RHOP': Gizelle Bryant onthult dat ze 'casually dating' is

Inhoudsopgave:

RHOP': Gizelle Bryant onthult dat ze 'casually dating' is
RHOP': Gizelle Bryant onthult dat ze 'casually dating' is
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOP' van 24 oktober 2021 worden hieronder besproken! Gizelle Bryant ha alt de krantenkoppen nadat ze heeft onthuld dat ze weer op de markt is, maar haar grootste critici, haar drie dochters, veel over te zeggen tijdens de aflevering van vanavond. Hoewel Gizelle eindelijk vooruitgang heeft geboekt als het gaat om haar voortdurende vete met Karen Huger, lijkt het alsof ze zich meer zorgen hoeft te maken dan alleen de Grand Dame.

Hoewel The Real Housewives erom bekend staat altijd drama te brengen, lijkt het alsof Gizelle er niet aan kan ontsnappen, wat ze ook doet. Nadat ze officieel een einde heeft gemaakt aan Jamal Bryant, vertelt Gizelle over haar datinggeschiedenis met haar kinderen, en het lijkt erop dat het gesprek niet verloopt zoals ze had gedacht.

Tijdens de aflevering van vanavond onthult Gizelle niet alleen waar ze staat als het gaat om daten, maar ze krijgt ook een behoorlijke verrassing van haar drie dochters, Grace, Adore en Angel. Hoewel hun chat als een schok voor Gizelle kwam, waren fans niet in het minst verrast met wat ze te zeggen hadden als het gaat om het datingleven van hun moeder. Dus, is Gizelle echt aan het daten? Laten we het uitzoeken!

Gizelle en Jamal Bryant zijn voorbij

Helemaal aan het begin van het seizoen onthulde Gizelle Bryant dat zij en ex-man Jamal Bryant er niet meer zijn! Terwijl het duo in 2009 uit elkaar ging na een hoop ontrouw aan het einde van Jamal, herleefden de twee hun romance in seizoen 5 van de Real Housewives of Potomac.

Fans waren geschokt toen ze zagen dat Gizelle Jamal had teruggenomen, maar haar drie dochters waren meer verrast dan wie dan ook. Ondanks de vele waarschuwingen en rode vlaggen die door fans en haar mede-sterren naar Gizelle zijn gestuurd, lijkt het alsof het niet genoeg was om haar voorgoed te beëindigen. Nou, dat veranderde allemaal na de reünie van vorig seizoen, waar het bedrog van Jamal op de voorgrond kwam. Tijdens een bezoek aan WWHL vorige maand onthulde Gizelle dat zij en Jamal er niet meer zijn, en fans geloven dat dit het beste is!

Gizelle's dochters roepen haar uit

Hoewel Gizelle het beëindigen van dingen met Jamal een slimme zet was, lijkt het een blijvende indruk op haar kinderen te hebben gemaakt. Tijdens de aflevering van vanavond hebben Grace, Adore en Angel een serieus gesprek met hun moeder over haar datinggewoonten. Toen Gizelle aankondigde dat ze terug zou gaan met Jamal, die ook de vader is van haar kinderen, leek het er niet op dat ze alle drie erg opgewonden waren, en wij ook niet!

Nou, het blijkt dat ze niet de grootste fans zijn van hun vader en zijn twijfelachtige acties. Grace, Adore en Angel maakten allemaal duidelijk dat ze het moeilijk hebben gehad om naar hun moeder te kijken als rolmodel voor wanneer het tijd is voor hen om te gaan daten. Gezien de tumultueuze rit die Gizelle met Jamal heeft gemaakt, is het duidelijk dat ze niet het beste voorbeeld is geweest voor haar kinderen. Ze hebben ook het gevoel dat Gizelle op dit moment eenzaam is, wat Bryant ertoe bracht enkele nieuwe onthullingen te delen als het gaat om haar persoonlijke leven.

Hoewel het gesprek een wending nam en Gizelle verbijsterd achterbleef over de gedachten van haar dochter, lijkt het de wake-up call te zijn geweest die ze nodig had om professionele begeleiding te zoeken. Ondanks haar slechte keuzes in dating blijven fans Gizelle prijzen omdat ze een geweldige moeder is, aangezien haar dochters altijd het gevoel hebben dat ze open en eerlijk tegen haar kunnen zijn, zelfs over de moeilijke dingen!

Over moeilijke dingen gesproken, Gizelle sprak later met haar therapeut over het vorige convo van haar en haar dochter, en het lijkt erop dat Dr. Ken Ballard het ook met haar kinderen eens is. De RHOP-ster onthulde dat ze nog steeds in therapie is, voornamelijk om aan zichzelf te werken, maar heeft het gewerkt als het gaat om haar datingleven?

Is Gizelle Bryant weer aan het daten?

Gizelle onthulde tijdens haar biecht vanavond dat ze in feite weer aan het daten is. Ze deelde dit stukje informatie ook met haar dochters, die duidelijk maakten dat hoewel ze niet het beste oordeel heeft, ze haar niet 'alleen willen zien sterven'. Hoera!

Terwijl ze erop aandrong met wie ze aan het daten was, hield Gizelle die details geheim. Ze beschreef haar huidige situatie verder als 'casually dating', maar fans kopen dat geen seconde. "Tussentijds daten betekent dat je niet met Gizelle aan het daten bent", twitterde een fan, en ze hebben een punt! Als het op Gizelle aankomt, tenzij kijkers de man zien, geloven ze het niet.

Aanbevolen: