Waarom werd 'The Wonder Years' van Fred Savage geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Waarom werd 'The Wonder Years' van Fred Savage geannuleerd?
Waarom werd 'The Wonder Years' van Fred Savage geannuleerd?
Anonim

Tussen 1988 en 1993 boeide de show 'The Wonder Years' het publiek. Het verhaal van Kevin (Fred Savage) 'coming of age' was misschien een standaard sitcom-trope, maar het werkte.

Het werkte zo goed dat mensen zich vandaag de dag nog steeds afvragen wat er met de show is gebeurd, hoe de verhalen van de personages zijn geëindigd en wat de exacte reden was voor het einde van de show.

Wanneer eindigden 'The Wonder Years'?

De sitcom eindigde in 1993, en destijds was de finale behoorlijk dramatisch en episch voor televisienormen. Maar wat leidde tot de annulering van de show, na zo'n succesvolle run? Blijkbaar komt het neer op een drama dat naar verluidt op de set is gebeurd.

Hoewel Fred Savage in Hollywood bleef werken, zowel voor als achter de camera, was de annulering van 'The Wonder Years' een beetje een verontrustende tijd voor hem. Natuurlijk, hij groeide verder en had een succesvolle carrière.

Maar toen zijn tijd als Kevin ten einde liep, was het niet op een erg schone, leuke manier. In plaats daarvan waren er aantijgingen tegen Fred (evenals zijn tegenspeler) die hun beide carrières hadden kunnen verwoesten en toekomstige kansen zouden hebben geëlimineerd.

Een rechtszaak aangespannen over het einde van de show

Een klant die aan de show werkte, beweerde dat ze was lastiggevallen en zelfs aangevallen door Kevin (16) en zijn tegenspeler, Jason Hervey (20). Maar in een interview jaren later verklaarde de co-ster Alley Mills van de jongens dat de rechtszaak die tegen hen was aangespannen volledig ongegrond was.

Alley suggereerde zelfs dat de vrouw die de rechtszaak had aangespannen op de set in de problemen zat omdat ze haar werk niet had gedaan. Ze was ook om soortgelijke redenen van de set ontslagen.

Destijds, vertelde Mills, dacht ze dat het een grap was en dat het over zou waaien. Het lijkt grotendeels onder de radar te zijn verdwenen, waarschijnlijk vanwege het tijdperk waarin het gebeurde. In tegenstelling tot de huidige publiciteit rond intimidatiezaken, is die in 1993 misschien stil gehouden.

Heeft Fred Savage iemand lastiggevallen op de set?

Hoewel niet de hele cast van de serie zijn stem heeft laten horen (Alley merkte zelfs op dat ze er waarschijnlijk niet over had moeten praten, maar dat het zo lang geleden was dat iemand de lucht moest klaren), is het opmerkelijk dat er zijn tijdens zijn lange carrière geen andere beschuldigingen tegen Fred Savage geuit.

Hoewel dat geen garantie is dat hij nooit ongepast heeft gehandeld, suggereert het wel dat de beschuldigingen aan het begin van zijn run op 'The Wonder Years' misschien niet waar zijn. Hij werd zeker niet geannuleerd vanwege het vermeende incident, en er wordt tegenwoordig niet veel over de show gezegd.

Wat Fred betreft, hij ontmoette zijn vrouw, Jennifer Lynn Stone, en verwelkomde drie kinderen, terwijl hij in de industrie bleef werken.

Aanbevolen: