De waarheid over de relatiestatus van 'Glee'-ster Titus Makin Jr

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatiestatus van 'Glee'-ster Titus Makin Jr
De waarheid over de relatiestatus van 'Glee'-ster Titus Makin Jr
Anonim

Titus Makin Jr. kreeg zijn doorbraakrol in de populaire televisieserie Glee van Fox, waarin hij de rol van David speelde. David gaat naar de D alton Academy, is lid van de Warblers en is ook een van Blaine's goede vrienden (gespeeld door Darren Criss). Hoewel Titus misschien niet zoveel succes heeft gehad als veel van zijn mede-Glee-co-sterren, en Titus niet noodzakelijk een van de rijkste hoeft te zijn in vergelijking met zijn mede-Glee-co-sterren, is hij erin geslaagd om het heel goed voor zichzelf te doen. In 2011 speelde Titus Makin Jr. Mickey O-Malley in A Cinderella Story - Once Upon a Time met in de hoofdrol Lucy Hale (wiens carrière is geëvolueerd sinds Pretty Little Liars eindigde) en Freddie Stroma. In 2018 kreeg Titus nog een tv-serierol in ABC's The Rookie die Jackson West speelde voordat hij in seizoen 4 werd vermoord. Zo kon Titus zijn aandacht op zijn muziekcarrière richten.

Terwijl Titus Makin Jr. enig succes op het scherm heeft gevonden, leeft hij buiten het scherm een meer besloten levensstijl. Hij post niet vaak op zijn sociale media-pagina's, dus niemand weet echt wat hij op een vrije dag doet. Een ding dat velen ook niet weten, is wat zijn relatiestatus is, speculatie is dat hij getrouwd was en andere geruchten geloven dat Titus homo zou kunnen zijn. Lees verder om meer te lezen over Titus Makin Jr. en om de waarheid over zijn relatiestatus te leren kennen.

De voormalige relatie van Titus Makin Jr. brengt fans in de war

Titus Makin Jr. houdt een zeer laag profiel op sociale media en blijft buiten de publieke belangstelling. Toen Titus een relatie had, is hij erin geslaagd het publiek met succes in verwarring te brengen over zijn relatiestatus. In 2011 had Titus Makin Jr. een relatie met actrice Camille Bright. In sommige interviews zal Titus over Camille praten als zijn vriendin, en Camille zal Titus in interviews hebben besproken als haar vriend. Andere keren heeft Titus naar Camille verwezen als zijn vrouw, wat velen in verwarring bracht. Fans geloofden dat Titus Makin Jr. en Camille Bright in het geheim trouwden, maar die geruchten duurden niet lang, want kort later ging het gerucht dat ze uit elkaar waren gegaan.

In 2014 tweette Titus Makin Jr. een foto van hem met een andere vrouw, met als onderschrift 'Filmtijd met de vrouw'. Dit bracht weer de huwelijksspeculatie naar boven dat Titus opnieuw zou trouwen, maar deze keer met de vrouw op de foto en niet met Camille Bright.

Geruchten die speculeren dat Titus Makin Jr. homoseksueel zou kunnen zijn

Speculatie dat Titus Makin Jr. misschien homo is, begon toen zijn personage in The Rookie, Jackson West. In de show ontmoet Titus' personage Jackson Sterling Freeman (gespeeld door Daniel Lissing) in seizoen 2, aflevering 9 ("Breaking Point") en ze ontwikkelen een zeer stabiele relatie. Dat is tot seizoen 3, aflevering 7 ("True Crime") wanneer Jackson erachter komt dat Sterling tegen hem heeft gelogen over zijn verleden en "hun eigen weg gaan.”

Titus' portret van een homoseksuele man in ABC's populaire drama-televisieserie overtuigde kijkers ervan dat hij in het echte leven misschien homo is. Ook al heeft Titus een fenomenale afbeelding gemaakt door een homoseksueel personage te spelen, dat betekent niet noodzakelijk dat hij homo is, net zoals iemand die misschien homo is vaak iemand speelt die hetero is, betekent dit niet dat die persoon homo of biseksueel is. Titus Makin Jr. die de rol van Jackson West speelt, is de kans voor The Rookie om de LGBTQ+-gemeenschap positief te vertegenwoordigen.

Terwijl Titus misschien niet de rol speelde van iemand die homo is in zijn breakout-show Glee, zijn tegenspeler, wijlen Naya Rivera die Santana Lopez speelde in Glee. Santana verstopte zich vele afleveringen in de kast voordat ze besloot uit de kast te komen. Deze rol gaf Naya de eer om jonge vrouwen binnen de LGBTQ-gemeenschap te vertegenwoordigen. Titus moet zijn seksualiteit nog ontkennen of bevestigen, of hij nu homo is of niet, fans kunnen het er allemaal over eens zijn dat Titus Makin Jr. een zeer getalenteerde acteur en muzikant is.

Waar staat de relatiestatus van Titus Makin Jr nu?

Fans waren geschokt en bedroefd door de aankondiging dat Titus Makin Jr. The Rookie zou verlaten nadat zijn personage uit de show was vermoord. Titus heeft echter de beslissing genomen om de show te verlaten, zodat hij zijn muziekcarrière kan voortzetten onder zijn artiestennaam "Butterfly Ali."

Sinds hij The Rookie heeft verlaten, heeft hij ook gastoptredens gedaan in een andere televisieserie en is hij gaan schitteren in korte films. Hij speelde luitenant Adam Barlow in de populaire televisieserie van CBS, NCIS: Hawaii, en speelde Jerry Butterfly in de korte film Aliens on Halloween uit 2021. Hij zal ook de hoofdrol spelen in een andere korte film Pool Service, Inc, waarin hij de rol van Xavier speelt.

Wat betreft de relatiestatus, het lijkt er niet op dat Titus Makin Jr. homo is, hij speelde alleen een homoseksueel personage in The Rookie. Het is echter ook mogelijk dat Titus vrijgezel is en dat de vrouw over wie hij op Twitter tweette, zijn vriendin is of een goede persoonlijke vriend die hij "zijn vrouw" noemde om zijn volgers doelbewust in verwarring te brengen. Dit is te geloven omdat Titus nog geen commentaar heeft gegeven op of nog meer afbeeldingen van dezelfde vrouw heeft geplaatst sinds de afbeelding in 2014. Natuurlijk wil hij dat deel van zijn leven misschien privé houden, zoals veel beroemdheden doen (zanger Taylor Swift en acteur Joe Alywn houdt bijvoorbeeld hun relatie privé). Als hij echter een relatie had of getrouwd was met een speciale dame, zou Titus Makin Jr. naar iemand verwijzen als zijn "vrouw" of "meisje" of hij zou een lied kunnen schrijven over de persoon die hij ziet (Taylor Swift heeft geschreven meerdere nummers over Joe Alwyn, en ze hebben elkaar bijvoorbeeld genoemd in interviews).

Teruggaand naar de tijd dat Titus Makin Jr. en Camille Bright een relatie hadden, hadden ze zelf een privérelatie. In interviews sprak het paar echter wel over elkaar en toen die relatie uit de hand liep, is er geen andere vrouw geweest waar Titus Makin Jr. over heeft gesproken. De enige vrouw die hij heeft genoemd sinds Camille Bright is degene over wie hij in 2014 tweette, maar er is geen melding gemaakt van dezelfde vrouw of enig ander bewijs dat Titus Makin Jr.is waarschijnlijk single.

Aanbevolen: