Fans ontdekten dit hilarische ding over de lengte van Lil' Kim

Inhoudsopgave:

Fans ontdekten dit hilarische ding over de lengte van Lil' Kim
Fans ontdekten dit hilarische ding over de lengte van Lil' Kim
Anonim

Met een rapnaam als Lil' Kim kunnen fans aannemen zonder ooit het sterretje te zien dat ze aan de kortere kant van de maatstaf van beroemdheden staat. Maar fans realiseerden zich niet hoe klein Lil' Kim was totdat een fan iets interessants ontdekte over haar lengte.

Lil' Kim is minder dan vijf voet lang

Volgens meerdere bronnen is Lil' Kim een van de kortste beroemde vrouwen in Hollywood; ze is even groot als andere krachtige maar kleine dames als Snookie, Adrienne Bailon en Tila Tequila.

Alle dames zijn 1,20 meter lang, of net geen anderhalve meter.

Zonder haar zij aan zij te zien met iemand van gemiddelde lengte, hebben fans zich misschien niet gerealiseerd hoe klein Lil' Kim is. Maar er is ook haar artiestennaam om te overwegen; het lijkt duidelijk dat Kim haar naam deels heeft gekozen vanwege haar lengte.

Maar terwijl Kimberly Denise Jones ervoor koos om Lil' Kim te worden als haar podiumpersonage, zijn er ook tal van andere rappers en artiesten gegaan met een naam die begint met Lil'. Het punt is, een fan realiseerde zich dat ze niet allemaal "lil" zijn in de zin van de hoogte.

One Fan Charted Lil' Rappers' Heights

Een zeer geïnvesteerde fan onderzocht alle rappers met de naam "Lil'" en bracht ze in kaart in een grafiek. De gegevens waren verrassend omdat bijna geen van de rappers met een titel die begint met "lil" eigenlijk klein is in welke zin van het woord dan ook.

In feite is een handvol van hen zelfs meer dan twee meter lang (Lil' Flip en Lil' Reese), terwijl nog meer tussen de 1.80 en 1.80 meter zijn. Rappers zoals Lil' Durk, Lil' Romeo, Lil' Peep en Lil' Scrappy zijn allemaal meer dan 1.80 meter lang.

De hilarische grafiek laat zien dat veel rappers hun artiestennaam kiezen zonder rekening te houden met hun fysieke grootte (tenzij ze natuurlijk iets anders dan lengte beschrijven).

Sommige rappers kunnen worden geclassificeerd als Lil'

In alle eerlijkheid, sommige van de kortere rappers kunnen gerechtvaardigd zijn om de titel te selecteren, aangezien sommige van hen onder de gemiddelde lengte zijn, tussen ongeveer 5'6" en 5'9". Rappers als Lil' Boosie, Lil' Fizz en Lil' Twist zijn allemaal groter dan 1.85m maar minder dan 1.80 meter.

Nog steeds andere rappers zoals Lil' Wayne, Lil' Uzi Vert, Lil' Jon, Lil' Bow Wow en Lil' Mama meten meer waar fans "kleine" celebs zouden verwachten; tussen 5'3" en 5'6".

Voor een mannelijke rapper wordt die lengte zeker als "klein" beschouwd, aangezien de gemiddelde man minstens een paar centimeter groter is. Het is niet zo "lil" voor rappers als Lil' Mama, aangezien ze maar iets onder het gemiddelde zit (en veel niet-beroemde dames kunnen het vertellen).

Maar het grappigste aan Lil' Kim's lengte is dat ze legitiem de kleinste lil' op de kaart is -- en technisch gezien de enige echte kleine rapper in het spel.

Lil' Kim is de kortste Lil'-rapper die er is

Eén rapper is langer dan Lil' Kim met een marge van ongeveer vijf centimeter, afhankelijk van wie fans geloven. Lil' Chuckee, een rapper uit New Orleans, is ongeveer 5'1". 4'11".

Fans waren er snel bij om commentaar te leveren op de hilariteit van de hitlijst, aangezien de meesten hadden verwacht dat de kleine rappers kort zouden zijn, maar het was "nog steeds super interessant om het in kaart te zien brengen". Het was ook grappig om te beseffen dat bij rappers die voorheen rundvlees hadden, de ene aanzienlijk groter was dan de andere.

Het is duidelijk dat de bijnaam van de rap meer is dan alleen lengte (misschien een gebrek aan creativiteit?), maar desalniettemin hadden fans plezier met het vergelijken van de maten van de rappers en hun reputatie.

Wat echt grappig is aan de hele situatie, is dat geen enkele andere rapper echt kan zeggen dat ze "lil" zijn in vergelijking met Lil' Kim. Dus niet alleen heeft ze een aanspraak op roem vanwege haar rapvaardigheden, maar ze is ook berucht om haar grootte die overeenkomt met haar naam.

Hoewel dat niet altijd positief is geweest. Onlangs vergeleek 50 Cent Lil' Kim met een kabouter, omdat hij het duidelijk niet zat is om mensen voor de lol te trollen.

Maar de lengte van Lil' Kim maakt deel uit van haar algemene imago, en niet iets dat haar per se iets kan schelen als mensen haar voor de gek houden. Ze heeft tenslotte veel serieuzere dingen om zich zorgen over te maken, zoals het opvoeden van haar dochter Royal Reign en het opbouwen van haar vermogen.

En zelfs als ze Nicki Minaj nog steeds beschuldigt van het kopiëren van haar imago, is de lengte van Lil' Kim iets dat Nicki niet precies kan repliceren; de laatste rapper is maar liefst vijf centimeter groter dan haar aartsvijand.

Aanbevolen: