Is Brandon Thomas Lee close met zijn moeder Pamela Anderson?

Inhoudsopgave:

Is Brandon Thomas Lee close met zijn moeder Pamela Anderson?
Is Brandon Thomas Lee close met zijn moeder Pamela Anderson?
Anonim

Pamela Anderson werd beroemd dankzij haar vertolking van C. J. Parker in de actiedramashow Baywatch - een personage dat ze speelde van 1992 tot 1997. De actrice, die het record heeft voor de meeste Playboy-covers door wie dan ook (zij meer dan 100 keer op de internationale covers van Playboy heeft gestaan), staat bekend als een icoon uit de jaren 90. Tegenwoordig heeft Pamela Anderson echter de neiging om uit de schijnwerpers te blijven omdat ze een rustiger leven leidt.

Vandaag nemen we de relatie van Pamela Anderson met haar zoon Brandon Thomas Lee onder de loep. Is Pam dicht bij haar zoon, en wat heeft ze onthuld over hun relatie? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoeveel kinderen heeft Pamela Anderson?

Pamela Anderson en Mötley Crüe-drummer Tommy Lee trouwden op 19 februari 1995, nadat ze elkaar slechts vier dagen kenden. Op 5 juni 1996 werd hun eerste zoon Brandon Thomas geboren en op 29 december 1997 werd hun tweede zoon Dylan Jagger geboren. Pamela Anderson en Tommy Lee zijn in 1998 gescheiden, maar in de jaren 2000 hebben ze hun relatie weer even nieuw leven ingeblazen.

Op het moment van schrijven is hun oudste zoon Brandon 25 jaar oud. Aangezien hij opgroeide in de wereld van de rich and famous, is het niet verwonderlijk dat hij in de voetsporen van zijn ouders trad. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Brandon Thomas Lee 7 acteercredits - zijn meest opvallende projecten zijn Cosmic Sin, Sierra Burgess Is a Loser en Blackjack: The Jackie Ryan Story.

Wat reality-tv betreft, speelde Brandon Thomas Lee in de MTV-show The Hills: New Beginnings, die diende als een vervolg op The Hills. Helaas werd de show na slechts twee seizoenen geannuleerd, hoogstwaarschijnlijk vanwege de lage kijkcijfers.

Brandon Thomas Lee en Pamela Anderson's relatie

Pamela Anderson en Brandon Thomas Lee lijken vandaag zeker een geweldige relatie te hebben. De twee zorgen ervoor dat ze regelmatig quality time samen doorbrengen, en hoewel ze de neiging hebben om hun familierelatie privé te houden, werden Pam en Brandon in april 2022 gespot terwijl ze samen uit eten gingen in Manhattan. Degenen die The Hills: New Beginnings hebben gezien, weten dat Pamela Anderson ook in de show verscheen toen ze haar zoon bezocht tijdens een aflevering. Op basis van hun interactie is het veilig om te zeggen dat de twee een liefdevolle relatie hebben.

In een interview met de New York Post gaf Brandon Thomas toe dat zijn moeder nu "eleganter en chiquer is dan toen ze een jaren 80-bom was. Ik kleed mijn moeder al jaren aan", onthulde Brandon. "Ze zal het nooit toegeven. Soms laat ze een styliste naar het huis komen … en meteen nadat ze weg zijn, heb ik zoiets van: 'Dat draag je niet!' Ik geef niet om de onthullende dingen. Ik heb zoiets van: 'Je moet het veranderen.' Ze luistert naar me."

In een interview met The Howard Stern Show gaf Pamela Anderson toe dat het co-ouderschap van haar kinderen, Brandon en Dylan, niet gemakkelijk was, maar zij en Tommy Lee hebben geprobeerd hun best te doen. "We doen er alles aan om [bij elkaar in de buurt te zijn]", gaf Pamela toe. "Zelfs als we niet bij elkaar in de buurt kunnen zijn, zijn we in telefonische vergaderingen; we zorgen ervoor dat we verenigd zijn als we met onze kinderen praten. Tommy is stoer. Tommy wil dat ze geen verwende snotaapjes worden en wil dat ze werken en hard werken… We zijn volledig verenigd en hij is niet de vriend, hij is de vader."

In een interview met Parade in 2015 vertelde Pamela Anderson over haar ervaring met het opvoeden van kinderen als alleenstaande moeder. "Ik wil dat ze vrouwen respecteren. Ik zeg zelfs als het alleen voor mama is," zei Anderson. “Ik heb ze niet al te veel lichtende voorbeelden gegeven in ons persoonlijke leven. Ik worstel nog steeds met eigenwaarde en probeer mensen te repareren. Ik ben omringd door kapot speelgoed." Op de vraag wat haar kinderen haar geven, onthulde de actrice: "Respect, liefde, bewondering. Ze geloven in mij als geen ander. Ze kennen me. En lach om mijn gebreken. We zijn een hechte familie. Wij drieën - de magische driehoek." Aangezien Pamela Anderson niet de beste jeugd had, probeerde ze zeker haar kinderen veel meer te geven dan ze had.

Hoewel Brandon Lee Thomas niet per se een geweldige relatie heeft met zijn vader Tommy Lee, lijkt hij zeker heel close te zijn met zijn moeder Pamela Anderson. Ze praten echter zelden in het openbaar over elkaar en ze hebben de neiging om hun moeder-zoonrelatie buiten de schijnwerpers te houden.

Aanbevolen: