Selling Sunset's nieuwste ster, Nicole Young, zou meedoen aan seizoen 1

Inhoudsopgave:

Selling Sunset's nieuwste ster, Nicole Young, zou meedoen aan seizoen 1
Selling Sunset's nieuwste ster, Nicole Young, zou meedoen aan seizoen 1
Anonim

Netflix's Selling Sunset zal dit seizoen 6 met een nieuwe dynamiek spelen nu Christine Quinn niet meer terug zal komen en Maya Vander de show heeft verlaten na haar verhuizing naar Miami.

Dit seizoen debuteren nieuwe castleden Bre Tiesi en Nicole Young, die een andere stoere baas lijkt die sommige meisjes op kantoor misschien ook intimiderend vinden. Hier is wat achtergrondinformatie over de makelaar.

Nicole Young is niet nieuw bij de Oppenheim Group

Young is misschien nieuw voor Selling Sunset, maar ze is "de langst bestaande en best producerende makelaar bij de makelaardij met $ 100 miljoen aan verkopen", per Deadline. De inwoner van Minnesota ging naar de Baylor University in Texas en verhuisde in 2007 naar Los Angeles. Volgens haar bedrijfsprofiel is ze " altijd een loyale en felle pleitbezorger van de belangen van haar klanten" met een "buitengewoon vermogen om te onderhandelen en creatieve oplossingen te bedenken." oplossingen om een deal uit te voeren." Ze staat ook bekend om haar niet-aflatende integriteit en openhartigheid, dus ze heeft altijd vertrouwen in haar zakelijke beslissingen en "kijkt altijd twee stappen vooruit en houdt rekening met de financiële resultaten op de lange termijn voor haar klanten."

Speaking to Us Weekly over deelname aan seizoen 6, Young beloofde meer onroerend goed in de show te brengen. "Ik ga zeker veel onroerend goed naar de tafel brengen, waar ik erg enthousiast over ben", deelde ze, "niet alleen de eigendommen, maar mijn klanten en de relaties die ik met hen heb, omdat aan het einde van de dag, relaties zijn het belangrijkste aspect van onroerend goed."

Hoewel ze weet dat ze het drama niet kan vermijden, zei Young dat ze "niet al te bezorgd" is om erin verstrikt te raken. "Wat drama betreft, realiseer ik me volledig dat dit een groot en onvermijdelijk aspect van de show is, maar ik heb een behoorlijk dikke huid", legde ze uit. "Ik ben niet snel beledigd en ik heb er geen moeite mee om mijn mening te uiten, dus ik maak me niet al te veel zorgen. Ik ben erg enthousiast dat fans alle aspecten van mijn leven kunnen zien, zowel persoonlijk als professioneel. Het wordt een leuke, wilde rit en ik ben hier voor alles!!!"

Nicole Young is vijf jaar getrouwd

De "fervent beachvolleyballer en sappige tuinman" trouwde in april 2017 met haar man, Brandon Young. "5 jaar!! Gelukkige verjaardag mijn liefste", schreef ze dit jaar op Instragram. "4.22.17 was de beste dag van mijn leven, niet omdat onze epische bruiloft het beste feest was dat we ooit hebben gegeven, maar omdat het de dag was dat ik je vrouw werd en de dag dat we een gezin werden." Ze ging verder met het delen van enkele uitdagingen in hun huwelijk en hoe ze die samen hebben overwonnen. "Ik ben zo trots om je mijn man te noemen en zo dankbaar dat ik je door dik en dun aan mijn zijde heb", zei ze.

"De afgelopen 7 maanden hebben ons huwelijk zeker op de proef gesteld door een gruwelijk pijnlijke tragedie, maar we overleefden sterker en hechter dan ooit", vervolgde ze. "Zonder jou zou ik kapot zijn gegaan. Ik hou nog meer van je dan de dag dat ik met je trouwde…de beste beslissing van mijn leven ❤️ Laten we het nu vieren!!" Het echtpaar heeft geen kinderen, maar ze zijn hondenouders van een Brusselse Griffon en een Franse bulldog.

Nicole Young officieel Mary Fitzgerald & Romain Bonnet's bruiloft

Young was kort te zien in Selling Sunset toen ze de bruiloft van Mary Fitzgerald en Romain Bonnet leidde in de achtertuin van een van Fitzgeralds advertenties die ze dezelfde dag verkocht. Tijdens de ceremonie noemde Young het paar gekscherend 'een wandelende Calvin Klein-advertentie'." Op haar Instagram feliciteerde ze de pasgetrouwden en zei: "12 oktober 2019: de dag dat twee van mijn beste vrienden trouwden en de dag dat ik de eer had om hun prachtige bruiloft te leiden ❤️ Ik zal dit zeer speciale moment toen maryfitzgerald nooit vergeten en romainbonnet officieel man en vrouw geworden. Ik hou zo veel van jullie allebei!!"

Nicole Young zou in seizoen 1 meedoen met de verkoop van Sunset

Volgens Page Six maakte Young "oorspronkelijk … deel uit van de hoofdcast" van Selling Sunset voordat ze "koud werd". Maar deze keer is de makelaar verheugd om haar leven voor de camera te delen met Jason Oppenheim, die ze de 'beste makelaar in de biz' noemde, en Fitzgerald, die 'een van [haar] beste vrienden ter wereld is'.

Aanbevolen: