Kun je vandaag een bezoek brengen aan het Playboy Mansion van Hugh Hefner?

Inhoudsopgave:

Kun je vandaag een bezoek brengen aan het Playboy Mansion van Hugh Hefner?
Kun je vandaag een bezoek brengen aan het Playboy Mansion van Hugh Hefner?
Anonim

Hugh Marston Hefner was een tijdschrifteigenaar in de Verenigde Staten. Hij was de bedenker en hoofdredacteur van het tijdschrift Playboy, dat provocerende beelden en teksten bevatte die aanleiding gaven tot beschuldigingen van obsceniteit.

Hefner groeide de Playboy-onderneming uit tot het merk Playboy Club, dat nu wereldwijd aanwezig is. Hij woonde ook in weelderige herenhuizen, waar zijn Playboy-vrienden zijn wilde feestende levensstijl deelden en de aandacht van de media trokken. De Playboy Mansion was ook toegankelijk voor het publiek tijdens openbare feesten, waardoor de nieuwsgierigheid van mensen naar wat er met de Playboy Mansion gebeurde, toenam.

Wat is het Playboy Mansion precies?

Hugh Hefner, de oprichter van Playboy magazine, woonde van 1974 tot zijn overlijden in 2017 in het Playboy Mansion. In de jaren zeventig werd het landgoed bekend door mediaverhalen over Hefners weelderige feesten die vaak werden bijgewoond door supersterren en sociale klimmers. Hefner had een rijke levensstijl, maar het Playboy Mansion was een bevroren moment in de geschiedenis.

The Playboy Mansion stond bekend als het plezierhuis van Hugh Hefner en een van de meest gerenommeerde feesthuizen van het land. The Mansion is een symbool geworden van de glitter, weelde en de extravagante levensstijl van de rich and famous in Los Angeles. Hoewel, sinds Hefner stierf in 2017, de verrassende aantrekkingskracht is vervaagd. Mensen vragen zich vaak af of het ooit zal worden hersteld.

De lay-out van Playboy Mansion

Het gotische Tudor-herenhuis werd in 1927 gebouwd voor Arthur Letts Jr., eigenaar van een warenhuis en vastgoedontwikkelaar. Het was ontworpen door Arthur R. Kelly, een Amerikaanse ontwerper die gespecialiseerd was in Spaanse koloniale restauratie en herenhuizen in Tudor Revival-stijl.

Het herenhuis met 29 kamers beslaat 21, 987 m² woonoppervlakte, inclusief een hele reeks extravagante functies, zoals een wijnkelder met een verborgen ingang en alarmsysteem uit het Verbodstijdperk, evenals een bioscoop kamer met een ingebouwde vleugel.

Aan de noordkant van het pand bevindt zich een op zichzelf staande speelhal die uitsluitend is gewijd aan games en amusement. Daarnaast zijn er drie dierentuinen/volières, een dierenkerkhof, tennis- en basketbalvelden en grote slaapkamers.

Bovendien is de Mansion de enige privéwoning in Los Angeles met een permanente vuurwerkvergunning. Een grote koivijver met een kunstmatige rivier, een bescheiden citroenboomgaard, twee gevestigde boomvarens en eikenbossen behoren tot de landschapskenmerken. De redacties van Playboy bevonden zich in de westelijke vleugel.

De exclusiviteit van de partijen in het herenhuis

Hugh Hefners privé-playboy-feestjes veranderden al snel in ranzige overdadige festiviteiten met een elite gastenlijst.

Hoewel er genoeg feesten zijn in de Playboy Mansion, is het niet altijd gemakkelijk om een uitnodiging te krijgen. De gastenlijst was vaak klein en de bewaking was streng om de exclusiviteit van de evenementen en enige mystiek rond de Playboy-levensstijl te behouden.

Hughs privéfeesten waren regelmatig, maar zijn belangrijkste evenement, de jaarlijkse Midsummer Night's Dream bash, werd bijgewoond door een hele reeks beroemdheden. Hugh hield ook een jaarlijks Halloweenfeest op het landgoed en een hele reeks andere evenementen, waaronder het beruchte lingerie- en pyjamafeest, de zomerzonnewende bash, de fight night party en de Super Bowl bash.

Stephen Dorff, Neil Patrick Harris, Michael Bay, Mike Tyson, Paris Hilton, Anna Smith, Sean Combs en Kim Kardashian zijn slechts enkele van de beroemdheden die zijn gespot in de Mansion.

Wie is de eigenaar van het landhuis vandaag?

Hugh Hefner behield het eigendom van de Playboy Mansion niet, verkocht het niet en bleef daarna als huurder in zijn laatste jaren.

Playboy Enterprises was oorspronkelijk de eigenaar van het landhuis, hoewel de naam van Hefner nooit op het contract stond. Hij huurde het voor een nominaal bedrag van $ 100 per jaar van zijn eigen bedrijf.

Hugh Hefner's Playboy Mansion werd in januari 2016 te koop aangeboden voor $ 200 miljoen op voorwaarde dat hij daar zou blijven werken en wonen. Het werd later dat jaar voor $ 100 miljoen gekocht door Daren Metropoulos, een partner in de private equity-groep Metropoulos & Company. Metropoulos was van plan het landgoed Playboy Mansion te verbinden met een naburig land dat hij in 2009 kocht, en het paar verenigde voor een complex van 3 hectare dat zou dienen als zijn privéwoning.

Is The Playboy Mansion open voor rondleidingen?

Het playboy-huis is nooit aan het publiek aangeboden voor bezoek. Als individuen echter willen zien wat er in het beroemde huis en op de gekke feesten op het landgoed gebeurt, kunnen ze openbare feesten bijwonen waar een uitnodiging een pluspunt is, maar niet essentieel, en kaartjes kunnen worden gekocht voor een zeer forse prijs.

Het landgoed raakte in wanorde na de dood van Hefner in 2017. Darren Metropoulos, de eigenaar van het herenhuis, heeft het overgenomen en is begonnen met de enorme upgrades van het landgoed. "Ik ben enorm enthousiast over de architectuur en kijk uit naar deze belangrijke kans om een van de beste landgoederen van het land te herbouwen", zei de heer Metropoulos nadat hij de controle had verworven.

"Zoals meneer Hefner goed wist, wil ik het pand grondig herbouwen in overeenstemming met de hoogste kwaliteit en normen."

The Mansion wordt nog steeds gerenoveerd en herbouwd, dus rondleidingen zullen waarschijnlijk niet snel beschikbaar zijn. Gezien de fascinatie van het publiek voor de pracht van het landgoed, kan Darren echter overwegen om het landhuis na restauraties aan te bieden voor rondleidingen.

The Playboy Mansion is zonder twijfel een van de meest luxueuze eigendommen in het land, en het staat bekend om de ruige feesten van Hefner daar. Mensen die vroeger veel geld betaalden om openbare feesten bij te wonen om een glimp van het huis op te vangen, moeten misschien wachten nu het seizoen van feesten voorbij is. Nu is het aan de nieuwe eigenaar, Darren Metropoulos, om te beslissen of hij het landhuis openstelt voor publiek bezoek.

Aanbevolen: