Deze 'Friends'-gastster verontschuldigde zich tegenover Jennifer Aniston voor zijn slechte gedrag op de set

Inhoudsopgave:

Deze 'Friends'-gastster verontschuldigde zich tegenover Jennifer Aniston voor zijn slechte gedrag op de set
Deze 'Friends'-gastster verontschuldigde zich tegenover Jennifer Aniston voor zijn slechte gedrag op de set
Anonim

Tijdens de 10 seizoenen had Friends een behoorlijke run, vol met memorabele momenten. Niet alleen waren de zes belangrijkste tv-programma's in die tijd, maar ze hadden ook een aantal iconische gaststerren gedurende de hele run.

Niet elke gastster had een positieve ervaring. We zullen de andere kant van de medaille bekijken, met enkele ongemakkelijke gastcameo's. Daarnaast zullen we een gastrol bekijken die erg onbeleefd was tegen de cast, zozeer zelfs dat hij zich jaren later verontschuldigde bij Jennifer Aniston. We zullen zijn kant van het verhaal uitleggen en waarom hij zo reageerde backstage.

Het was niet de enige keer dat Jennifer Aniston te maken had met een onhandige gastster op vrienden

Friends had gedurende het decennium een aantal van de beste gaststerren. Fanfavorieten zijn normaal gesproken Brad Pitt, Bruce Willis, Julia Roberts en Reese Witherspoon, om er maar een paar te noemen. Ja, het is nogal een lijst met sterren.

Het was echter niet allemaal geweldig, vooral niet voor Jennifer Aniston die samen met haar ex-vriend Tate Donovan in de sitcom verscheen. De acteur speelde de rol van Joshua en twee hadden een korte date in de show. Hoewel de dingen in werkelijkheid een stuk gecompliceerder waren buiten de camera, omdat ze net uit elkaar waren gegaan.

Donovan zou in latere interviews onthullen dat hij de rol op zich nam als een kans om Aniston terug te krijgen. Hij leerde echter snel dat dit niet het geval zou zijn en in plaats daarvan kreeg hij te maken met een ernstig liefdesverdriet.

Hij herinnert zich het moment: 'Hé, zou je zes afleveringen van de show willen doen?' En ik had zoiets van 'misschien zou het goed zijn om door deze breuk heen te werken.' Het was verschrikkelijk. Het was zo zwaar, man. Ik herinner me dat ik net terugging naar mijn kleedkamer en gewoon aan het huilen was, zei Donovan.

Hij hield het op zijn minst bij elkaar op de set en slaagde erin er professioneel over te doen. Dat was niet voor iedereen het geval, vooral niet voor een bepaalde gastster uit seizoen 1.

Jennifer Aniston riep Fisher Stevens uit voor zijn gedrag tijdens seizoen 1

Tijdens seizoen één was de toekomst van Friends nog onbekend en in werkelijkheid verwachtte niemand dat de show zou exploderen in vergelijking met de manier waarop het deed. Seizoen één zag een paar gastcameo's, waaronder Fisher Stevens die de rol speelde van Phoebe Buffay's (gespeeld door Lisa Kudrow) psychiatervriendje. Tijdens zijn verschijning wreef hij de vrienden de verkeerde kant op met zijn beoordelingen, maar het bleek dat hij ook achter de schermen onaangenaam was, volgens Jennifer Aniston.

Samen met Howard Stern herinnerde ze zich dat ze samen met de acteur werkte. "Het was alsof ze gewoon te 'boven' stonden om in een sitcom te zitten. En ik herinner me dat toen we een netwerkdoorloop aan het doen waren, het netwerk en de producenten alleen maar lachten."

"En deze persoon zou zeggen: 'Luister naar ze, lach gewoon om hun eigen grappen. Zo dom, niet eens grappig."

Jennifer zou verder onthullen dat ze in de war was door zijn gedrag, gezien de positieve sfeer op de set, waarbij iedereen met elkaar overweg kon. Als Stevens in de latere seizoenen was verschenen, zou het misschien anders zijn geweest. De acteur besprak zijn gedrag en gaf toe dat hij volledig ongelijk had.

Fisher Stevens gaf toe dat zijn houding niet de beste was

Het is zijn verdienste dat Fisher Stevens onthulde dat zijn houding achter de schermen niet de beste was tijdens zijn optreden. De acteur verklaarde dat het misschien zenuwen waren, aangezien hij nog nooit eerder in een sitcom was verschenen. In werkelijkheid was het een nieuwe wereld en omgeving, samen met het feit dat hij op dat moment echt niet wist wat Friends was.

"Op dat moment in mijn carrière had ik nog nooit eerder een sitcom gedaan. Ik had nog nooit van Friends gehoord omdat het nog maar het begin van de show was en ik op dat moment niet veel tv keek."

Stevens zou verder zeggen dat hij niet blij was met het feit dat de show ook zijn regels op het laatste moment volledig veranderde, ondanks het feit dat hij eerder andere regels had onthouden. Dit was iets dat de show meestal deed, zich voedend met de reactie van het publiek.

Uiteindelijk bood Fisher zijn excuses aan de cast aan voor zijn gedrag, inclusief Jennifer Aniston. Met dank aan de acteur voor het erkennen dat hij ongelijk had. Maar uiteindelijk werd hij nooit meer uitgenodigd…

Aanbevolen: