Wat er echt is gebeurd tussen DJ Akademiks en zijn ex-vriendin

Inhoudsopgave:

Wat er echt is gebeurd tussen DJ Akademiks en zijn ex-vriendin
Wat er echt is gebeurd tussen DJ Akademiks en zijn ex-vriendin
Anonim

DJ Akademiks, ook bekend als Livingston Allen, is een Jamaicaanse youtuber. Hij maakt satirische video's waarin maatschappelijke kwesties en nieuwsverhalen worden besproken op een luchtige, bijna spottende manier. Hij becommentarieert regelmatig grote rappers en de hiphopgemeenschap, waarbij hij zich ook verdiept in zijn eigen perspectief en gedachten die rond geruchten draaien. Hij heeft meer dan 2,4 miljoen abonnees, meer dan 2600 video's en bijna 1,2 miljard videoweergaven in totaal.

Maar heb je je ooit afgevraagd wat er is gebeurd tussen hem en zijn ex, die hij beschuldigde van 'macht achterna zitten' en zijn successen uitlokken? Laten we er op ingaan.

Hoe DJ Akademiks en Angelica Ggx elkaar ontmoetten

Angelica Ggx is een Instagram-ster met meer dan 310.000 volgers op het sociale-mediaplatform. DJ Akademiks en Angelica ontmoetten elkaar over een stream. Hij belde haar voor een interview, en nadat ze er twee via facetime hadden voltooid via twitch, besloten ze elkaar persoonlijk te ontmoeten.

"Het was een chemie als geen ander." zei Angelica Ggx in een interview in 2019 met DJLouieStylesTV.

Sindsdien waren ze onafscheidelijk en het paar begon te daten op 1 november 2017. De ware aard van hun relatie werd onthuld via een 30 minuten durende Instagram-livesessie uitgevoerd door Angelica op 28 december 2018.

DJ Akademik's vermeende mentale en fysieke mishandeling van Angelica Ggx

In de Livestream bespreekt ze dat hun jarenlange relatie achter gesloten deuren 'mentaal en fysiek gewelddadig' was, waardoor ze het uitmaakte met hem. Ze zegt dat haar zorg voor hem duidelijk was doordat ze loyaal en lief was, voor hem schoonmaakte, zijn was deed en voor hem kookte. Ze zei dat ze alles was wat een man zou willen in een vrouw, in overeenstemming met wat haar moeder haar had geleerd.

Helaas vertelt Angelica dat deze inspanning en loyaliteit niet zijn teruggekeerd.

Ze lag in het ziekenhuis vanwege een ernstige depressie. Ze voelde zich verloren, onzeker over de oorzaak van haar ongeluk. In de tijd van haar ziekenhuisopname kreeg ze de hulp die ze nodig had, kreeg ze adequate therapie en hulp om zichzelf weer te vinden. Maar DJ Akademiks was er niet voor haar.

"Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen en hij heeft me niet bezocht of gebeld. Toen ik hem belde en hem vroeg me op te halen, deed hij dat niet. Hij bleef gewoon thuis Fortnite spelen. Het was dat moment waarop ik dacht: 'Yo, ik hou zoveel van hem, maar op dit moment ben je gewoon klaar.'" Zei ze.

DJ Akademiks werd ervan beschuldigd een bedrieger en roofdier te zijn

Angelica heeft DJ Akademiks ook beschuldigd van vals spelen en roofzuchtig gedrag, waarbij ze alleen op vrouwen azen als ze onder invloed zijn van alcohol, te zwaar dronken om zich volledig bewust te zijn van hun acties en beslissingen.

“Elk meisje dat in de buurt van AK is geweest, zal dit ook zeggen. Hij zal je niet aanvallen totdat hij je dronken heeft. Punt leeg. Periode. Hij zal elke vorm van seksuele activiteit initiëren tot nadat je dronken bent. Dat is gewoon zo pervers voor mij.”

Angelica stelt ook dat een vrouw haar sms'te terwijl ze nog een relatie hadden en haar vertelde dat ze onlangs geslachtsgemeenschap had met DJ Akademiks. Ze besprak zelfs de mogelijkheid dat de vrouw zwanger zou zijn.

Angelica Ggx
Angelica Ggx

Ze sprak meer over wat er gebeurde op 25 februari 2019 in een interview met Louie Styles voor DJLouieStylesTV op youtube. Ze verdiepte zich in de strijd om meerdere vrouwen DJ Akademiks te laten slaan in pogingen om met hem in contact te komen, ondanks het feit dat ze wist dat hij een relatie met haar had. Ze merkte ook op dat toen ze op zijn telefoon ging, ze 5-6 video's van andere vrouwen vond, waaronder Instagram-ster Celina Powell.

Celina ging in december 2018 live op Instagram om DJ Akademiks te ontmaskeren voor het zwanger maken van Angelica Ggx. Noch DJ noch Angelica heeft het gerucht bevestigd noch ontkend. Dit zorgde echter voor een rivaliteit tussen Angelica en Celina, waarover ze meer vertelt in het interview met Louie Styles.

Ze noemt haar een copycat, van esthetiek tot persoonlijkheid. Ze beschuldigt Celina van het kopiëren van haar haarkleur, spraak en meer.

"Ze wil gewoon mij zijn." zei Angelica Ggx in een interview in 2019 met DJLouieStylesTV.

Angelica zou DJ Akademiks hebben bedreigd

Eind 2019 merkte DJ Akademiks op dat hij Angelica inderdaad goed behandelde, maar ze viel hem aan, vernielde het huis waar hij huur voor haar had betaald om in te wonen en probeerde hem oprecht te vermoorden.

Op zijn twitch Livestream deed hij een rondleiding door zijn huis en liet hij de schade zien die Angelica had aangericht, inclusief kapotte deuren en verschillende inkepingen in de muren van het mes. Sommige fans die later naar de stream keken, merkten op dat ze DJ Akademiks tegen Angelica hoorden schreeuwen om naar buiten te gaan en zijn huis te verlaten.

"Shorty kwam op me af met een mes… Ik rende als een eikel. Geen leugen, Angelica probeerde me te vermoorden, ik maak geen grapje, ze kwam hier binnen met twee messen." Zei DJ Akademiks in een interview in 2019 voor Hot Award Hip-hop.

Dus wat vind je van de hele situatie? Denk je dat het puur een giftige relatie is die nog zuurder is geworden?

Misschien was de internetster DJ Akademiks een gewelddadige partner met roofzuchtige neigingen? Misschien is het zelfs zo dat Angelica Ggx loog over wat er gebeurde in haar 30 minuten durende stream om in de schijnwerpers te staan voor de release van haar aankomende muziek. Het komt allemaal neer op perspectief.

Aanbevolen: