoewel dat normaal gezien zou worden gezien als een schilderij van hem in een anti-familie licht, lijkt de realiteit op de grond aanzienlijk anders te zijn.

Reeves is in de publieke belangstelling geweest sinds hij in de jaren '80 een frisse tv-ster was in het begin van de jaren '20. In die tijd heeft hij een aantal bekende relaties gehad, waaronder met het Brits-Chinese model en actrice China Chow en met Brenda Davis, die al heel lang een goede vriend is van de John Wick-acteur.

In de loop der jaren gaan er geruchten dat Reeves betrokken was bij verschillende andere vrouwen, waaronder Charlize Theron, Cameron Diaz en Winona Ryder, met wie sommigen zelfs beweerden dat hij in het geheim getrouwd was.

Momenteel ziet Reeves beeldend kunstenaar Alexandra Grant. Hoewel fans ook hebben gespeculeerd dat de twee getrouwd zijn, moet hun relatie nog die richting uitgaan.

Wat betreft het opgroeien van zijn eigen gezin, staat Reeves vrij dicht bij zijn moeder, Patricia Taylor. Het is een heel ander verhaal met zijn vader, Samuel Nowlin Reeves Jr.

Keanu Reeves’ moeder is vier keer getrouwd

Keanu Reeves werd geboren in Beiroet, Libanon, waar zijn moeder Patricia Taylor – kostuumontwerpster en performer van beroep – op dat moment werkte. Patricia had Keanu's vader ontmoet, een Hawaiiaanse geoloog genaamd Samuel Nowlin Reeves Jr. in hetzelfde land.

De twee trouwden en brachten een paar jaar samen door, tot hun scheiding in 1966, toen Reeves Jr. haar en hun zoon in de steek liet. Keanu was toen amper drie en verhuisde een tijdje met zijn moeder naar Sydney, Australië.

Terwijl Patricia tijdens haar werk bleef globetrotten, bracht Keanu ook verschillende periodes van zijn jeugd door in New York City, en uiteindelijk in Yorkville, Toronto.

Na haar scheiding van Keanu's vader, trouwde Patricia nog drie keer. Ze trouwde voor het eerst met een Broadway- en Hollywood-regisseur genaamd Paul Aaron in 1970, tijdens haar verblijf in New York. Deze relatie hield nauwelijks stand, aangezien ze het jaar daarop scheidden.

Patricia trouwde later met een promotor van rockmuziek genaamd Robert Miller, en vervolgens met een kapper uit Pennsylvania, genaamd Jack Bond.

Wat is er gebeurd tussen Keanu Reeves en zijn vader, Samuel Reeves Jr.?

Hoewel zijn vader het gezin verliet toen hij nog zo jong was, verloor Keanu Reeves nooit helemaal het contact met hem - althans in het begin. Volgens de acteur sprak hij zijn vader echter voor het laatst toen hij 13 jaar oud was, toen ze elkaar ontmoetten op het Hawaiiaanse eiland Kaua'i.

Een belangrijke oorzaak van Keanu's vervreemding van zijn vader zijn de criminele activiteiten waar de oudere Reeves bij betrokken was. Samuel Reeves Jr. werd halverwege de jaren '90 gearresteerd voor drugsbezit, en bracht in feite een paar jaar achter de tralies door.

Keanu werd in 2000 geïnterviewd door Chris Heath van Rolling Stone, waar ze uitgebreid spraken over zijn vader en zijn problemen met de wet. Negen jaar eerder hadden de twee ook een soortgelijk gesprek gehad, waarbij de acteur zijn relatie met zijn vader 'behoorlijk zwaar' en 'vol pijn en wee en f verlies en al die shit' noemde.

In het latere gesprek herhaalde Keanu het gevoel dat zijn relatie met zijn vader in zijn ogen niet meer te repareren was.

Keanu Reeves is niet op zoek naar een hereniging met zijn vader

Toen Chris Heath in het Rolling Stone-interview vroeg welke problemen zijn vader had ondervonden met de autoriteiten en hoe hij daarmee omging, was Keanu Reeves openhartig en precies: Het is zijn leven, man. Ik hoop dat het goed met hem gaat. Wat dat ook betekent.'

Het waren de woorden van iemand die geen enkele vorm van verzoening zocht, iets wat Samuel Reeves Jr. bevestigde in zijn eigen, veel recentere interview met een media-outlet.

“Ik weet vrij goed wat hij doet, maar hij heeft duidelijk gemaakt dat hij niets met mij te maken wil hebben”, zei hij in juni 2020 over zijn zoon tegen de Daily Mirror.

Ondanks de pijn dat hij zijn zoon niet kon bereiken, stond Reeves Jr. erop dat Keanu altijd een speciaal plekje in zijn hart zal hebben. "Ik schaam me er allemaal voor", onthulde hij. “Keanu zei dat mijn leven tragisch was en, oh boy, doet dat pijn! Jammer, ja? Ik had nooit gedacht dat het zo zou aflopen. Maar hij zal altijd mijn jongen zijn.'

Keanu is dicht bij zijn moeder gebleven en heeft haar door de jaren heen naar een aantal van zijn rode loper-evenementen gebracht.

Aanbevolen: