Waarom werd 'Our Little Family' van TLC geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Waarom werd 'Our Little Family' van TLC geannuleerd?
Waarom werd 'Our Little Family' van TLC geannuleerd?
Anonim

De TLC-serie 'Our Little Family' werd een hot topic rond dezelfde tijd als andere realityshows waarin kleine mensen centraal stonden. Maar terwijl sommige van die shows een waanzinnige lange duur op reality-tv hadden, was deze na slechts twee uit de lucht.

Hoewel 'Little People, Big World' in zijn 22e seizoen is en 'The Little Couple' er 14 had, om nog maar te zwijgen van '7 Little Johnstons' in zijn 8e seizoen, lijkt het vreemd dat 'Our Little Family ' duurde niet eens half zo lang.

Wat is er gebeurd en waarom is de show afgelopen?

Was 'Our Little Family' een populaire show?

Toen TLC 'Our Little Family' voor het eerst ontwikkelde, was het een beetje een verrassingsproject. Een van de meest interessante dingen aan de show is dat producenten oorspronkelijk niet specifiek op zoek waren naar een klein gezin, maar naar iemand in een specifiek vak.

Maar het eerste seizoen was een enorme hit en het eerste seizoen had 1,7 miljoen kijkers per aflevering. Die hoge rating leverde het een toppositie op in zijn tijdslot, zegt Premiere Date. Nadat TLC zag hoe succesvol het eerste seizoen was, planden ze prompt een tweede.

Het tweede seizoen leek ook een succes en fans leerden nog meer over de familie Hamill te weten. Maar toen het schijnbaar abrupt werd geannuleerd na de 17e aflevering, waren fans teleurgesteld.

Waarom heeft TLC de familie Hamill gedumpt, vooral na alle moeite die ze hebben gedaan om de familie Hamill geschikt te maken voor filmopnamen?

Waarom heeft TLC 'Our Little Family' geannuleerd?

De vraag waarom TLC 'Our Little Family' heeft geannuleerd, heeft geen eenvoudig antwoord. Maar er is veel gespeculeerd over de redenen voor het einde van de show, inclusief enkele opmerkingen van Dan Hamill zelf.

Na het tweede seizoen van de show, in 2016, zei Dan Hamill dat hij "nog steeds hoopvol" was dat de show voor een derde seizoen zou worden verlengd. Hij merkte op, "kan het niet beloven", maar dat de familie net zo hoopvol was als de fans waren over de vernieuwing van de show.

Niet lang daarna maakte TLC echter stilletjes een einde aan de show en ging verder. De Wikipedia-pagina voor de show citeert niet eens het aantal kijkers of enige redenering voor het einde van de show. Het lijkt echter duidelijk dat het niet de familie Hamill was die de zaak beëindigde.

In interviews legden zowel Michelle als Dan uit dat de regeling goed uitpakte voor hun gezin en dat ze zich in het eerste seizoen realiseerden dat "het [ze] geen filters opzette" voor de kijkers. Het lijkt erop dat hun show authentiek was, zij het gecontroleerd op een manier waarmee het gezin kon werken; hun toenmalige kleuter Jack had strikte filmuren, dus hij had tijd om gewoon 'kind te zijn'.

Dan merkte zelfs op dat de kinderen graag afleveringen van de show keken om speciale momenten in hun leven te onthouden. Maar was TLC net zo blij met het resultaat van de show als de familie?

Sommigen suggereren dat TLC niet blij was met de show

Sommige fans hebben gespeculeerd dat de show niet genoeg drama bood voor kijkers. Hoewel Michelle en Dan allebei zeiden dat ze het gevoel hadden dat het filmen hun leven niet te veel verstoorde, en ook niet te veel drama maakte van verschillende situaties, was dat misschien het probleem.

Als je denkt aan andere TLC-shows met veel meer drama, is het mogelijk dat het netwerk besloot dat de Hamill-familie niet had wat nodig was om een langlopende show zoals de Roloffs te worden. De familie Roloff heeft tenslotte veel meer meegemaakt omdat ze tijdens het filmen een familieboerderij bezaten (die Matt nu alleen bezit).

Er is ook het feit dat 'Our Little Family' alle conventionele reality-tv-elementen miste, zoals huwelijksproblemen of roddelende familieleden of iets anders om de show aan het einde van elke aflevering tot een cliffhanger te maken.

Feel-good familieshows zijn misschien TLC's 'ding', maar misschien waren ze op zoek naar meer drama dan de Hamills aanboden.

Komt 'Our Little Family' terug op tv?

Oorspronkelijk was de familie Hamill ongerust over het aanmelden voor de serie. Ze hadden bedenkingen over hoe de show hun kinderen en hun leven in het algemeen zou beïnvloeden. Maar het leek erop dat ze zich na verloop van tijd meer op hun gemak gingen voelen met niet alleen camera's in de buurt, maar ook fans.

Wat er echter gebeurde na de show, is dat het leven schijnbaar weer normaal werd.

Het lijdt geen twijfel dat Michelle en Dan Hamill nog steeds vaak worden herkend als ze in het openbaar uitgaan. TLC heeft immers een behoorlijk bereik. Maar hebben ze plannen om terug te keren naar reality-tv?

Het lijkt erop dat de Hamills misschien bereid zijn om terug te keren, maar tegelijkertijd kunnen er enkele geheimen achter de schermen zijn die betekenen dat ze nooit meer naar het kleine scherm zullen terugkeren.

Aanbevolen: