Is Val Kilmer moeilijk om mee te werken?

Inhoudsopgave:

Is Val Kilmer moeilijk om mee te werken?
Is Val Kilmer moeilijk om mee te werken?
Anonim

Acteren is moeilijk voor elke artiest en veel mensen met talent hebben het moeilijk gehad om in de industrie door te breken. Als je eenmaal binnen bent, kan de kans zich echter elk moment voordoen, en het is aan de artiest om er het beste van te maken.

Val Kilmer is al tientallen jaren acteur en zijn carrière is even uniek als indrukwekkend. Hij heeft alles gedaan, van het spelen van een iconische gevechtspiloot tot het spelen van de Dark Knight zelf voor DC Comics.

Kilmer is een echt talent, maar is hij moeilijk om mee te werken? Laten we eens kijken naar wat sommige mensen hebben gezegd over het werken met hem.

Val Kilmer had een succesvolle carrière

In de jaren tachtig werd Val Kilmer een prominent gezicht in acteren dankzij landingsrollen in succesvolle projecten. Kilmer was niet meteen een ster op de A-lijst, maar hij liet zijn karbonades vroeg genoeg zien om rollen te krijgen die hem hielpen een populair gezicht in entertainment te worden.

Het was in de jaren 80 dat Kilmer optrad in projecten als Real Genius, Top Gun en Willow, die allemaal de basis legden voor de hits waarin hij zou gaan schitteren in de jaren negentig.

Door de jaren heen heeft Kilmer in een aantal projecten geweldige prestaties geleverd. Hij zou acteren in films als The Doors, Tombstone, True Romance, Batman Forever, Heat, The Saint, The Prince of Egypt, Wonderland en nog veel meer. De man was een grote ster tijdens zijn topjaren in Hollywood, en filmstudio's wilden niets liever dan hem hun projecten naar glorie laten leiden.

Hoewel het geweldig is dat Val Kilmer veel succes heeft gevonden in een notoir moeilijk bedrijf om in te werken, zijn er verhalen naar voren gekomen dat de acteur een totale pijn was om mee te werken op de set.

Hij botst met regisseurs

Kilmer staat al lang bekend als iemand met wie het moeilijk was om mee te werken, en er zijn verhalen van regisseurs naar voren gekomen die deze bewering zeker geloofwaardig maken. Zoals de oorspronkelijke Tombstone-regisseur Kevin Jarre het uitdrukte: "Er is een donkere kant aan Val waar ik me niet prettig bij voel om over te praten."

Jarre vertelde ook een bizarre stor over Kilmer op de set en zei: "Op een dag op de set waren hij en Kilmer "diep in gesprek over Doc Holliday, en deze stand-in bracht een heel kleurrijk soort sprinkhaan over en zei: Kijk wat ik heb gevonden!' Ik keek op en zei: 'Hé, dat is best goed', en Val, zonder een woord te zeggen, greep de sprinkhaan van de man en at hem op. En hij was groot. Hij zei tegen mij, 'Zoals je weet, heb ik de reputatie moeilijk te zijn. Maar alleen met domme mensen.'”

Een ander incident betrof Joel Schumacher, die Kilmer regisseerde op Batman Forever, wat Klimer's enige tijd was om de Caped Crusader te spelen.

"Hij gedroeg zich slecht, hij was onbeleefd en ongepast. Ik moest hem vertellen dat dit geen seconde langer zou worden getolereerd. Daarna hadden we twee weken waarin hij niet met me sprak, maar het was gelukzaligheid, "zei Schumacher.

Het maken van The Island of Dr. Moreau was moeilijk voor alle betrokkenen, en Kilmer was bijzonder moeilijk om mee te werken op die set.

Helaas zijn regisseurs niet de enige mensen die in het verleden problemen hebben gehad met Kilmer.

Andere verhalen zijn naar voren gekomen

Het eerder genoemde eiland Dr. Moreau had veel problemen en Kilmer speelde in die film samen met Marlon Brando. Brando zelf was in het verleden moeilijk om mee samen te werken, en hij was nogal bot met Kilmer.

"Je probleem is dat je je talent verwart met de grootte van je salaris", zei de acteur.

Een ander incident dat plaatsvond, waren Kilmer en Tom Sizemore op de set van R ed Planet.

Volgens Radar: "Tijdens een confrontatie probeerde Kilmer Sizemore op zijn plaats te zetten door hun salarissen te verhogen. 'Ik verdien hier tien miljoen mee; jij verdient er maar twee,' schreeuwde Kilmer. Sizemore reageerde door een gewicht van 50 pond naar Kilmer te gooien, maar het miste."

Het is duidelijk dat de problemen van Kilmer een aantal mensen op verschillende sets hebben getroffen, maar studio's zagen nog steeds de waarde die hij kon toevoegen aan een groot project.

Toen hij sprak over zijn geschiedenis als moeilijk om mee samen te werken, zei Kilmer: "Ik neem graag risico's, en dit gaf vaak de indruk dat ik bereid was het risico te nemen dat hun geld niet zou worden teruggegeven, wat dwaas van mij was. Dat begrijp ik nu."

Dus, was Val Kilmer moeilijk om mee te werken? Er zijn goede en slechte verhalen verschenen over de acteur, dus het hangt allemaal af van wie je het vraagt.

Aanbevolen: