De echte reden waarom Lady Gaga blond werd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Lady Gaga blond werd
De echte reden waarom Lady Gaga blond werd
Anonim

Lady Gaga is een popicoon. Meer dan een decennium nadat ze in 2008 voor het eerst de wereld veroverde met haar debuutsingle 'Just Dance', is Gaga een van de meest geliefde sterren ter wereld met een even groot vermogen. Haar leger trouwe fans, of Little Monsters, zoals ze worden genoemd, geven Gaga vaak de eer dat ze hun leven hebben gered en ze een reden hebben gegeven om 's ochtends wakker te worden. De popster staat bekend om haar inspirerende boodschappen van hoop, vrijheid, gelijkheid en eigenliefde, net zoals ze beroemd is om haar excentrieke kostuums en gedenkwaardige optredens. Er is ook een andere eigenschap waar Gaga over de hele wereld bekend om staat: haar blonde haar.

Maar echte Gaga-fans weten dat, hoewel Gaga vooral bekend staat om haar blonde haar, dat niet helemaal haar natuurlijke kleur is. Dus waarom rockt Gaga haar natuurlijke kleur niet? Het antwoord heeft te maken met een andere beroemde zanger. Lees verder voor meer informatie!

Haar natuurlijk haar

Van foto's van Lady Gaga voordat ze beroemd was - toen ze haar geboortenaam Stefani Germanotta noemde - kunnen we zien dat haar natuurlijke haar niet het platinablonde is waar ze beroemd om is. Het is eigenlijk brunette!

In de loop van haar carrière heeft Gaga eindeloze pruiken in alle kleuren gedragen. Maar de platinablonde is wat ze droeg toen ze in 2008 voor het eerst doorbrak in de mainstreamscene en het is de toon waarmee we haar associëren. Dus het is een verrassing voor sommige fans om te onthouden dat ze eigenlijk geen natuurlijke blondine is! Dus waarom koos ze deze kleur voor haar debuut?

Vergeleken worden met een andere beroemde zanger

Volgens InStyle besloot Gaga haar haar blond te verven, want als ze donker haar had, werd ze altijd aangezien voor een andere zangeres die destijds populair was: wijlen Amy Winehouse.

"Eigenlijk heb ik mijn haar blond geverfd omdat ik altijd Amy Winehouse kreeg", legde Gaga uit over haar veranderende uiterlijk (via InStyle). "Ik vind het niet erg om met Amy vergeleken te worden, maar ik wilde mijn eigen beeld."

We kunnen de overeenkomsten zien tussen Gaga en wijlen Winehouse, vooral op foto's waarop beide artiesten donker haar hebben. En het zou zeker frustrerend zijn geweest voor Gaga om met die vergelijkingen om te gaan, aangezien ze op dat moment probeerde haar eigen rijstrook te vinden.

De regenboog van andere haarkleuren

Blond is de kleur waarvoor we Lady Gaga kennen, maar sindsdien heeft ze ook een overvloed aan andere haartinten gedragen. We hebben haar gezien met blauwgroen haar, groen haar, geel haar, roze haar, rood haar, zwartblond haar en alles daartussenin.

Gaga staat ook bekend om haar revolutionaire haaraccessoires, van strikken gemaakt van haar tot kopstukken gemaakt van rauw vlees tot blikjes die haar haar omwikkelt. En natuurlijk zijn er de beroemde hoeden die Gaga in haar tijd heeft gedragen!

Gaga heeft al een aantal beroemde records gebroken, maar als ze er nog een zou breken, zou het voor de meest onverwachte haaraccessoires zijn!

Brunette worden om bondgenoot te spelen

Toen Gaga in 2018 speelde als Ally Maine in A Star Is Born, tegenover Bradley Cooper, verfde ze haar haar bruin om het personage te spelen (die ironisch genoeg haar haar een gemberkleur verft terwijl ze een popster wordt).

De zachte bruine tint was iets dat we nog nooit eerder van Gaga hadden gezien en deed eigenlijk denken aan haar natuurlijke kleur. Het laat maar zien hoeveel Gaga er alles aan zal doen om in karakter te komen!

Terugkeren naar blondine na het filmen

Nadat A Star Is Born klaar was met filmen, verfde Gaga haar haar vrijwel meteen weer blond. In een interview met Ellen DeGeneres onthulde de zangeres dat ze haar haar meteen weer blond had gemaakt omdat ze "zo snel mogelijk uit [het personage] wilde komen."

Gaga ging verder met te zeggen dat hoewel ze terugging naar haar normale haarkleur op de avond dat ze stopten met filmen, er nog steeds een stukje Ally in haar leeft.

Het verhaal achter haar zeemeerminhaar

Meer recentelijk pronkte Gaga met een nieuwe tint blond haar op Instagram. Deze keer wiegde ze een waterblauwe, zeemeermin-achtige tint blond. Fans waren ontroerd toen Gaga uitlegde dat de kleur, Suzie's Ocean Blonde genaamd, een bijnaam is die haar stylist Frederic Aspiras naar zijn overleden moeder noemde.

"Ze wilde me een geschenk geven om de beste eigenschappen van een persoon naar voren te brengen - hun haar of zichzelf", schreef Aspiras in een blogpost voor BehindtheChair.com. “Ze zag dat dat mijn geschenk was, en daar ben ik heel trots op, want ze heeft het me geleerd. "Als ik iets doe, deel ik mijn geschenk van haar met de wereld."

Aanbevolen: