Alles wat we weten over de relatie van '90 Day Fiance' Star Big Ed met Liz Woods

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van '90 Day Fiance' Star Big Ed met Liz Woods
Alles wat we weten over de relatie van '90 Day Fiance' Star Big Ed met Liz Woods
Anonim

Big Ed debuteerde voor het eerst op het scherm toen hij verscheen op 90 Day Fiancé en werd meteen het onderwerp van gesprek. Ondanks zijn inspanningen slaagde hij er niet in om het bij Rosemarie Vega te houden, en ze gingen uiteindelijk uit elkaar na een explosieve scène op de camera. Hij nam vervolgens deel aan de spin-offserie van de show, 90 Day: The Single Life, en deze keer lijkt zijn datinggeluk ten goede te zijn veranderd.

Zijn relatie met Liz Woods stond voorop en ze trokken meteen een enorme schare fans aan. Terwijl ze hun datingervaring doormaakten, gingen ze door een reeks ups en downs, en uiteindelijk bevonden ze zich midden in een breuk die de doodskus voor hun relatie leek te zijn. Ze schokten fans door te herenigen en dat leidde tot nog meer drama om op af te stemmen…

10 Big Ed ontmoette Liz een paar maanden na een rommelige breuk

Hindsight is 20/20 en Big Ed realiseert zich nu dat hij misschien te snel in de dingen is gesprongen met Liz Woods. Ze waren allebei net uit een rommelige relatiebreuk gekomen en die van Big Ed ontvouwde zich toevallig voor de camera's. Het was slechts negen maanden na zijn slordige, dramatische breuk met Rosemarie Vega, dat hij Liz Woods ontmoette en besloot de liefde opnieuw te proberen.

9 Het was liefde op het eerste gezicht voor Ed

Misschien is een van de redenen waarom Big Ed een relatie met Liz aanging, het feit dat hij zich vanaf het begin ongelooflijk tot haar aangetrokken voelde. Toen Ed in zijn favoriete restaurant in San Diego was, was de 28-jarige Liz Woods destijds de serveerster, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Ed zegt dat de aantrekkingskracht onmiddellijk was en beschrijft zijn aanbidding door te zeggen; Ik hield van haar ogen, ik hield van haar haar, ik was geboeid. Ik hield van, weet je, om bij haar in de buurt te zijn.”

8 Ed geeft toe dat hij te snel beweegt

Nadat hij Liz had ontmoet en meteen een overweldigende aantrekkingskracht op haar voelde, was Ed doodsbang dat deze nieuwe schoonheid die voor hem stond hem zou bevrienden. Het resultaat was dat hij snel de lat hoger legde en duidelijk maakte dat zijn bedoelingen ver buiten het domein van vriendschap lagen. Ed geeft toe dat hij heel snel met Liz omging en dat hij misschien te sterk overkwam.

7 Ze zijn weer aan, weer uit geweest

Big Ed en Liz Woods zijn met elkaar uitgegaan, uit elkaar gegaan, weer uitgegaan, weer uit elkaar gegaan en hebben die cyclus een paar keer herhaald. Hun knipperlichtrelatie was vermakelijk voor fans, maar eiste echt een tol van hen beiden omdat ze worstelden met hun dynamiek. Na in totaal acht scheidingen leek het erop dat deze relatie voorgoed voorbij was… totdat het niet meer was…

6 Big Ed wordt verbaal beledigend… en wordt betrapt

Big Ed werd beschuldigd van het verbaal uitschelden van Liz, en te midden van zijn poging om de beschuldigingen te ontkennen, werd een telefoongesprek tussen het paar gelekt. De beschuldigingen van verbaal geweld waren moeilijk te ontkennen nadat fans een gesprek hoorden waarin Big Ed Liz voortdurend uitscheldte en kleineerde. Ze deed een aantal pogingen om hem te kalmeren en voedde zich bewonderenswaardig niet met de razernij, maar het verbale geselen dat Big Ed uitdeelde was onmiskenbaar duidelijk voor fans. Sommigen riepen zelfs op tot TLC om zijn contract onmiddellijk te beëindigen, en er begon een petitie te circuleren.

5 Big Ed en Liz herenigd over een hond

Fans dachten dat hun relatie voorgoed voorbij was, maar toen de hond van Big Ed stierf, leidde de situatie tot een verder gesprek tussen Ed en Liz. Het was geen geheim dat Big Ed dol was op zijn hond genaamd Teddy, en nadat Teddy op tragische wijze was overleden, reikte Liz haar medeleven uit. Dit cultiveerde meer conversatie en het paar werd herenigd na het overlijden van zijn pup.

4 Ze steken hun vlam weer aan en Big Ed stelt de vraag

Big Ed vroeg Liz of hij haar 'voor altijd' was en ze bevestigde hem door toe te geven dat hij dat was. Ed voelde hetzelfde en had veel schuldgevoelens omdat hij Liz niet had behandeld zoals hij had moeten doen. Met een belofte voor verandering, hebben Ed en Liz hun romance nieuw leven ingeblazen en hun relatie een nieuwe kans gegeven. Bijna onmiddellijk stelde Big Ed de vraag en de twee waren verloofd.

3 Vieringen gebeuren weg van de camera's

Na alle ups en downs die ze hadden meegemaakt, lieten Big Ed en Liz Woods de camera's en het drama achter zich en gingen samen op vakantie om hun verloving te vieren. Liz was opgetogen tijd met Ed door te kunnen brengen zonder dat iemand naar hen keek en foto's van hen nam, en het paar keerde terug en voelde zich dichterbij dan ooit, en klaar om de volgende stappen te zetten naar hun toekomst als getrouwd stel.

2 Ze beweren dat het lot een hand heeft gespeeld

Liz heeft onthuld dat hun toekomstige huwelijk eigenlijk vooraf bepaald is door het lot, bewerend dat grotere krachten achter haar verbintenis met Big Ed stonden. Ze heeft het verhaal verteld van het vangen van een boeket op een bruiloft, gedurende welke tijd ze meteen wist dat het een 'teken' was dat ze binnenkort met Ed zou trouwen, en dat hij inderdaad haar was; 'nog lang en gelukkig.'

1 Big Ed en Liz haasten zich niet met huwelijksplanning

Na zo'n tumultueuze relatie en een reeks hartverscheurende momenten, hebben Ed en Liz besloten om een tijdje in deze gelukkige, verloofde staat te leven en zich niet te haasten met het plannen van hun bruiloft. Ze zijn allebei vastbesloten om vooruit te gaan en door het gangpad te lopen, maar het eigenlijke huwelijksplanningsproces wordt een tijdje op ijs gezet. Liz zegt dat ze hun plannen snel genoeg zullen oppakken, maar voor nu kijken ze zalig uit naar hun opwindende toekomst, zonder de grote stappen voor het plannen van een bruiloft die daarna komen.

Aanbevolen: