De waarheid over de gecompliceerde relatiestatus van Madelyn Cline

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatiestatus van Madelyn Cline
De waarheid over de gecompliceerde relatiestatus van Madelyn Cline
Anonim

Outer Banks is een behoorlijk grote hit sinds het onlangs werd uitgebracht op Netflix. Bovendien houden mensen van elk moment van Madelyn Cline en Chase Stokes op het scherm. Beide acteurs werden geprezen om hun chemie op het scherm, en het lijkt erop dat deze twee begonnen te daten toen ze hetzelfde opmerkten. Fans hielden van hun relatie, maar het lijkt erop dat er iets mis is gegaan. Dus wat gebeurde er? Laten we eerst eens kijken naar de acteercarrière van Madelyn.

De 24-jarige actrice is een echte rebel, maar heeft een vermogen van $ 500.000 vergaard. Ze was dapper genoeg om te stoppen met studeren en naar Los Angeles te verhuizen om haar acteerambities te volgen tegen de wensen van haar ouders in. Voordat ze werd gecast om de Kookprinses te spelen, verscheen Madelyn Cline in een paar tv-shows, waaronder Stranger Things. Haar personage Tina was een van de meisjes die Billy in seizoen twee op school uitcheckten. Cline speelde ook in het drama Boy Erased uit 2018 naast Nicole Kidman en Russell Crowe. In 2021 deelde Madelyn het grote scherm met Naomi Watts in This Is the Night. Hier is alles over het liefdesleven en de gecompliceerde relatiestatus van Madelyn Cline.

De waarheid over Madelyn Cline en haar 'Outer Banks' co-ster Chase Stokes' relatie

In een show zijn als twee afzonderlijke acteurs moet moeilijk zijn, vooral als ze zoveel chemie hebben. Madelyn en Chase speelden geliefden en kijkers kunnen in de scènes van seizoen één zien dat ze echt iets speciaals hebben, zelfs buiten acteren. Het paar hield duidelijk van elkaar. Dit gebeurt de hele tijd op shows: Castmates komen heel dichtbij op het scherm en halen het vervolgens van het scherm. Op Riverdale hebben Cole Sprouse en Lili Reinhart bijvoorbeeld ongeveer twee jaar een relatie gehad nadat ze tijdens het eerste seizoen van de serie op het scherm hadden gedate. In het geval van Madelyn en Chase lijkt het erop dat ze rond april 2020 begonnen te daten, kort nadat de opnames van het eerste seizoen waren afgerond.

Ze hielden het vervolgens een paar maanden geheim tot juni van datzelfde jaar toen ze het aan de wereld aankondigden. Chase deelde een prachtige foto van de twee die samen op een strand zaten en een romantisch diner hadden met het bijschrift "cats outta the bag". Ze waren gelukkig samen en fans konden er geen genoeg van krijgen. Kijkers waren overal op de sociale media-pagina's van het paar die foto's van hen leuk vonden en, over het algemeen, gewoon genoten van het feit dat de acteurs samen waren. Helaas lijkt het erop dat het niet zo lang duurde tussen de twee.

Waarom zijn Chase Stokes en Madelyn Cline uit elkaar gegaan?

Madelyn Cline kwam in de eerste maanden van 2021 uit en vertelde over de uitdagingen die kwamen kijken bij het filmen van het tweede seizoen van Outer Banks. De actrice gaf toe dat zij en Chase heel bewust waren om de relatie op geen enkele manier de show te laten beïnvloeden. Madeline Klein zei tegen Elle magazine: "Voordat we de eerste dag voet op de set zetten, zeiden we: 'Hé, laten we hierover praten en grenzen stellen voordat we teruggaan, want er zijn zoveel mensen die het kan beïnvloeden.' En daar heb ik een hekel aan. Dat zou ik helemaal niet willen." Ze voegde eraan toe: "wanneer er een persoonlijk probleem is, vooral tussen ons twee, brengen we het niet naar het werk. Omdat het afleidt." Helaas kondigde het paar vlak voor de opnames van het derde seizoen aan dat ze niet meer samen waren.

Madelyn Cline onthulde dat haar vroegere relaties 'giftig' waren

De actrice vond haar Outer Banks-ervaring heel bijzonder en niet alleen vanwege de baan. Madelyn vertelde Pronken: "Het voelde als een zomerkamp, eerlijk gezegd! Je hebt deze geweldige casting voor iedereen, en dan zet je ons op een leuke locatie, en het voelt gewoon alsof de chemie en vriendschap op zo'n natuurlijke manier tot bloei zijn gekomen."

Aan de andere kant heeft Cline een grappig verhaal over hoe ze haar partner Chase Stokes op het scherm voor het eerst ontmoette. Chase benaderde haar in de lobby voor de auditie met een vreemd verzoek. Hij vroeg Madelyn op zijn rug te lopen omdat die na een lange vlucht hard gekraakt moest worden. Dus toen het duo werd uitgenodigd om hun tekst samen te lezen, vormden ze al een team.

Cline vond het erg belangrijk om haar relatie op het scherm met Stokes er respectvol en gelijkwaardig uit te laten zien. Het was ook een persoonlijke kwestie voor Madelyn, zoals ze in een interview met Glamour UK vertelde: "Ik kan voor mezelf spreken, ik heb veel giftige relaties meegemaakt en ik heb er veel van meegemaakt, zoals gaslighting, manipulatie - noem maar op! Voor jonge vrouwen is het heel belangrijk om te zien wat het betekent om een man te respecteren. Zelfs als het op een tv-show is, wil ik dat het in ieder geval een voorbeeld is, en Chase doet dat ook. Hij wilde om die barrières voor mannelijkheid te doorbreken, en hoe mannelijkheid eruit ziet in een personage."

Op dit moment weten fans niet zeker of de actrice met iemand anders aan het daten is. Als een merkwaardig feit, toen Madelyn jonger was, was ze enorm verliefd op Disney-ster Corbin Bleu.

Aanbevolen: