De Kardashians zijn onherkenbaar in Kris Jenners zeldzame Halloween Throwback-foto's

Inhoudsopgave:

De Kardashians zijn onherkenbaar in Kris Jenners zeldzame Halloween Throwback-foto's
De Kardashians zijn onherkenbaar in Kris Jenners zeldzame Halloween Throwback-foto's
Anonim

KUWT-ster en Kardashian-Jenner clan momager Kris Jenner heeft verschillende nooit eerder vertoonde foto's gedeeld van haar familie die het spookachtige seizoen viert! Jenner ging dinsdag naar Instagram om een kijkje te nemen in de vorige kostuums van de familie door de jaren heen.

De foto's bevatten grote erfenissen zoals Kylie Jenner en Kendall Jenner als jonge meisjes verkleed als piraten, Rob Kardashian als King Peppy van Trolls, en de momager zelf als de beroemde Disney-schurk Cruella. Op een andere foto staat Kourtney Kardashian als Tinkerbell!

Kris Jenner is de chicste piraat ooit

De Kardashian-Jenner-clan is nu A-listers en hun kostuums behoren tot de meest uitgebreide die we in heel Hollywood hebben gezien! Het gevoel voor mode van de familie is in de loop der jaren drastisch veranderd, dus het is ongelooflijk voor fans om ze in hun goede oude tijd te zien, minus de extravagante kostuums!

Op de foto's is Kris gekleed als verschillende personages, terwijl ze een prachtig Cleopatra-kostuum draagt met een ingewikkeld hoofddeksel, een versie van Alice in Wonderland naast het skeletpak van Corey Gamble. Khloé, Kim, Kris en Kourtney werden ook geïnspireerd door The Wizard of Oz in een Halloween-seizoen!

"Ik vind het geweldig om terug te kijken naar de Halloween-kostuums van onze familie door de jaren heen!!!" de media persoonlijkheid onderschrift van de post. "Zoveel geweldige herinneringen!!!" voegde ze eraan toe. Kris vroeg haar volgers ook om te delen met wie ze dit jaar voor Halloween zouden verkleden.

Fans van de Kardashian-Jenner-familie hebben zich afgevraagd welke personages hen later dit weekend zullen inspireren. Kourtney Kardashian en haar nieuwe verloofde Travis Barker hebben hun liefde voor rock 'n' roll al opnieuw gecreëerd en een galerij met foto's geüpload, verkleed als Sid Vicious, lid van de rockband The Sex Pistols en zijn vriendin, Nancy Spungen.

Kim Kardashian, aan de andere kant, heeft de laatste tijd een ietwat excentriek gevoel voor mode. De oprichter van SKIMS heeft de laatste tijd jumpsuits met volledige mouwen en volledige lengte gedragen, waardoor we ons afvragen of haar Halloween-look anders zal zijn.

Op het MET Gala schokte Kim haar fans door haar gebruikelijke glamoureuze ensembles in te ruilen voor een kostuum dat wordt vergeleken met de 'dementors', een wezen in de Harry Potter-franchise. Misschien brengt Kim deze Halloween wat tovenaarswereldmagie terug? We zullen moeten afwachten en erachter komen!

Aanbevolen: