De waarheid over de relatiestatus van de jongensster Erin Moriarty

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatiestatus van de jongensster Erin Moriarty
De waarheid over de relatiestatus van de jongensster Erin Moriarty
Anonim

Het liefdesleven van onze favoriete sterren sluipen is natuurlijk. Het is tenminste natuurlijk geworden. De mensheid is geobsedeerd door alles wat met liefde en seks en beroemdheden te maken heeft, dus we moeten ze natuurlijk alle drie combineren. Erin Moriarty is hierop geen uitzondering. Dit komt omdat we de neiging hebben om veel te weten over het romantische leven van sterren uit de A-lijst, zoals Selena Gomez, zelfs wanneer geruchten over haar romance met Chris Evans vals bleken te zijn.

Het zijn de muzikanten en acteurs die de top nog niet helemaal hebben bereikt, die het meest fascinerend zijn, vooral omdat er zo weinig informatie beschikbaar is. Er is een goede reden waarom fans geobsedeerd zijn door Legacies' ster Danielle Rose Russell en haar liefdesleven… voor zover we weten, bestaat het niet. Maar iemand die zo getalenteerd, zo mooi en bovenop haar spel is, moet op het veld spelen. In het geval van Erin Moriarty zijn fans ervan overtuigd dat ze veel aan het daten is.

Erin Moriarty's datinggeschiedenis is een compleet mysterie. Toch hebben fans de pers (of de andere in de buurt) ervan overtuigd dat ze met een van haar The Boys-co-sterren aan het daten is. Gezien het feit dat de cast van de hit Amazon Prime superheld satire wordt gedomineerd door knappe mannen, heeft Erin waarschijnlijk haar keuze, maar het is Homelander met wie ze denken dat ze bij haar is. Ja, fans denken dat Erin aan het daten is met Antony Starr…

Bijgewerkt op 2 augustus 2022: Sinds de oorspronkelijke publicatie van dit artikel is er geen nieuwe informatie vrijgegeven over het datingleven van Erin Moriarty. Volgens haar sociale media lijkt het alsof ze nog steeds als alleenstaande dame leeft. Ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan haar werk, want ze speelt niet alleen in de televisieserie The Boys, maar heeft ook twee films in postproductie die volgend jaar uitkomen.

Is Erin Moriarty aan het daten met Antony Starr?

Erin Moriarty heeft op het scherm chemie met vrijwel iedereen op The Boys, dus je kunt deze geruchten niet zomaar samenvatten tot haar vuur op het scherm met Antony Starr. De basis van deze geruchten komt eigenlijk van de overvloedige foto's van elkaar op Instagram. Het is duidelijk dat Erin en Antony veel tijd samen doorbrengen, maar dit geldt voor Erin en bijna al haar co-sterren. Ze heeft ook duidelijk een goede band met Chase Crawford en Jack Quaid, en toch is het Antony met wie ze denken dat ze een affaire heeft.

Een deel hiervan wordt in stand gehouden door het feit dat Erin en Antony minstens twee keer samen zijn gezien terwijl ze alleen aan het dineren waren. Beide keren zaten ze nonchalant buiten op een terras te lunchen. Een van de keren dat ze hun honden bij zich hadden, duidelijk eerder aan het wandelen.

Erin en Antony hebben hun liefde voor elkaar ook laten zien op hun Instagram-accounts, met name op elkaars verjaardagen. Maar ze houden allebei vol dat ze gewoon goede vrienden zijn. In Erins meest recente foto van Antony schreef ze: "BD to my ride or die/dog dad-oom extraordinaire/irritant getalenteerd/goofball BESTE VRIEND." Er is absoluut geen bewijs dat de twee een romantische relatie hebben. Sterker nog, ze lijken gewoon extreem goede vrienden te zijn.

Hoe ziet de relatiegeschiedenis van Erin Moriarty eruit?

Geloof het of niet, Erin lijkt op dit moment vrijgezel te zijn. De Jongens-ster heeft veel mannelijke vrienden en de meeste van hen zouden ooit haar vriendje zijn, maar er is absoluut geen enkele legitimiteit van de geruchten, vooral die met Jacob Artist. De knappe Glee-ster ontmoette Erin op de set van After the Dark (ook bekend als The Philosophers), een indiefilm met Bonnie Wright en Rhys Wakefield.

Na het maken van de film in Indonesië, bouwde Erin een extreem hechte relatie op met zowel Bonnie als Jacob. Tot op de dag van vandaag brengen ze heel veel tijd samen door, en gezien hoe dicht Erin bij Jacob lijkt te zijn op veel van haar Instagram-foto's, heeft de pers natuurlijk gedacht dat ze samen zijn. Dat zijn ze niet.

Hetzelfde geldt voor Pedro Pascal… ja, DIE Pedro Pascal. De twee hebben talloze foto's samen op Instagram, die dateren uit 2014. Op hun vroegste foto zit Erin in een woonkamer met Pedro en beschreef hem als haar "favoriete persoon". De twee zijn ook aanhankelijk met elkaar op Twitter. Maar er lijkt echt geen enkel bewijs te zijn dat de twee ooit met elkaar zijn uitgegaan. Als er één ding duidelijk is, is het dat Erin veel tijd doorbrengt met een heleboel extreem knappe vrijgezellen.

Erin Moriarty is verliefd op Drake

Hoewel Erin misschien niet met haar The Boys-co-ster uitgaat, is er één beroemdheid waar ze duidelijk geen probleem mee heeft… en dat is Drake. Ja, Erin Moriarty is enorm verliefd op de Canadese Degrassi-ster en rap-megastar.

Vlak voor de pandemie beweerde Erin dat zij en Drake elkaar volgen op Instagram. Ze gaf toen toe dat ze wacht op de dag dat hij in haar DM's "glijdt". Ook Lilly zei dat ze verliefd was op Drake en dat ze in de zijne gleed. Hoewel er niets gebeurde, kreeg ze wel een reactie van hem. Erin was duidelijk erg jaloers. Maar behalve dit talkshow-moment lijkt er geen verband te zijn tussen Erin en Drake. Als Drake ooit in Erin's DM's terechtkwam en ze positief reageerde, zou ze waarschijnlijk een van de meest gehate vrouwen in Hollywood worden omdat ze zijn genegenheid verdiende.

Voorlopig lijkt het erop dat Erin Moriarty vrijgezel is en absoluut geen relatie heeft met Antony Starr. Maar aangezien The Boys een succes blijft, je weet maar nooit, kan er een romance opbloeien… Maar misschien zal Drake hem voor zijn.

Aanbevolen: