Hier is waarom Russell Crowe als moeilijk wordt beschouwd om mee te werken op de set

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Russell Crowe als moeilijk wordt beschouwd om mee te werken op de set
Hier is waarom Russell Crowe als moeilijk wordt beschouwd om mee te werken op de set
Anonim

Een enorm succesvolle artiest worden in Hollywood komt met een aantal dingen, met name een hoop media-aandacht die voor velen vermoeiend kan worden. Populaire namen als Leonardo DiCaprio en Brad Pitt weten maar al te goed hoe het voelt om te leven met een constante staat van berichtgeving.

Russell Crowe is al eeuwenlang een succesvolle acteur en hij is geen onbekende in het maken van krantenkoppen. Crowe heeft ook een reputatie opgebouwd als moeilijk om mee te werken, wat ook veel aandacht heeft gekregen.

Laten we de succesvolle acteur eens nader bekijken en ontdekken waarom hij als moeilijk wordt beschouwd om mee samen te werken.

Russell Crowe is een groot succes in de filmindustrie

Als filmfan is het altijd geweldig om iemand naar de top van de industrie te zien stijgen na een geweldige prestatie, en dit is precies wat er jaren geleden gebeurde toen Russell Crowe speelde in de film Gladiator.

Hoewel de acteur voor die film veel ervaring had opgedaan, was Gladiator de film die hem uiteindelijk op de kaart zette. Het jaar daarop zou Crowe schitteren in A Beautiful Mind, wat hem vervolgens naar een ander niveau bracht. In een oogwenk was Russell Crowe een van de grootste namen in de wereld van acteren, en Hollywood had schijnbaar zijn volgende grote hoofdrolspeler gevonden.

Hij heeft al geruime tijd niet dezelfde hoogten bereikt, maar het v alt niet te ontkennen hoe populair de acteur was op het hoogtepunt van zijn carrière.

Crowe ha alt al jaren de krantenkoppen, maar niet altijd op de manier waarop een sterartiest dat zou willen.

Hij heeft enkele incidenten gehad die de krantenkoppen halen achter de schermen

Het krijgen van veel media-aandacht kan ertoe leiden dat sterren hun slechtste momenten laten zien, zodat iedereen ze kan zien. Crowe is helaas geen onbekende in controverse.

Eén zo'n incident was in 1999 toen de acteur een vechtpartij kreeg.

"Ongeveer 3 uur 's nachts, zoals de video laat zien, was de toen 35-jarige acteur betrokken bij een melee, waarbij hij heftig ruzie maakte met een vrouw en een man kuste die hem probeert te kalmeren. Het is geen Oscar-winnende optreden, hoewel de video minder actiescènes bevat dan Gladiator", meldde de Sydney Morning Herald.

Een ander incident vond plaats in 2005, toen, volgens Today, "Crowe, 41, die een bokser speelt in zijn nieuwste film, "Cinderella Man", de telefoon naar de conciërge gooide in het Mercer Hotel in SoHo, "hem in het gezicht slaan en een scheur en aanzienlijke pijn veroorzaken", aldus de klacht."

Deze incidenten hebben Crowe zeker in een kwaad daglicht gesteld, en ze hebben er zelfs toe geleid dat South Park hem belachelijk maakte.

Crowe heeft niet alleen de krantenkoppen gehaald voor dingen die buiten de set hebben plaatsgevonden, maar hij heeft ook een reputatie opgebouwd als iemand met wie het nogal moeilijk is om mee samen te werken op de set.

Crowe heeft een opvliegend karakter achter de schermen

Dus, waarom wordt Russell Crowe beschouwd als een artiest met wie het moeilijk is om mee te werken? Welnu, door de jaren heen zijn er een aantal verhalen naar voren gekomen over Crowe uit zijn tijd dat hij aan verschillende sets werkte, waarvan sommige hem niet in een positief daglicht stellen.

Volgens Fandomwire heeft "Russell Crowe naar verluidt een legendarisch slecht humeur. Hij schreeuwde regelmatig naar zijn scenarioschrijvers en misbruikte ze tijdens telefoongesprekken terwijl hij het verhaal besprak. Tijdens het filmen van Gladiator zou Crowe een ervaren producer hebben bedreigd en zei dat hij hem met zijn blote handen zou vermoorden omdat hij hem zo irriteert."

Curtis Hanson, die L. A. Confidential regisseerde, zou echter praten over Crowe en de manier waarop hij dingen benadert. De regisseur merkte wel een reden op waarom Crowe als moeilijk zou kunnen worden beschouwd om mee samen te werken.

"Russell heeft de reputatie moeilijk te zijn, en ik vermoed dat hij moeilijk is als hij niet vertrouwt," zei Hanson.

Ongeacht een specifieke reden waarom Crowe de reputatie heeft die hij heeft, het feit blijft dat hij wordt beschouwd als een moeilijke acteur voor mensen om mee samen te werken. Dit is duidelijk een stigma dat hij niet heeft kunnen afschudden sinds hij in de jaren 2000 een mainstream-ster werd, maar misschien is het nog niet te laat voor hem om dit label van zich af te schudden.

Ondanks al het succes dat hij tijdens zijn carrière heeft kunnen vinden, wordt Russell Crowe nog steeds beschouwd als een ster waarmee het moeilijk is om mee te werken. Hij heeft echter genoeg mensen die voor hem aan de slag gaan en zijn lof zingen, wat bewijst dat er twee kanten aan elke persoon zijn.

Aanbevolen: