Wie is de armste 'Shark Tank'-haai?

Inhoudsopgave:

Wie is de armste 'Shark Tank'-haai?
Wie is de armste 'Shark Tank'-haai?
Anonim

' Shark Tank' is een enorm succes, met 13 seizoenen en 274 afleveringen in de boeken. Tijdens de vroege stadia was de toekomst echter niet zeker voor de show. Ze worstelden om een opvallend gezicht te vinden totdat Mark Cuban zich bij de cast van 'haaien' voegde.

De waarheid is echter dat zelfs Mark aan boord krijgen geen garantie was. De show was niet enthousiast over zijn geschiedenis en er wordt gezegd dat zijn contractaanbod in het begin niet de beste was. Gelukkig is het allemaal gelukt en werd de show wekelijks een must-see, feelgood-verhaal. In werkelijkheid wordt het beschouwd als het nieuwe type ' -g.webp

De 'haaien' op de show zijn meer dan gevestigd, met zeer diepe zakken en dat geldt ook voor de gast 'haaien'. In het hele artikel zullen we hun nettowaarde bekijken, die verschilt van $ 4.5 miljard tot 100 miljoen dollar. Ondanks de verschillende vermogens zijn deze 'haaien' niet bang om een investering te doen, zoals we in het verleden op de show hebben gezien.

Mark Cuban is de rijkste en komt niet eens in de buurt

Als het gaat om de race aan de top, is de strijd niet eens dichtbij. Kevin O'Leary staat op de tweede plaats met een ongelooflijke nettowaarde van $ 400 miljoen, grotendeels dankzij zijn bekwaamheid in de wereld van software.

Aan de top staat echter niemand minder dan Mark Cuban, met een enorm vermogen van $4,5 miljard.

Natuurlijk bleek de technische wereld de coming-out van Cuba te zijn, hij zou die rijkdom uitbreiden dankzij zijn rol als eigenaar van de Dallas Mavericks van de NBA.

Mark is een belangrijk onderdeel van het succes van de show en zoals we in het verleden hebben gezien, is hij meestal de populaire 'haai', vooral als het gaat om de ondernemers in de show. Om te bedenken dat hij bijna niet gecast was, aarzelde het netwerk niet alleen om hem binnen te halen, maar bovendien gaven ze een extreem laag aanbod om in de show te verschijnen.

Dankzij gelekte e-mails werd de reactie van Mark aan de massa gepubliceerd en zoals je kunt verwachten, was hij niet al te blij. Gelukkig haalde hij de show en volgde het succes voor het programma, zonder dat er binnenkort een einde aan komt.

Robert en Daymond zijn in het midden

Zowel Robert als Daymond laten het afweten als het gaat om hun vermogen. Robert is al geruime tijd op reality-tv, te beginnen met zijn ' Dragons' Den'-dagen in Canada. Zijn vader verhuisde met niets naar Noord-Amerika en het is duidelijk dat zijn zoon hem trots maakte en een cyberbeveiligingsbedrijf opbouwde dat miljoenen waard is.

Wat Daymond John betreft, hij staat iets boven Robert, met een waarde van $ 350 miljoen. Zijn coming-outfeestje bleek 'FUBU' te zijn, wat begon als een investering van $40. Hij slaagde erin om van het kledingbedrijf een bedrijf van $ 6 miljard te maken.

Volgens Robert en CNBC zijn zowel hij als Daymond het erover eens dat het geheim van succes allemaal neerkomt op de bereidheid om zich aan te passen.

“De Sharks en meest succesvolle ondernemers die ik heb ontmoet zijn niet altijd de slimste, de slimste, de langste. Maar weet je wat ze zijn? Ze zijn aanpasbaar, zegt Herjavec.

"Je zet me midden in een jungle en ik zal twee dingen bedenken", zegt hij. "Eén, wat de regels zijn, en twee, hoe te overleven."

"Als je je kunt aanpassen, kun je het spel doorgronden en kun je slagen", zegt Herjavec. “De wereld zal niet worden gewonnen door de sterken of de opgeleide; het zal worden gewonnen door degenen die zich kunnen aanpassen en evolueren.”

Enkele wijze woorden van de ondernemers, die zich blijven aanpassen en hun fortuin blijven vergroten, vooral dankzij ' Shark Tank'.

Barbara Corcoran staat onderaan

Onderaan de lijst staat niemand minder dan Barbara Corcoran, volgens Yahoo Finance heeft ze een waarde van $ 100 miljoen. Dat is niets om mee te spotten en in werkelijkheid betekent het niet veel om als laatste op zo'n lijst te komen, gezien het vermogen van de hele cast.

Barbara heeft een geweldig verhaal, ze verliet haar baan als serveerster en slaagde erin een lening van $ 1.000 om te zetten in een van de beste beursvennootschappen ter wereld. Op zijn zachtst gezegd een behoorlijk goede ommekeer.

Net boven Barbara bevindt zich Lori Grenier, die op $150 miljoen zit.

Grenier verdiende een fortuin dankzij uitvindingen, daarnaast bracht ze meer dan 800 producten op de markt en dat aantal blijft stijgen.

Ze is altijd een gewilde 'haai', vooral voor degenen die een product verkopen via tv-platforms.

Het is nogal een gevestigde cast, op zijn zachtst gezegd, van boven naar beneden.

Aanbevolen: