Matt Lauer wilde ooit meedoen aan een "worstelwedstrijd" met deze A-lijstster

Inhoudsopgave:

Matt Lauer wilde ooit meedoen aan een "worstelwedstrijd" met deze A-lijstster
Matt Lauer wilde ooit meedoen aan een "worstelwedstrijd" met deze A-lijstster
Anonim

We kunnen ons alleen de buzz voorstellen die dit interview zou hebben veroorzaakt als het tegenwoordig had plaatsgevonden. De zaken werden verhit tussen Matt Lauer en Tom Cruise, toen het onderwerp antidepressiva de A-lijstster triggerde. In werkelijkheid is het niet de eerste keer dat Lauer een van zijn gasten ergert, we kunnen Anne Hathaway, Sandra Bullock en zoveel anderen aan de lijst toevoegen.

We zullen naar dat interview kijken en opnieuw bekijken wat de ster op de A-lijst heeft gemaakt en wat hij te zeggen had. Bovendien zullen we tijdens het interview naar het denkproces van Lauer kijken, het bleek dat hij ook niet al te blij was en in feite onthulde hij dat het bijna fysiek werd tussen de twee.

Zijn interview met Tom Cruise werd verhit vanwege Brooke Sheilds

We draaien de klok terug naar de zomer van 2005. Het interview begon tam met een glimlach, terwijl Katie Holmes op de achtergrond toekeek. Maar al snel zou de stemming in de studio omslaan. Matt Lauer besloot het onderwerp Scientology aan de orde te stellen en plotseling werden de zaken gespannen.

Lauer had Cruise gevraagd naar de religie en of Katie Holmes zou meedoen, antwoordde de acteur door de gastheer te vertellen dat hij er niets van begreep: ''Het is iets dat je niet begrijpt. Je kunt een christen zijn en een scientoloog zijn. Het is een religie in die zin dat het zich bezighoudt met de geest, jij als spiritueel wezen.”

Het zou een wending nemen als het onderwerp Brooke Sheilds en haar antidepressiva ter sprake kwam. Plotseling werd de toon erg ongemakkelijk. Nogmaals, Cruise raakte gefrustreerd door de gastheer en noemde hem ''glib''.

Volgens Cruise had ze de medicatie niet moeten nemen: Wat betreft het Brooke Shields-ding, kijk, je moet begrijpen, ik geef echt om Brooke Shields - ze is een geweldige en getalenteerde vrouw, en ik wil dat het goed met haar gaat, en ik weet dat psychiatrie een pseudowetenschap is.”

Lauer wilde cruisen tijdens het interview

Het werd verhit en Cruise leek niet gelukkig, maar het bleek dat Lauer, die zijn kalmte behield tijdens het interview, zich niet zo kalm voelde als de meesten dachten. Hij onthulde dat hij tijdens het interview begon na te denken over dingen, zoals of hij Cruise zou kunnen tackelen en of hij hem zou kunnen verslaan in een worstelwedstrijd.

Gelukkig zouden koelere hoofden zegevieren, en serieus, Tom aanvallen is nooit een goed idee, wie je ook bent.

Desalniettemin beschreef Lauer, naast Triple Work, zijn ware gevoel aan de binnenkant.

''Ik zat te denken, 'Mag ik hem meenemen in een worstelwedstrijd? Mag ik hem op de set tackelen?"

Nadat de woordenwisseling had plaatsgevonden, haalde het interview de krantenkoppen over de hele wereld en het wordt nog steeds door de massa bekeken op platforms zoals YouTube.

Ondanks de hitte lijkt het alsof de twee het verzonnen hebben… of in ieder geval denken we, zoals in de afgelopen jaren, er zijn tegenstrijdige berichten over de zaak geweest.

Ze eindigden een paar jaar later met het verzoenen … We denken tenminste

Drie jaar nadat het evenement zou plaatsvinden, leek het alsof de mannen het verzonnen hadden, toen Cruise opdook voor een Matt Lauer-rooster en hij glimlachte tijdens het hele proces. Bovendien schuwde hij het niet om de voormalige 'Today'-host te roosteren.

”[Ik ga van] internationale filmsets naar geweldige feesten naar internationale films naar geweldige feesten, zonder te weten wat er daarna gaat gebeuren. Je hebt geluk gevonden door elke dag hetzelfde te doen, 'zei Cruise. "Je zit de hele dag op een bank en interviewt de auto uit 'Knight Rider'."

"Verlies mijn nummer, jij glib putz," zei Cruise als zijn afscheidswoorden tegen Lauer. "Cruise, uit!"

Het blijkt dat Cruise volgens Radar Online nooit echt over het incident heen is gekomen. Nu is het misschien speculatie, maar volgens de publicatie wordt aangenomen dat Cruise tevreden was met de aantijgingen tegen Lauer. Er wordt aangenomen dat hij nog steeds een wrok koestert.

"Dit is een onderwerp dat nog steeds elke zenuw in zijn lichaam raakt en hij koestert een duidelijke wrok", onthulde de insider en legde uit: "Zoals hij het ziet, probeerde Matt hem belachelijk te maken en was zelfvoldaan en slecht opgeleid, op zijn zachtst gezegd.”

Er is misschien een manier om dit voor eens en voor altijd te regelen en dat is een worstelwedstrijd…

Aanbevolen: